Λίγα λόγια, πολλή μουσική στον Παναθηναϊκό

Με χαμόγελα και αισιοδοξία για την αγωνιστική περίοδο που ανοίγεται μπροστά τους αναχώρησαν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, παίκτες και προπονητική ομάδα του Παναθηναϊκού λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι.

Λίγα λόγια, πολλή μουσική στον Παναθηναϊκό

H “πράσινη” αποστολή πρόβαρε τα θερινά σύνολα που επιμελήθηκε ο χορηγός ένδυσης του συλλόγου (MARKS & SPENCER), με τους ποδοσφαιριστές να φορούν καφέ παντελόνια και μπλε μπλουζάκια πόλο, ενώ προπονητική ομάδα και συνοδοί είχαν λευκά πουκάμισα. Δεν έλειψαν φυσικά και τα πειράγματα μεταξύ των μελών της αποστολής που αποθέωναν εαυτούς και αλλήλους, με τις ανάλογες πόζες.

Κεντρικό πρόσωπο όπως ήταν φυσικό, αλλά και ιδιαίτερα ευδιάθετος, αφού δεν αρνήθηκε σε κανέναν φωτογραφίες και αυτόγραφα, ήταν ο Μίκαελ Εσιέν, που συνόδευσε τα λεπτά της αναμονής με μουσική, αλλά και τηλεφωνήματα σε οικεία του πρόσωπα. Στην πλειονότητά τους οι ποδοσφαιριστές εμφανίστηκαν με ακουστικά, ασύρματα και ενσύρματα, για συντροφιά στη διάρκεια της πτήσης.

Οι “πράσινοι” απέφυγαν τα πολλά λόγια, αφού το τμήμα επικοινωνίας της ΠΑΕ έχει προγραμματίσει τακτική επαφή των απεσταλμένων των ελληνικών ΜΜΕ με το ποδοσφαιρικό τμήμα και κινήθηκαν γρήγορα προς τον έλεγχο και την αίθουσα αναμονής. Μετά την προσγείωση στο Ντίσελντορφ, η αποστολή θα αφιχθεί οδικώς στο Όστερμπεκ το απόγευμα, οπότε και είναι προγραμματισμένο ένα ξεμούδιασμα των χώρο των προπονητικών εγκαταστάσεων.

Λίγα λόγια, πολλή μουσική στον Παναθηναϊκό
Λίγα λόγια, πολλή μουσική στον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK