Προς Ολυμπιακό Στάδιο το Λεβαδειακός - Ολυμπιακός

Ακατάλληλο κρίθηκε το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς για τον αγώνα Λεβαδειακός - Ολυμπιακός που αλλάζει έδρα.

Ακατάλληλο κρίθηκε το γήπεδο του Λεβαδειακού από την πυροσβεστική και την αστυνομία, με συνέπεια η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο πιθανότατα να αλλάξει έδρα.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τα δύο Σώματα για την καταλληλότητα της έδρας των Βοιωτών αποφασίστηκε ότι οι θύρες 5, 6 και 8, καθώς και το ένα τρίτο της θύρας 1 δεν είναι σε κατάσταση να φιλοξενήσει θεατές και ως εκ τούτου δεν πήρε το "πράσινο φως".

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ διενεργούν σύσκεψη αυτήν την ώρα ώστε να δηλωθεί νέα έδρα για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Super League, με το Ολυμπιακό Στάδιο να προβάλλει ως η πιθανότερη λύση, όπως συνέβη πέρυσι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα