Μάντζιος: "Ξέραμε ότι θα κερδίσει ο Πανθρακικός". Κώτσιος: "Εμείς θα πέσουμε..."

Ο Λεβαδειακός έχασε στην Τούμπα και μετά την ήττα ο Άκης Μάντζιος άφησε αιχμές για το αποτέλεσμα στο παιχνίδι Βέροια-Πανθρακικός.

Μάντζιος: "Ξέραμε ότι θα κερδίσει ο Πανθρακικός". Κώτσιος: "Εμείς θα πέσουμε..."

Ο προπονητής των Βοιωτών ανέφερε: " Με τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής δυσκολεύει πολύ η παραμονή μας. Δεν περιμέναμε κάτι από το ματς της Βέροιας. Εμείς ξέραμε ότι θα κερδίσει ο Πανθρακικός και γι' αυτό έπρεπε να παίξουμε εδώ για τους εαυτούς μας. Είχαμε σημαντικές απουσίες και κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα είχε άγχος και αυτό φάνηκε. Στην επανάληψη, ο Λεβαδειακός έπαιξε καλύτερα, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε για να πάρουμε κάτι θετικό. Υπάρχει μία αγωνιστική ακόμα, υπάρχει πίστη στην ομάδα, αλλά πλέον τα πράγματα δεν εξαρτώνται από εμάς".

Απογοητευμένος και απαισιόδοξος ήταν και ο Ηλίας Κώτσιος, θεωρώντας ότι οι ανταγωνιστές του Λεβαδειακού δεν θα έχουν απώλειες στην τελευταία αγωνιστική: " Ακόμη και στους 43 πόντους να φτάσουμε, θα είμαστε η ομάδα που θα υποβιβαστεί, γιατί δεν έχουμε καλά αποτελέσματα με τις υπόλοιπες ομάδες. Όλα τα προηγούμενα χρόνια, η ομάδα που ήθελε τους βαθμούς τούς έπαιρνε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK