Υπέγραψε στον Λεβαδειακό ο Δημήτρης Παπαδόπουλος

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος επιστρέφει μετά από 3,5 χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ελληνας επιθετικός υπέγραψε, όπως αναμενόταν, συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό.

Υπέγραψε στον Λεβαδειακό ο Δημήτρης Παπαδόπουλος

Για πρώτη φορά μετά το 2008 και το τέλος της θητείας του στον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος επιστρέφει στην Ελλάδα και ξαναφορά πράσινη φανέλα. Μόνο που αυτή τη φορά είναι του Λεβαδειακού, με τον οποίο η -αναμενόμενη- συμφωνία ανακοινώθηκε και επίσημα τη Δευτέρα.

Ο "Παπ" βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο Καραϊσκάκη και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της νέας του ομάδας με τον Ολυμπιακό.

Η σχετική ανακοίνωση των Βοιωτών:

"Ο πρωταθλητής Ευρώπης 2004 με την Εθνική Ελλάδος Δημήτρης Παπαδόπουλος, αποτελεί την τέταρτη μετεγγραφή του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο Έλληνας επιθετικός έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, στην ιταλική Λέτσε, στην κροατική Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η ισπανική Θέλτα".

Διακαής μου πόθος ήταν να επιστρέψω στην πατρίδα μου και να παίξω ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου στον Λεβαδειακό για πολλούς λόγους. Πρώτα απ' όλα με κέρδισε ο τρόπος που με προσέγγισε τόσο η Διοίκηση, όσο και ο προπονητής μου κ. Παράσχος", δήλωσε ο Παπαδόπουλος και πρόσθεσε:

"Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου έτσι ώστε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου να πετύχουμε το στόχο μας και να δώσουμε χαρά και ικανοποίηση στους οπαδούς μας. Θέλω να καλέσω τους φιλάθλους να δώσουν βροντερό παρών στο δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη την Τετάρτη και να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων της ομάδας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK