Μάντζιος: "Πέσαμε πάνω στον Γκορμπούνοφ"

Η επέμβαση του Αντρέι Γκορμπούνοφ στις καθυστερήσεις του αγώνα του Ατρομήτου με τον Λεβαδειακό (1-0), ήταν κι αυτή που έκρινε το αποτέλεσμα σύμφωνα με τις δηλώσεις του τεχνικού των Βοιωτών, Άκη Μάντζιου.

Μάντζιος: "Πέσαμε πάνω στον Γκορμπούνοφ"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος:

"Θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ καλή τύχη στον Ατρόμητο για το ματς της Πέμπτης κόντρα στη Φενέρ. Σε ό,τι αφορά το ματς μόνο ευχαριστημένος είμαι από την εικόνα της ομάδας μου. Ξέρετε τι έχουμε περάσει δύο μήνες. Καταφέραμε βάσει των δυσκολιών που είχαμε να παρουσιάσουμε μια πάρα πολύ καλή εικόνα.

Καθοριστικό σημείο ήταν η κλασική ευκαιρία του Μιλιάζες στο πρώτο ημίχρονο. Κοντρολάραμε τον Ατρόμητο και δεν απειληθήκαμε από τον Ατρόμητο. Είχαμε μια ευκαιρία και πέσαμε πάνω στον Γκορμπούνοφ. Κράταμε την εμφάνιση και τις επόμενες μέρες θα προσπαθήσουμε να φέρουμε κάποια παιδιά και μέσω των προπονήσεων να αποκτήσουμε την απαραίτητη ομοιογένεια".

Για τις μεταγραφές που αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Λεβαδειακός τόνισε: "Θέλουμε κάποιους παίκτες για να γεμίσουμε το ρόστερ. Θέλουμε αρκετούς, υπάρχουν συζητήσεις και είμαστε σε επικοινωνία με τη διοίκηση. Ενισχύεται η ομάδα και παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι".

Διαβάστε ακόμη:

Ατρόμητος - Λεβαδειακός 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK