Με Νικολάου στο Περιστέρι

Λίγες ώρες μετά από τη μεταγραφή του στον Λεβαδειακό, ο Μάριος Νικολάου συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον πρώτο αγώνα της σεζόν, κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι (23/8-19:15).

Με Νικολάου στο Περιστέρι

Με πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του Λεβαδειακού για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ύστερα από το τέλος της προπόνησης, ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή που θα μεταβεί το απόγευμα στην Αθήνα για το ματς με την ομάδα του Περιστερίου, η οποία προσφέρεται στο 8.50 προκειμένου να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα της.

Στην αποστολή συμπεριέλαβε τους: Τσιντώτα, Μοσχονά, Τριποτσέρη, Μάγκα, Στάθη, Ουόν, Μιλιάζες, Μουλόπουλο, Μαχαίρα, Μίνγκα, Ρομέου, Χατζηλάμπρο, Μιλοσάβλιεβ, Παππά, Νικολάου, Ναβάρο, Μάντζιο και Γιακουμάκη.

Τηλεοπτικές άδειες ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Και τώρα προσωρινές άδειες με 6,3 εκ ευρώ ετησίως

Τι θα προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση- γέφυρα που θα φέρει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για τα κανάλια προκείμενου να εκπέμπουν νόμιμα μέχρι την οριστική αδειοδότηση από το ΕΣΡ, μετά την απόφαση του ΣτΕ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ