Αυτό δεν ήταν ΑΕΚ, 0-0 με Πανιώνιο

Στο ντεμπούτο του Ζοσέ Μοράις στον πάγκο της, η ΑΕΚ έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό. Ο συμπαγής Πανιώνιος δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να πάρει το 0-0 στο ΟΑΚΑ και να δικαιολογήσει τη βαθμολογική του θέση. Αποδοκιμασίες μετά τη λήξη από τον κόσμο.

Αυτό δεν ήταν ΑΕΚ, 0-0 με Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

H νίκη στον θεσσαλικό κάμπο απέναντι στην ΑΕΛ όχι μόνο δεν στάθηκε ικανή για να επουλώσει τις πληγές της (που άνοιξαν μετά από τη βαριά ήττα στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό) αλλά αποδείχτηκε απλά μία... παρένθεση για την ΑΕΚ, η οποία επέστρεψε στις προβληματικές και μέτριες εμφανίσεις της το απόγευμα του Σαββάτου μένοντας στο 0-0 κόντρα στον Πανιώνιο για την 8η αγωνιστική της Super League.

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος υπήρχε μία σημαντική διαφορά και αυτή ήταν στην άκρη του πάγκου, με τον Ζοζέ Μοράις να κάνει ντεμπούτο έχοντας διαδεχτεί τον Τιμούρ Κετσπάγια, ωστόσο στον αγωνιστικό χώρο ελάχιστα πράγματα φάνηκαν να έχουν αλλάξει για την Ένωση που απέναντι σε έναν και καλά στημένο τακτικά Πανιώνιο δυσκολεύτηκε σημαντικά στη δημιουργία φάσεων και στην ανάπτυξη του παιχνιδού και μοιραία "πέταξε" άλλους δύο βαθμούς στη μάχη του τίτλου.

Αυτό δεν ήταν ΑΕΚ, 0-0 με Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο πρώτο ημίχρονο οι "κιτρινόμαυροι" είχαν την κατοχή και κατάφεραν να μην απειληθούν ούτε μία φορά από τον Πανιώνιο (αρκετά τα αβίαστα λάθη από τους παίκτες του Μιλόγεβιτς), ωστόσο και εκείνοι από την πλευρά τους εμφανίστηκαν εντελώς μπλοκαρισμένοι από τον άξονα και προσπάθησαν αρκετά ανορθόδοξα να απειλήσουν από τα πλάγια.

Το τέλος του 45λεπτου βρήκε τους γηπεδούχους να απειλούν ουσιαστικά μόνο δύο φορές: στο 25' από τη σέντρα του Μάνταλου και την κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι απο πλεονεκτική θέση που έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γιαννιώτη και στο 39' με το γυριστό του Αραβίδη (σέντρα ο Γκάλο) που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Αυτό δεν ήταν ΑΕΚ, 0-0 με Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο δεύτερο μέρος ανέβηκε κάπως ο ρυθμός του παιχνιδιού χωρίς όμως να βελτιωθεί και η ποιότητα του ματς, με την ΑΕΚ να παίζει άναρχα, να δυσκολεύεται να απειλήσει από τον άξονα και να ευελπιστεί μέσα από κάποια ατομική ενέργεια (είτε του Μάνταλου που ήταν ο καλύτερος παίκτης, είτε του Αραβίδη που ήταν αρκετά μαχητικός) να ανοίξει το σκορ.

Όμως οι Αραβίδης και Μάνταλος δεν βρήκαν στόχο αν και τους δόθηκε η ευκαιρία ενώ από το 70' και μετά ο Πανιώνιος άρχισε να απειλεί και εκείνος, με τους Ανσαριφάρντ και Φούντα να στέλνουν "προειδοποιητικές" βολές προς τον Ανέστη.

Αυτό δεν ήταν ΑΕΚ, 0-0 με Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μοράις προσπάθησε στο τελευταίο ημίωρο να ανακατέψει την τράπουλα περνώντας τον Πέκχαρτ (αντί του Αραβίδη) για να παίξει μαζί με τον Αλμέιδα στην κορυφή της επίθεσης και τον Σιμόες αντί του Πλατέλλα, χωρίς όμως να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του, με τους "κυανέρυθρους" να στέκονται καλά στην άμυνα, να μην πανικοβάλλονται στην πίεση που τους άσκησε η ΑΕΚ μέσω της κατοχής της μπάλας και εν τέλει να κρατούν το μηδέν στην άμυνα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Το φινάλε της αναμέτρησης βρήκε την ΑΕΚ να έχει φλύαρη κατοχή (60%) και μόνο 1 τελική προσπάθεια στην αντίπαλη εστία από τις 11 συνολικά που δημιούργησε (8 ο Πανιώνιος, με 3 σουτ εντός εστίας) και κάπως έτσι ο κόσμος της ΑΕΚ ξέσπασε στο φινάλε, με το σύνθημα "ΑΕΚ, ΑΕΚ αυτό δεν είναι ΑΕΚ" να δονεί την ατμόσφαιρα...

Αυτό δεν ήταν ΑΕΚ, 0-0 με Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον (84' Γαλανόπουλος), Μάνταλος, Μπακασέτας, Πλατέλλας (67' Σιμόες), Αραβίδης (66' Πέκχαρτ), Αλμέιδα

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Γκιοάτα (92' Πατσατζόγλου), Ρισβάνης, Οικονόμου, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας, Μασούντ, Μπεν (70' Μασούρας), Ανσαριφάρντ (86' Ενγκόγκ)

Το LIVE

20:17
Καλησπέρα σας. Σε περίπου 15 λεπτά έχουμε σέντρα στο Ολυμπιακό Στάδιο, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Πανιώνιο για την 8η αγωνιστική της Super League. Στα δύο ματς που προηγήθηκαν, η Κέρκυρα επικράτησε 2-0 εντός έδρας του Αστέρα Τρίπολης και η Ξάνθη νίκησε 1-0 τον Πλατανιά στην Κρήτη.
20:19
Μετά τη νίκη στην "AEL FC Arena" την περασμένη Δευτέρα, η ΑΕΚ σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας και στο -2 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Σε περίπτωση νίκης απόψε θα βρεθεί έστω και με ματς περισσότερο, μόνη πρώτη στην κορυφή με 13 πόντους.
20:20
Αρκετά καλό και το ξεκίνημα του Πανιωνίου στη φετινή Super League, με την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς να βρίσκεται στην 4η θέση με 9 βαθμούς, έχοντας απολογισμό 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.
20:21
Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπακασέτας, Πλατέλλας, Αραβίδης, Αλμέιδα
20:22
Η ΑΕΚ δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς με τον Πανιώνιο στους τραυματίες Λέσκοτ και Βάργκας και στους τιμωρημένους Πατίτο Ροντρίγκες, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Ροντρίγκο Γκάλο.
20:23
Φυσικά το ματς αυτό είναι ιδιαίτερο για τους γηπεδούχους καθώς κάνει ντεμπούτο στον πάγκο τους ο Ζοζέ Μοράις που διαδέχτηκε στον πάγκο τον Τιμούρ Κετσπάγια.
20:24
vertigovolos : KALISPERA , I A.E.K. PAIZEI GIA I ETHNIKI ELLADOS ? AFTA EINAI RE AEKARA
20:24
Το σχόλιο του φίλου είναι φυσικά για το γεγονός ότι στην ενδεκάδα της ΑΕΚ υπάρχουν 7 Έλληνες.
20:25
Η ενδεκάδα του Πανιωνίου: Γιαννιώτης, Γκιοάτα, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας, Μασούντ, Μπεν, Ανσαριφάρντ
20:29
Οι παίκτες των δύο ομάδων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Σε ένα λεπτό θα έχουμε σέντρα στην αναμέτρηση.
20:33
Από τα 8 γκολ της στο φετινό πρωτάθλημα, η ΑΕΚ έχει πετύχει τα 6 στο πρώτο μέρος.
20:35
Επέστρεψε στην ενδεκάδα του Πανιωνίου ο Ρισβάνης που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ τιμωρημένος είναι ο Βαλεντίνος Βλάχος.
20:36
5': Εκτέλεσε σέντρα από τα αριστερά ο Μπεν, ο Ανσαριφάρντ έπιασε την κεφαλιά υπό πίεση, η μπάλα πέρασε άουτ.
20:36
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος.
20:37
Αρκετά πιεστικός στα πρώτα λεπτά ο Πανιώνιος, δημιουργεί προβλήματα στους αμυντικούς της ΑΕΚ όσον αφορά στην πρώτη πάσα.
20:38
8': Φάουλ σε καλή θέση για την ΑΕΚ από τα δεξιά. Θα το εκτελέσει ο Μπακασέτας.
20:39
8': Ο Μπακασέτας εκτέλεσε απευθείας το φάουλ θέλοντας να αιφνιδιάσει τον Γιαννιώτη, η εκτέλεση ήταν δυνατή και πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον γκολκίπερ του Πανιωνίου.
20:40
Ωραία κάθετη πάσα του Μάνταλου στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου από τα αριστερά, τελικά οι παίκτες των φιλοξενουμένων μπόρεσαν να κόψουν.
20:40
Συμπληρώθηκε το 10λεπτο χωρίς να έχουμε ακόμα τη μεγάλη φάση. Ισορροπημένο το παιχνίδι.
20:41
Ο Ζοζέ Μοράις ζητάει από τον Πλατέλα να παίρνει αρκετές πρωτοβουλίες από τα άκρα βλέποντας πως η άμυνα του Πανιωνίου είναι πολύ καλά "δεμένη".
20:41
daffy7 : kalhspera sas kyrioi natoi natoi oi protatlhtes apo thn plateia
20:42
12': Πρώτο κόρνερ στο ματς για τον Πανιώνιο.
20:43
"Καθαρίζει" τη φάση ο Ανέστης μπλοκάροντας τη μπάλα.
20:43
Εξαιρετική ενέργεια από τον Σιώπη που έκλεψε τη μπάλα από τον Αραβίδη και κέρδισε και το φάουλ.
20:44
Stav gate 21 : daffy7 κανε νιαου ρε γατακι ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
20:44
Προμηθέας : Ισορροπημένο παιχνίδι στο πρώτο 10 λεπτό, με λίγο ποιο επικίνδυνο τον πανιώνιο λόγο του ότι η ΑΕΚ παίζει με ένα αμυντικό χαφ.Επικίνδυνη επιλογή για μένα αυτή από τον πορτογάλο.
20:44
Ο Πανιώνιος στέκεται πολύ καλά στον ΟΑΚΑ και είναι μέχρι στιγμής πιο επικίνδυνος.
20:44
Αλεκος : Πρωταθλημα φετος αεκαρα και κυπελο
20:45
Κόρμπος και Σιώπης δεν αφήνουν πολλούς ελεύθερους χώρους στον άξονα για την ΑΕΚ.
20:47
Ο Πανιώνιος κερδίζει αρκετές μπάλες αλλά οι παίκτες του χάνουν αρκετά γρήγορα τη μπάλα και αυτό δεν αρέσει μέχρι στιγμής στον Μιλόγεβιτς.
20:47
daffy7 : to protatlhma fetos einai sthn plateia kai apopse teliko 2-0
20:47
Westblock13 : Poso kosmo exei?
20:47
Δεν έχει αρκετό κόσμο. Γύρω στους 10.000
20:48
Προμηθέας : Ο πλατέλλας σήμερα δεν φαίνεται σε καλή μέρα, κάνει πολλά λάθη αβίαστα στις μεταβιβάσεις του.
20:48
Σίγουρα παίζει ρόλο πως προέρχεται από το σούπερ παραγωγικό ματς κόντρα στην Λάρισα που πέτυχε δύο γκολ και όσο να'ναι, η σύγκριση θα είναι αναπόφευκτη με εκείνο το ματς.
20:50
Η κατοχή της μπάλας είναι 62% για την ΑΕΚ και 38% για τον Πανιώνιο. Δεν έχει καταφέρει πάντως να δημιουργήσει κάποια φάση από οργανωμένη προσπάθεια. Ο Πανιώνιος αμύνεται υποδειγματικά.
20:50
Αρκετά τα αβίαστη λάθη και από τις δύο ομάδες.
20:50
KAKOS : STEKETE KALA STO GIPEDO H AEK!
20:51
Προς το παρόν δείχνει εγκλωβισμένη από τον άξονα και αναγκάζεται να πηγαίνει στα πλάγια και να βγάζει σέντρες.
20:53
Η ΑΕΚ προσπαθεί να παίξει από τα άκρα, κυρίως από τα δεξιά με τον Πλατέλλα, αλλά μέχρι στιγμής αδυνατεί να μπει στην περιοχή και να απειλήσει ουσιαστικά.
20:53
Φτάσαμε στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης, παραμένει το 0-0 χωρίς να έχουμε ακόμα κάποια μεγάλη φάση.
20:53
george : Καλησπέρα, παίζει ο Αλμειδα παιδιά;
20:54
Ο Αλμέιδα παίζει στην κορυφή της επίθεσης. Δεν έχει φανεί καθώς δεν έχει πάρει μπάλες. Η μπάλα δεν φτάνει στην επίθεση ορθόδοξα.
20:55
25': Δεύτερο κόρνερ για την ΑΕΚ. Από τα αριστερά.
20:56
25': Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς για την ΑΕΚ!
20:56
Ο Τσιγκρίνσκι έπιασε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση μετά τη γλυκιά σέντρα του Μάνταλου, με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Γιαννιώτη. Δεν είχε καλή ισορροπία ο Ουκρανός σέντερ μπακ της Ένωσης.
20:57
Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ βρίσκεται και ο Κριστόφ Βαζέχα, με τον τηλεοπτικό φακό να συλλαμβάνει τον παλαίμαχο άσο του Παναθηναϊκού και πρώην βοηθό του Μιλόγεβιτς στην Ομόνοια.
20:58
Οι τελικές προσπάθειες είναι 2 (0) για την ΑΕΚ και 2 (0) και για τον Πανιώνιο.
20:59
Στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου βρίσκεται και ο Μίχαελ Σκίμπε, με τον ομοσπονδιακό τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας να έχει δίπλα του τον βοηθό του Κώστα Τσάνα.
21:01
Προμηθέας : έχει ανέβει η ΑΕΚ τώρα είναι η ευκαιρία να κάνει μια φάση για να προηγηθεί !
21:02
Φτάσαμε στο 32ο λεπτό, παραμένει το 0-0 με μόνο μία μεγάλη φάση μέχρι στιγμής.
21:03
32': Απειλή από τον Πανιώνιο από στημένη φάση, με τον Μπεν να εκτελεί κόρνερ από τα αριστερά και τον Γκιοατά να πιάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή για να τη στείλει εύκολα στην αγκαλιά του Ανέστη.
21:03
daffy7 : o skimpe gia siopi
21:04
Λογικά θα τον προσέχει. Από τους παίκτες που ίσως χτυπήσουν την πόρτα της Εθνικής Ελλάδας αν σκεφτεί κανείς τα προβλήματα που έχουμε στη μεσαία γραμμή και τις όχι και τόσες πολλές επιλογές.
21:08
Φτάσαμε στο 37ο λεπτό. Αρκετά τα λάθη από τους παίκτες και των δύο ομάδων. Δεν έχει ακόμα ρυθμό το ματς.
21:09
39': Δεύτερη καλή στιγμή για την ΑΕΚ και πάλι από τα αριστερά. Ο Ντίντακ εκανε τη σέντρα, η μπάλα έσκασε στην περιοχή και ο Αραβίδης έπιασε στη συνέχεια το γυριστό σουτ με το αριστερό, με τη μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γιαννιώτη.
21:09
daffy7 : logiko mou akoygetai o pitsrikas prepei na deiksei ayto pou einai pisteyo poly kalos
21:11
Φτάσαμε στο 40ο λεπτό. Ο Πανιώνιος είναι πολύ κακός στην κυκλοφορία της μπάλας και η ΑΕΚ στα τελευταία λεπτά έχει ανεβάσει λίγο την απόδοσή της.
21:12
Ωραία ενέργεια του Φούντα από τα αριστερά, κερδίζει κόρνερ.
21:14
44': Τέταρτο κόρνερ για τον Πανιώνιο, αυτή τη φορά από τα δεξιά.
21:15
Μπήκαμε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους.
21:16
Κυκλοφορεί αργά τη μπάλα η ΑΕΚ, από τον άξονα συνεχίζει να μη μπορεί να βρει κενούς χώρους. Παίζουμε το ένα λεπτό των καθυστερήσεων.
21:16
Τέλος πρώτου ημιχρόνου: ΑΕΚ - Πανιώνιος 0-0.
21:18
ΑΕΚ και Πανιώνιος έκαναν λίγα πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι και το 0-0 ήρθε αναπόφευκτα.
21:18
Προμηθέας : αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά, νικητής θα υπάρξει μόνο από σπόντα...
21:20
Οι δύο καλύτερες φάσεις του πρώτου μέρους ανήκουν στην ΑΕΚ. Ο Τσιγκρίνσκι στο 25' έστειλε άουτ τη μπάλα με κοντική καρφωτή κεφαλιά ενώ στο 39' το γυριστό σουτ του Αραβίδη έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
21:37
47': Ευκαιρία για την ΑΕΚ με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Ο Πλατέλλας γύρισε για τον Αραβίδη ο οποίος ήταν στο σημείο του πέναλτι αλλά δεν κατάφερε να πιάσει το σουτ, κάνοντας στραβοκλωτσιά.
21:37
Tori : Einai auti i fetini AEK gia protathlima ... den vlepw na yparxei desimo kai pathos ...
21:37
Σπύρος : Όπως λέει ο Προμηθέας, γκολ δεν βλέπω να μπαίνει εάν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα. Μόνο με κανα φαουλ ή τιποτε τέτοιο. Ποδοσφαιρικά δεν βλέπουμε τίποτε αξιόλογο. Η ΑΕΚ δεν έχει μπαλαδόρους στο κέντρο όπως δεν έχουμε και στον ΠΑΟ, να κρατήσουν μπάλα και να μοιράσουν παιχνίδι... Να "δημιουργήσουν" στον άξονα τέλος πάντων... Οι τελευταίοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν ο Καραπιάλης και ο Τσιάρτας...
21:37
Γιωργος πατρα : Η ομαδα παιζει καλα αλλα εχει πολυ κοσμο στο κεντρο. Πρεπει να βγει ο μπακασετας που δεν κανει τιποτα και να μπει ο γαλανοπουλος.ετσι θα εχει χωρους και ο γιοχα
21:38
ΠαΝικ : Με μισή ομάδα η ΑΕΚ σήμερα... λέτε να κερδίσει με μισό-μηδέν?
21:38
Η ΑΕΚ αν θέλει να βάλει γκολ θα πρέπει να ανεβάσει το τέμπο του αγώνα, να γίνει πιο γρήγορο το παιχνίδι. Σε αυτούς τους ρυθμούς κινδυνεύει να στραβοπατήσει απέναντι στον επικίνδυνο Πανιώνιο.
21:38
Φώτης: : Στεναχωριέμαι να βλέπω την ΑΕΚ να μην μπορεί να παράγει ποδόσφαιρο.Ειλικρινά δεν συμφωνείς πως δεν υπάρχουν στηρίγματα μεταξύ των παικτών.Ο Κετσπάγια δεν την δούλεψε επιθετικά την ομάδα.Πάλι καλά που τον έδιωξαν πρόωρα.Θέλω να μου πεις τη γνώμη σου.
21:39
Η ΑΕΚ αδυνατεί να φτιάξει παιχνίδι από τον άξονα και δεν έχουμε δει επίσης κάποια πλαγιοκόπηση ή κάποιο ανέβασμα μπακ για να δημιουργηθεί ανισορροπία. Ο Πανιώνιος χωρίς να κάνει κάτι το τρομερό κρατάει το αποτέλεσμα.
21:40
52': Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς, την βλέπει σωστά ο Ρισβάνης για φάουλ στον Μάνταλο.
21:41
53': Σέντρα-σουτ από τον Φούντα, η μπάλα στην αγκαλιά του Ανέστη.
21:43
54': Σουτ του Μάνταλου μέσα από την περιοχή και σε θέση αριστερά, η μπάλα πήρε πολύ ύψος και έφυγε ψηλά άουτ.
21:45
Ο Μοράις έδωσε εντολή στον Αραβίδη να περάσει στην κορυφή της επίθεσης ως παρτενέρ του Αλμέιδα και ο Μάνταλος πέρασε στα πλάγια. Με δίδυμο πλέον στη γραμμή κρούσης η Ένωση.
21:45
Προμηθέας : Επί Τιμούρ πάντως έπαιζε ποιο ελκυστικό ποδόσφαιρο από αυτό που βλέπουμε σήμερα... εγώ αυτό βλέπω!
21:45
Φώτης: Επίσης η ΑΕΚ είναι αποδεκατισμένη. Της λείπουν δύο ακραίοι οι οποίοι θεωρούνται βασικοί. Δεν το λέω σαν δικαιολογία ωστόσο βοηθούν την ΑΕΚ στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία.Σε παρακαλώ μπορείς να μου πεις τι το τρομερό έχουν δει στον Μπακασέτα και δεν βγαίνει ούτε αλλαγή;
21:46
Είναι γεγονός πως ο Μπακασέτας ακόμα και σε ημέρες που δεν είναι καλός βγάζει 90λεπτα. Ίσως οι προπονητές να βλέπουν κάτι που δεν βλέπουμε εμείς οι υπόλοιποι.
21:46
Μπαμπης 21 : Πήραμε τον μωραις για επιθετικό ποδοσφαιρο που ηταν βοηθός του μουρινιο.δεν μας τα λεει καλα ο μελισαν
21:47
60': Σουτ του Γιόχανσον εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
21:50
62': Σέντρα από τα δεξιά του Μπακάκη, ο Αραβίδης έπιασε την κεφαλιά και την έστειλε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Γιαννιώτη.
21:51
Μάικ 21 : Χαλαρώστε λίγο ούτε τα ονόματα τους δεν ξέρει τι να αλλαξει σε 10 μερες
21:52
Μανώλης: Η ΑΕΚ σήμερα όπως και σε άλλες αγωνιστικές είναι ομάδα Football League και κάτω.
21:52
nickz1 : Δεν βλεπεται η αεκ...Ωχ παναγια βοηθα να το αντεξω κι αυτο..
21:52
Προμηθέας : η κεφαλιά του Αραβίδη έπρεπε να είχε μπει.. κρίμας γιατί δεν θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες!
21:52
Φώτης: : Επίσης βάπτισαν τον Πλατέλλα μεγάλο παίκτη. Εντάξει έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι.Όμως υστερεί σε ταχύτητα αν και είναι κοντόσωμος.Πιστεύεις πως είναι τόσο καλός παίκτης;
21:53
Είναι παίκτης που διαθέτει τεχνική αλλά όντως δεν είναι δυνατός και αδυνατεί σε προσωπικές μονομαχίες.
21:53
John 21 : Πήραμε για προπονητή τον κάμεραμαν των προπονήσεων του Μουρινιο. Ρε 'τίγρη' μας δουλεύεις ψιλό γαζί. Όπως και με το γήπεδο μακέτα
21:53
Αντωνης : Αυτο το πραγμα που ο Σιμοες δε παιζει αλλα ειναι στην αποστολη και αφου δεν ειναι ετοιμος δε δοκιμαζει καποιον αλλο αμυντικο χαφ μπας και ξεμπλοκαρει κι ο Γιοχανσον δε μπορω να το καταλαβω
21:53
Μάριος θηβα : Παιδιά την Τρίτη ήρθε Κ παίζανε Σάββατο....
21:53
νικος : αλμέιδα ανύπαρκτος
21:53
Ο Αραβίδης είναι σίγουρα ο πιο δραστήριος παίκτης της ΑΕΚ στην επίθεση και ο πιο επικίνδυνος για την άμυνα του Πανιωνίου.
21:54
64': Κίτρινη κάρτα στον Πλατέλλα.
21:54
67': Η πρώτη αλλαγή του Μοράις είναι ο Πέκχαρτ που πήρε τη θέση του Αραβίδη.
21:55
67': Ο Σιμόες πέρασε στη θέση του Πλατέλλα. Δεύτερη αλλαγή για την ΑΕΚ.
21:56
nickz1 : Μα και τον Μουρινιο να παιρναμε καλυτερα θα επαιζαν??αφου τα παιδια δεν μπορουν, δεν κάνουν..Λυπάμαι που το λέω αλλά είναι ολιγον τι αμπλαουμπλες...
21:56
Προμηθέας : θα βάλει τον ξυλοκόπο στην θέση του αραβίδη.. για να πιάσει κεφαλιά... κάντε καμιά προσευχή να βγει το όνειρο του πορτογάλου.
21:56
tzaf nikos : Αν κατσει άσχημο αποτέλεσμα να βρούμε μια φτηνη δικαιολογία πάλι να πούμε ότι φτάει η διαιτησία πάλι.. ...μια ζωή ο διπλανος μας φτάνει στην ΕΛΛΑΔΑ
21:57
Αντωνης : Σιμοες. Σε 5 λεπτα απο τωρα 1-0
21:57
Εδώ και λίγα λεπτά είδε κίτρινη κάρτα και ο έτερος σέντερ μπακ του Πανιωνίου, Οικονόμου.
21:58
John 21 : Τι κάνει ρε ο κάμεραμαν. Έβγαλε τον Αραβιδη τον καλύτερο παίκτη μας
21:58
Tori : LOL .. einai dinaton na vgazeis aravidi kai na vazei pekxart ... eleos ... Re den mpame apo twra na allaksoume omada ... den ginomoste kamia Keraunos Mavrosidirou gia na min exoume kai apaitiseis
21:58
70': Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Μασούρας στη θέση του Μπεν.
21:58
Anestis : Καλα ρε contra, τοσο μπλα μπλα για το ματς, αλλα στα κινητα δε μπορειτε καπου να δειχνετε μ το σκορ;
21:59
Φτάσαμε στο 71ο λεπτό και παραμένει το 0-0. Η ΑΕΚ βελτιωμένη ελαφρώς στο δεύτερο μέρος αλλά στα τελευταία λεπτά αρχίζει να πατάει περιοχή και ο Πανιώνιος...
22:00
72': Ο Φούντας μπήκε στην περιοχή και έκανε το δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τη μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.
22:00
νικος : οι αλλαγές έχουν μπερδέψει την ομάδα
22:00
nickz1 : Μπα ο πορτογάλος ψάρια είδε στον ύπνο του..Λαχτάρα μεγάλη είναι αυτό...Μα τον Πεκχαρτ για να πάρουμε το παιχνίδι..Κάτι τέτοια έκανε ο Μουρίνιο και έβαζε τον Χουτ σεντερ φορ..Τώρα κατάλαβα ποιος του τα προτεινε αυτά..
22:01
73': Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Μάνταλο, ο οποίος στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι με σουτ από το σημείο του πέναλτι!
22:02
Λίγο πριν το σουτ του Μάνταλου που πέρασε άουτ, είχε προηγηθεί μία ακόμα καλή φάση για την ΑΕΚ. Ο Μάνταλος εκτέλεσε το φάουλ και ο Ρισβάνης έκανε κεφαλιά προς τα πίσω, με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γιαννιώτη.
22:02
Φιλιπ : Το πρόβλημα για μένα δεν είναι το αν οι παίχτες ξέρουν ή δεν ξέρουν. Η ομάδα όταν επιτίθεται είναι στατική και όλοι κοιτάνε την μπάλα.Αναγκάζεται να ανέβει ο Τσιγκρίνσκι για να φτιάξει παιχνίδι από πίσω. Δεν βλέπω τακτική ανάπτυξη πέρα από τις εμπνεύσεις του Μανταλου.
22:03
Μπαμπης 21 : John δεν φταίει ο καμεραμάν ο καβουραμαν φτάιει, ο Μελισσανίδης γι αυτο το καταντημα
22:03
Φώτης: : Η ΑΕΚ χρειάζεται ένα καλό αμυντικό χαφ. Για να δίνει ανάσες στους Σιμόες-Γιόχανσον.Ο Γαλανόπουλος δεν μπορεί ακόμα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας ομάδας που υποτίθεται πως κυνηγάει πρωτάθλημα.Καλά δεν τα λέω;
22:03
Aris : Ποτε τελειωνει το συμβολαιο του πεκχαρτ να γλιτωσουμε?
22:03
nickz1 : Αντώνη στο Τσακ στο πενταλεπτο.. οκάρι αντί για γκολ... Κανε αλλη μια μαντεψια θα πιάσει..
22:03
Προμηθέας : μπορεί η ΑΕΚ να το πάρει το ματς, έχει ανεβάσει στροφές λίγη τύχη χρειάζεται!
22:04
76': Ωραία κάθετη πάσα για τον Ανσαριφάρντ αλλά έκανε άσχημο κοντρόλ και γλίστρησε, με τη μπάλα να φεύγει κόρνερ.
22:05
STEFANOS : Δεν καταλαβαινω γιατί διαμαρτυρεστε οι αεκτζηδες αυτούς αγόρασε από το πανέρι ο πρόεδρος αυτό το θέαμα θα βλέπετε απλά πράγματα.
22:05
Αντωνης : Πεκχαρτ το 1-0 και δε θα ξερουμε που να κρυφτουμε. Στο 87' nickz21
22:06
Ο Μοράις παίζει με "δίδυμους πύργους" αλλά το θέμα είναι πως το συγκεκριμένο σχήμα δεν φαίνεται πως "δουλεύει". Πριν απειλούσε ο Αραβίδης και πλέον ο Μάνταλος για την ΑΕΚ.
22:06
V P (LA) : PANIONARA KRATA GERA, YA TIN EKPLIXI, 0-1...
22:06
78': Κόρνερ για την ΑΕΚ από τα αριστερά.
22:07
79': Σουτ του Αλμέιδα έξω από την περιοχή, από πλάγια θέση, καμία ανησυχία για τον Γιαννιώτη.
22:07
Αντωνης : Στα θετικα οτι αρχισε να τ'ακουει ο μπαγεβιτς. Αντε να ξεμπερδευουμε
22:07
Antonis : Afiste na kerdisoume kai min sas noiazei poios tha to valei.prepei na kerdisoume ayta ta mats
22:07
Γιαλαφούζος : Γιατί αγανακτούν οι αεκτζήδες με τους παίχτες τους; Το καλοκαίρι, μ' αυτό το υλικό, ονειρεύονταν τίτλους και μεγαλεία. Τώρα πήραν χαμπάρι το ρόστερ τους είναι επιπέδου Κασσιόπης;
22:09
Απόστολος : Μα τι λέμε ρε παιδιά. Ζητάμε λίγη τύχη για να βάλουμε ένα γκόλ στον Πανιώνιο στην έδρα μας... Τι κατάντια είναι αυτή...
22:09
Μπήκαμε στο τελευταίο 10λεπτο στην αναμέτρηση. Η ΑΕΚ δυσκολεύεται και το άγχος φαίνεται στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της.
22:09
Marky : Παιζει ακομα ο Μπακασετας...
22:09
νικος : το κοουτσάρισμα κακό μέχρι τώρα, ο μοράις δείχνει ότι δεν ξέρει την ομάδα ακόμη.
22:11
Κίτρινες κάρτες στα τελευταία λεπτά έχουν δει οι Αλμέιδα από πλευράς ΑΕΚ και Γιαννιώτης για τον Πανιώνιο.
22:12
84': Ο Αλμέιδα δοκιμάζει και πάλι την τύχη του με σουτ εκτός περιοχής. Δεν τον δικαιώνει η επιλογή του, η μπάλα ψηλά άουτ.
22:12
84': Τελευταία αλλαγή για την ΑΕΚ, ο Γαλανόπουλος στη θέση του Γιόχανσον.
22:13
ε οταν : ενισχυεσαι στα στοπερ και στα εξτρεμ και στην επιθεση και μενουν εκτος για χ, ψ λογους το ενα στοπερ, τα 2 εξτρεμ, και ο επιθετικος σου μας βγαζει λουμπαγκο καθε 2 βδομαδες τι περιμενεις? η αεκ καλα ενισχυθηκε φετος, το θεμα δεν ειναι η βασικη εντεκαδα, το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΘΟΣ (και ουτε και προπονητη απ οτι φαινεται)
22:13
1890 : ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ τελείωσε τους. Σε παρακαλω
22:13
Χαρης ΗΠΑ : Η ΑΕΚ με το ΠΑΟ λενε οτι ο ΟΣΦΠ δεν εχει ομάδα και παιρνει το πρωτάθλημα λόγω διαιτητων. Αλλα εγω δε βλέπω να έχει τίποτα απο ποδοσφαιριστές που να μπορουν να κάνουν τη διαφορά και να καθαρίζουν ματς. Μάλλον φωνάζουν γι ατα ματια των φιλαθλων.
22:14
Denis : Ο πανιωνιος εχει προπονητη που ξερει να διαβαζει τους αντιπαλους του και να στηνει σωστα την ομαδα πρεπει να ειναι καλος προπονητης
22:14
86': Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Ανσαριφάρντι δίνει τη θέση του στον Ενγκόγκ.
22:14
Aekara : Θα δημοσιευτεί κανένα σχόλιο; Ότι γουστάρεις περνάς;
22:15
Προσπαθούμε να περνάμε τα περισσότερα. Δεν υπάρχει λογοκρισία αρκεί να μην προσβάλλουμε τους άλλους.
22:17
Οι τελικές προσπάθειες είναι 10 (0 εντός εστίας) για την ΑΕΚ και 7 (2 εντός εστίας) για τον Πανιώνιο.
22:17
88': Κίτρινη στον Μπακασέτα.
22:17
Μπαίνουμε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης!
22:17
Panos : Με πεκχαρτ δεν πας πουθενα
22:17
Aekara : Όταν σχολιάζω προπονητή και ομάδα χωρίς να βρίζω προσβάλω κάποιον;
22:17
Βολος 21 : Θελαμε και πρωταθλημα παναθεμα μας
22:17
Jack10 : Almeida στο τελος και θα γινει χαμος !!!
22:18
Χρήστος : Τι κατάντημα είναι αυτό ρε παιδιά;;;; Μελισσαννίδη ακούς;;;;;;; Άιντααααααα
22:18
Panos1 : Ενα σχολιο για την σημερινη αεκ: θελει καλο διαβασμα και τακτικη ετσι δεν πας πουθενα
22:18
Hlias : Τι ειναι αυτο το πραγμα...τρελαινομαστε απο το αγχος κ την στεναχωρια καθε φορα που παιζει η ομαδα...
22:18
Χρήστος : Κατάντημα!!!!!!
22:18
Μπαμπης 21 : Με τον μπαcd δεν πας πουθενα!!
22:19
91': Πρώτη τελική εντός εστίας, ο Μπακασέτας έπιασε την κεφαλιά, στην αγκαλιά του Γιαννιώτη.
22:20
92': Τελευταία αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Γκιοατά αποχωρεί τραυματίας με φορείο, μπαίνει στη θέση του ο Πατσατζόγλου.
22:20
Μπαίνουμε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.
22:20
Άλλα δύο λεπτά θα είναι ο έξτρα χρόνος. Φάουλ υπέρ του Πανιωνίου.
22:21
Malakas : Pedes Na mas eksigisi o bagevits gt edioksan kestpagia
22:21
Γιαννης : Μου φαινεται οτι η περσινη Αεκ ηταν πολυ καλυτερη και θα χτυπουσε πρωταθλημα παρα η φετινη με τις αλλαγες
22:21
Βολος 21 : Αντιο ζωη,Βασιλακης Καηλας,Μαρθα Βουρτση
22:21
Aekara : Πρώτη τελική εντός εστίας στο 91. Αυτό. Τίποτα άλλο.
22:21
Τάσης : Δεν θέλω να ξαναδώ τον πεκχαρτ επίθεση δεν θέλω,μακαρι να είχαμε Μπεργκ ή ιντεγιε
22:21
Giannis_7_ : Τι το θελετε το live chat οταν δεν περνατε τιποτα???
22:22
Πάρα πολλά τα μηνύματα δεν μπορούν να περαστούν όλα. Δεν γίνεται, νομίζω το καταλαβαίνεις.
22:22
Chris : ο τιμουρ ποτε δεν πηρε την ευκαιρια σε μεγαλη χρονικη διαρκεια,ουε στον Ολυμπιακο κ δυστυχως ουτε στην ΑΕΚ για εμενα ειναι καπως αδικο,τη περιμεναν να κανει θαυματα με πεκχαρτ κ αλμειδα που ποναει στην μεση
22:22
Τελευταία ευκαιρία για την ΑΕΚ. Είμαστε στο τελευταίο λεπτό!
22:22
αεκ21 : λογικα θα αλλαξει το σχημα της αεκ
22:23
Είμαστε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.
22:23
Τέλος αγώνα: ΑΕΚ - Πανιώνιος 0-0.
22:23
baggio : de pisteuw na pame giaprwtathlima fwtoe..as proxwrhsei to gupedo,auto exei megaluterh shmasia..
22:23
Fiore : προσπαθουν να περασουν τα ευγενικα μηνυματα των φιλαθλων που παιζει η ομαδα τους. κακη η ομαδα σημερα. βασικα θελει επιθετικο στη θεση του Πεκχαρτ
22:24
Μοράις: "Η ομάδα θα πρέπει να βελτιωθεί, να αυξήσει το ποσοστό κατοχής της, να μη χάνουμε τόσες μπάλες".
22:25
Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας για το Live Chat της αναμέτρησης.
22:25
Καλό σας βράδυ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK