Πουλίδο: "Άξιζε τον τίτλο ο Ολυμπιακός"

Άξιο πρωταθλητή χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Άλαν Πουλίδο σε δηλώσεις του σε ελληνικό μέσο, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο περιβόητο "ροζ" video.

Πουλίδο: "Άξιζε τον τίτλο ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα Live Sport

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό: "Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ δυνατός και αξιόλογος αντίπαλος, με πολύ καλούς παίκτες και σίγουρα άξιζε τον τίτλο. Δίκαια βγαίνει πρωταθλητής. Εμείς προσπαθήσαμε για το θετικό αποτέλεσμα, αλλά μετά την αποβολή ήταν πολύ δύσκολο".

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: "Η προηγούμενη ομάδα μου (η Τίγκρες) δεν μου συμπεριφέρθηκε καλά. Εγώ παραμένω ήρεμος και προσπαθώ να διατηρηθώ σε υψηλό επίπεδο. Σίγουρα νιώθω χαρούμενος που ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για μένα, αλλά ευχαριστώ και τον Λεβαδειακό που μου δίνει την ευκαιρία να παίξω και πάλι ποδόσφαιρο".

Για το ενδεχόμενο να κληθεί ξανά στην εθνική Μεξικού: "Θα ήμουν υπερήφανος να αγωνιζόμουν και πάλι για την πατρίδα μου. Ελπίζω να με καλέσει ο ομοσπονδιακός προπονητής στο Κόπα Αμέρικα ή στο Gold Cup. Εγώ αυτό το διάστημα δουλεύω πολύ σκληρά για να είμαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση για να με καλέσει ο κ. Ερέρα".

Για το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα: "Είναι ένα βίντεο που απλά κάναμε μία πλάκα με φίλους, αφορά την ιδιωτική μου ζωή. Συμβαίνει συχνά στη χώρα μου να θέλουμε μερικοί με θεμιτούς ή αθέμιτους τρόπους να βγάλουν χρήματα".

Διαβάστε ακόμη:

"Ροζ" VIDEO με πρωταγωνιστή τον Πουλίδο

News 24/7

24MEDIA NETWORK