Τέλος και τυπικά ο Μάντζιος

H ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Άκη Μάντζιο, με τον Δημήτρη Φαράντο να αναλαμβάνει υπηρεσιακός τεχνικός μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Τέλος και τυπικά ο Μάντζιος

Όπως αναμενόταν, η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος "πλήρωσε το μάρμαρο" για τα αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος. Υπηρεσιακός τεχνικός για τα δύο τελευταία παιχνίδια της χρονιάς αναλαμβάνει ο Δημήτρης Φαράντος.

H ανακοίνωση:

Στα πλαίσια της έναρξης του προγραμματισμού της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, σήμερα το πρωί συναντήθηκαν ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας κ. Δημήτρης Φαράντος με τον προπονητή κ. Άκη Μάντζιο. Ο κ. Φαράντος, αφού τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα, του ανακοίνωσε ότι η ΠΑΕ δεν προτίθεται να ανανεώσει τη συνεργασία για την επόμενη σεζόν.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας υπό την επίβλεψη του κ. Μάντζιου και μετά το τέλος της αποχαιρέτησε τους παίκτες.

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ευχαριστεί τον κ. Μάντζιο για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια.

Χρέη προπονητή μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου αναλαμβάνει ο κ. Φαράντος.

Τηλεοπτικές άδειες ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Και τώρα προσωρινές άδειες με 6,3 εκ ευρώ ετησίως

Τι θα προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση- γέφυρα που θα φέρει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για τα κανάλια προκείμενου να εκπέμπουν νόμιμα μέχρι την οριστική αδειοδότηση από το ΕΣΡ, μετά την απόφαση του ΣτΕ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ