Παναθηναϊκός... πέντε αστέρων στην Τρίπολη!

Φτάνοντας σε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης, κυρίως στο πρώτο μέρος, ο Παναθηναϊκός συνέτριψε με 5-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση. Πέντε διαφορετικοί σκόρερ, μεγάλο ματς ο Εμποκού. Αποδοκιμάστηκαν οι γηπεδούχοι!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το καλύτερο φετινό του παιχνίδι έκανε στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός, διαλύοντας με 5-0 τον Αστέρα! Οι "πράσινοι" του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν ασταμάτητοι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, υποχρεώνοντας τους Αρκάδες σε μια από τις βαρύτερες ήττες τους στην κατηγορία.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε... φουριόζος στο ματς και μόλις στο 5' είχε απειλήσει ήδη δύο φορές την εστία του Ντοναρούμα με τον Μπεργκ. Η τρίτη ευκαιρία ήταν και φαρμακερή μιας και στο 7' ο Μπουμάλ βρήκε τον Κλωναρίδη κι εκείνος σκόραρε για το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Εμποκού έδωσε φανταστική no-look πάσα στον Μπεργκ κι εκείνος έκανε το 0-2.

Η άμυνα του Αστέρα ήταν τραγική και δεν μπορούσε με τίποτα να αναχαιτίσει τις πράσινες επιθέσεις που συνεχίζονταν. Στο 30' ο Μολέδο με κεφαλιά έκανε το 0-3, ενώ στο 39' ο Εμποκού ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4 πριν λήξη το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε την ευκαιρία για δοκιμές περνώντας στο ματς του Βλαχοδήμο, Ρέις και Πίσπα.

Ο Αστέρας απειλούσε μόνο με μακρινά σουτ του Τσουκαλά, ενώ ο Παναθηναϊκός διαμόρφωσε το τελικό 5-0 με τον Μπουμάλ στο 83'. Να σημειωθεί βέβαια ότι στην αρχή της φάσης στην κεφαλιά του Μπεργκ, ο Σουηδός ήταν σε θέση οφσάιντ που δεν είδε ο επόπτης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ(Δ. Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Δημούτσος, Χαμντανί (23’ Γκαϊντούτσικ), Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς, Καλτσάς, Μάσα (65’ Ιγκορ), Φαρίνια (46’ Τσιλιανίδης), Μανιάς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(Μ. Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Μπουμάλ, Ζέκα, Κουρμπέλης (81’ Ρέις), Εμποκού (46’ Π. Βλαχοδήμος), Κλωναρίδης (74’ Πίσπας), Μπεργκ.

ΤΟ LIVE CHAT

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK