Έχασε τ' άχαστα και έμεινε στο μηδέν ο ΠΑΟΚ με την Ξάνθη

Τζάλμα Κάμπος και Γκάρι Ροντρίγκες σπατάλησαν "κλασσικές" ευκαιρίες κόντρα στην Ξάνθη, ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε το γκολ και οι δύο ομάδες έμειναν στη "λευκή" ισοπαλία (0-0) στην Τούμπα.

Έχασε τ' άχαστα και έμεινε στο μηδέν ο ΠΑΟΚ με την Ξάνθη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πρώτη γκέλα για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και παράλληλα πρώτος βαθμός για την Ξάνθη! Οι δύο ομάδες έμεινα στην "λευκή" ισοπαλία (0-0) στη γεμάτη Τούμπα με τους παίκτες του Ίβιτς να χάνουν τη μία "κλασσική" ευκαιρία μετά την άλλη. Και το σημαντικότερο; Αγωνίζονταν με παίκτη παραπάνω για πάνω από 20 λεπτά!

Για ακόμη ένα ματς ο Στέφανος Αθανασιάδης έμεινε στον πάγκο, με τον Κουλούρη να ξεκινάει βασικός μετά και τα δύο γκολ που πέτυχε στην Τρίπολη. Αν και το ματς είχε ρυθμό και ο ΠΑΟΚ έδειχνε ορεξάτος, δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της μαχητικής Ξάνθης. Στην επανάληψη πέρασαν στο ματς τόσο ο Κλάους, όσο και οι Πέλκας, Τιάμ, σε μια απελπισμένη προσπάθεια του Ίβιτς να βρει το πολυπόθητο γκολ.

Οι Γκάρι Ροντρίγκες και Τζάλμα Κάμπος όμως έχασαν τα άχαστα, σπατάλησαν "κλασσικές" ευκαιρίες που τους δημιούργησαν οι συμπαίκτες τους με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι τέλους. Δύο... "πεταμένοι" βαθμοί για τον ΠΑΟΚ που έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ (79' Τιάμ), Κάνιας, Μπίσεσβαρ (46' Πέλκας), Τζάλμα Κάμπος, Ροντρίγκες, Κουλούρης (59' Αθανασιάδης)

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Γουάλας (82' Ορφανίδης), Φλίσκας, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Καμαρα, Λούκας, Νιέτο (90+2' Ράνος), Λάζιτς, Σολτάνι, Γιουνές (63' Βασιλακάκης)

ΤΟ LIVE CHAT

15:44
Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι! Σε λίγα λεπτά θα ξεκινήσει η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη και θα την παρακολουθήσουμε παρέα. Περιμένουμε τα δικά σας σχόλια. 
15:57
Ανδρέας : Καλησπέρα. Ποιος θα είναι τελικά ο φορ στον σημερινό αγώνα;
15:57
alexz : έχουμε εντεκάδα του ΠΑΟΚ????
15:57
Jim13 : Ποια σχόλια; Αυτά που δεν περνάτε, αυτά που σβήνετε ή αυτά που κάνετε 1 μέρα να περάσετε;
15:57
xristos : πως το βλεπεις το ματσ Γιαννη;
15:58
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Η ενδεκάδα της Ξάνθης: Ζίβκοβιτς, Γουάλας, Φλίσκας (αρχ.), Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Καμαρα, Λούκας, Νιέτο, Λάζιτς, Σολτάνι, Γιουνές

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας (αρχ.), Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Τζάλμα Κάμπος, Ροντρίγκες, Κουλούρης 
15:59
Φορμαρισμένος ο ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια, κακή η Ξάνθη στα πρώτα δύο που την είδαμε. Σήμερα λογικά οι γηπεδούχοι θα πάρουν τη νίκη. 
15:59
Κώστας : Πόσο πιστεύεις θα έρθει το σκορ
16:01
Πάλι στον πάγκο ο Κλάους. Ο Ίβιτς προτίμησε τον Κουλούρη μετά τα 2 γκολ που πέτυχε ο νεαρός στην Τρίπολη. 
Αν πρέπει να προβλέψω ένα σκορ θα έλεγα 2-1. Του αρέσει άλλωστε αυτό το σκορ του ΠΑΟΚ.
16:02
Κωστας1981 : Πιστεύεις ότι φέτος θα παει για ορωταθλημα ο παοκ
16:02
Έχει καλό υλικό και έναν προπονητή που έχει δέσει την ομάδα. Γιατί όχι;
16:03
Με 4-2-3-1 έχουν κατεβάσει τις ομάδες τους και οι δύο προπονητές. 
16:03
Έχει ξεκινήσει ο αγώνας στην Τούμπα
16:12
Γιάννης: : Γιάννη είμαστε και συνονόματοι και είμαι φίλαθλος του ΠΑΟΚ.Αλλά δεν συμφωνώ με αυτό που είπες πριν πως το 2-1 του αρέσει του ΠΑΟΚ.Του αρέσει δηλαδή να δέχεται γκολ και να νικάει με τόσο μικρό αποτέλεσμα;
16:12
πατρα13 : Γιαννη αν μπορεις πες μου την γνωμη σου για τον φετινο παναθηναικο για την χθεσινη εμφανιση στο αγρινιο και αν μπροει να χτυπησει πρωταθλημα
16:12
xristos : Γιαννη πως την βλεπεις την αεκ φετος;
16:12
Πέτρος : Μπορεί η Ξάνθη να κάνει ζημιά σημερα
16:13
Με το "αρέσει" στον ΠΑΟΚ εννοούσα πως το φέρνει εύκολα φέτος. Και τις δύο νίκες του άλλωστε στη φετινή Super League τις έχει κάνει με το ίδιο σκορ. 
16:13
odysseas : γειααα το ματσακι το βλεπω περιπατο για τον παοκ 4 0 και ευκαιρια για μαλαματινες,,,
16:14
Ανοιχτό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά. Ο ΠΑΟΚ έχει την κατοχή της μπάλας και φτιάχνει φάσεις για γκολ. 
16:14
Τακης : Χωράνε κουλούρια και Κλάους στην ίδια ενδεκάδα? ?
16:15
Για τον Ίβιτς μάλλον όχι. 
16:15
suppyourlocalteam : ναι ρε..θα παρετε 5-6 πρωταθληματα φετος..τι λετε μωρε..σιγα τν ομαδα π εχει φετος ο παοκ..καλυτερη απο περυσι .αλλα μεχρι εκει..κ δν υποστηριζω "μεγαλη" ομαδα.
16:15
Στο 15ο λεπτό του αγώνα παραμένει το 0-0.
16:18
Γιάννης: : Δεν υπάρχει εύκολο 2-1.Σίγουρα αγχώνεσαι.Το 4-0 είναι εύκολο. Καταρχίν ο ΠΑΟΚ είναι αναποτελεσματικός και δεν έχει έναν σέντερ φορ τύπου Καρντόσο η Αλμέιδα.Δεν έπρεπε να πάρει έναν φορ επιπέδου;
16:19
Πολύ δραστήριος ο Κουλούρης στα πρώτα λεπτά του ματς. Ο νεαρός εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που του δίνει ο Ίβιτς. 
16:22
ΤΑΣΟΣ : Το παιχνίδι σήμερα είναι Χ. Γενικά πιστεύω ΑΕΚ και ΟΣΦΠ διεκδικούν φέτος τίτλο, με προβάδισμα ΟΣΦΠ , καθώς η ΑΕΚ θα έχει θέματα με τραυματισμούς και δεν έχει βάθος στον πάγκο.
16:22
Γιάννης: : Σίγουρα ο Κουλούρης είναι ταλαντούχος αλλά στερείται εμπειρίας.Και κάτι άλλο ο ΠΑΟΚ από δημιουργικούς μέσους έχει μονάχα τον Μπίσεσβαρ.Δεν έπρεπε να πάρει άλλον έναν αφού ο Ίβιτς δεν εμπιστεύεται και πολύ τον Πέλκα;
16:22
lak 4 : 1-1
16:27
odysseas : φιλε Γιαννη αν συνκρινω το τελευταιο παιγνιδι προτιμω κουλουρι απο καρδοσο,
16:27
Τακης : Ο Άγγελος θα την κάνει τη ζημιά το βράδυ... ΔΕΝ ΠΕΡΝΆ ΑΠΌ ΛΆΡΙΣΑ
16:27
Παυλος 7 : Καλησπερα ποσο κοσμο εχει?εγω πιστευω οτι θα δυσκολευτη πολη ο παοκ σημερα..μακαρι να δουμε πολλα γκολ γιατι εχθες δεν ειδαμε πολλα.
16:28
Η Θύρα 4 είναι κλειστή λόγω τιμωρίας, αλλά το υπόλοιπο γήπεδο έχει αρκετό κόσμο. Πάνω από 15.000. 
16:29
Γιάννης: : Γιατί δεν μου απαντάς;Θέλω να ξέρω την γνώμη σου.
16:31
Ο Πέλκας είναι σημαντικός για τον ΠΑΟΚ και θα ξαναβρει τον παλιο καλό του εαυτό. Πόσους ακόμη να πάρει;
16:32
Gemil4 : Αδερφε Γιαννη, που κατά βάθος είσαι παοκτσακι, ποιον προτιμας; Κλάους ή Κουλούρη;
16:33
Πιστεύω είναι υπερεκτιμημένος ο Κλάους. Ο Κουλούρης έχει δείξει καλά στοιχεία. Αν έπρεπε να βάλω έναν από τους δύο στη σημερινή 11άδα κι εγώ τον Κουλούρη θα διάλεγα.
16:35
Γιάννης: : Ο Πέλκας είναι μπαλαδόρος αλλά ούτε το ταλέντο ούτε τα γκολ του Φορτούνη ή του Μάνταλου έχει.Εγώ επιμένω πως έπρεπε να αποκτηθεί ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής στην συγκεκριμένη θέση
16:35
Λεωνίδας : Το ρόστερ του παοκ πρόκειται για ένα συνονθύλευμα ξένων κ' αμφιβόλου ποιότητας παικτών που με την πρώτη στραβή θα καταρεύσει σαν πύργος απο τραπουλόχαρτα.
16:35
Gemil4 : Γιανναρε, φαινεσαι ωραιος τυπος, ποτε θα ανεβεις να σε κερασουμε τπτ;
16:35
Με την πρώτη ευκαιρία μαλαματίνες! Χαχα
16:35
Αλεκος : Πιστευεις οτι θα αντεξει ο Ιβιτς την πιεση των φιλαθλων για αποτελεσματα;
16:36
Προς το παρόν τα πηγαίνει εξαιρετικά. Αν συνεχίσει έτσι δεν έχει να φοβάται τίποτα. Επειδή όμως είμαστε... Ελλάδα, κανείς δεν αντέχει όταν μαζεύονται πολλά μαύρα σύννεφα.
16:36
Στο 35' παραμένει το 0-0 στην Τούμπα.
16:39
alexz : Σιγά τον Πέλκα.....πήρε τόσες ευκαιρίες....δεν έχει κάνει κάτι στα μέχρι τώρα παιχνίδια που έπαιξε
16:41
Westblock13 : File giannh kati asxeto alla 8elw thn gnwmh sou extes to gaol tou panathinaikou htan ka8aro h oxi?
16:42
Γεια σου φίλε μου! Όχι κατά τη γνώμη μου ήταν καθαρό το γκολ και λάθος η απόφαση του διαιτητή.
16:43
odysseas : και που να αρχισουν να μπαινουν και τα γκολ,,θα γινει της μαλαματινας...
16:48
Θοδωρης : Γεια σου γιαννη.ολυμπιακούς είμαι.πως την βλέπεις την ομάδα μου σημερα εναντίον της α.ε.λ.ο παοκ έχει καλή ομάδα,πίστωση χρόνου θέλει για να παίξει καλή μπαλ
16:49
Θα πάρει το διπλό λογικά ο Ολυμπιακός. Μακάρι να δούμε και αρκετά γκολ στο ματς. Ο ΠΑΟΚ φαντάζομαι στο δεύτερο θα βρει το τέρμα που ψάχνει για να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα. 
16:50
Τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα. ΠΑΟΚ και Ξάνθη στο 0-0 με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο αλλά να μην έχουν βρει το γκολ. Οι φιλοξενούμενοι ακόμη δεν έχουν απειλήσει. Λογικά ο ρυθμός θα ανέβει στο δεύτερο μέρος.
16:50
Κοστας13 : Κατα την γνωμη σου πια ομαδα ειναι το φαβορι για πρωταθλημα;
16:50
Είναι ενδιαφέρον φέτος καθώς έχουν καλές ομάδες οι "μεγάλοι". Ε ο Ολυμπιακός όπως και να το κάνουμε.. ξεκινάει τα τελευταία χρόνια ως φαβορί. 
16:51
nikos 4 : zorikia i xantji
16:51
Δημήτρης από Φάληρο: : Φίλε Γιάννη είναι νωρίς ακόμα αλλά ποια είναι η γνώμη σου για τον Κετσπάγια και για το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ που έρχεται;
16:52
Δεν ήμουν ποτέ φαν του Κετσπάγια. Θα είναι ωραίο ντέρμπι με γκολ κι από τις δύο ομάδες, αλλά δεν πιστεύω ότι θα χάσει ο Ολυμπιακός.
17:02
Athletic : Καλησπέρα φίλοι ! Εχθες ο Παναθηναϊκός προβληματισε με την εικονα του και εδειξε να πνιγεται στα τεχνασματα και τις σκεψεις του στραματσονι,,τι λες γιαννη??
17:03
Περισσότερο κακό παρά καλό κάνει στην ομάδα του Παναθηναϊκού ο Στραματσόνι από τη θέση του προπονητή. Αλλά πολλοί δεν το βλέπουν. 
17:03
Δημήτρης από Φάληρο: : Δεν πρόκειται να χάσει ο Ολυμπιακός.Θα την πατήσει την ΑΕΚ όπως πέρυσι με το 4-0.Καλή επιτυχία και για τον ΠΑΟΚ που είναι η ομάδα σου.Έχετε καλή ομάδα φέτος.
17:03
Μάριος: : Μπορεί να κερδίσει η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό Γιάννη ή η διαιτησία θα καθαρίσει και πάλι;
17:04
ΑΛΜΩΠΟΣ_ : καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες.Λογικά η Παοκάρα θα κερδίσει εύκολα ή δύσκολα !
17:04
Φώτης: : Γιάννη πες μας κανένα ματς να παίξουμε στο στοίχημα.
17:04
ΝΙΚΟΣ : Γιάννη πιστεύω θα χάσει η ΑΕΚ γτ θα κλειστεί στο Καραισκάκης έτσι την πάτησε με σεντ ετιεν , έχει ποιότητα μπροστά και δεν ταιριάζει ο κετσπαγια με την φετινή αεκ τι γνώμη έχεις;
17:04
Με αλλαγή θα ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ το δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπίσεσβαρ που δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου θα δώσει τη θέση του στον Πέλκα. 
17:10
Σούπερ δραστήριος ο Πέλκας με το που μπήκε ζάλισε την αντίπαλη άμυνα. Κοντά στο γκολ ο ΠΑΟΚ όμως ο Κάμπος έχασε το... άχαστο!
17:10
alexz : Ίσως καλύτερα να παίζουμε με Χαρίση παρά με τον Κάνιας.......
17:10
Nikos : Kalispera se olous. Meta tin xtesini gela o PAO tha parei tin katw volta !!! As afisoune tin klapsa me tous diaitites !!! Oloi tha eunoithoun kai oloi tha adikithoun efetos. Ti na kanoume ?? Na to rixoume sta moirologia ?? Vlepw wraio prwtathlima me tous 3 kai ton Olympiako epikratestero logw roster.
17:10
περικλης : Καλο συνολο ο παοκ φετος κι βρηκε νομιζω πρππονητη για πολλα χρονια..ολυμπιακος ειμαι..τι λες γιαννη για το ματσακι στη λαρισα σημερα..??
17:10
Δεν βλέπω κάτι άλλο εκτός από νίκη Ολυμπιακού στη Λάρισα Περικλή!
17:14
Φώτης: : Γιατί Γιάννη;Δεν μπορεί η Λάρισα να κερδίσει τον Ολυμπιακό;Σιγά την ομάδα που έχει ο Ολυμπιακός.Τρία μπαλάκια θα του ρίξει Ο ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΚ για πλάκα.
17:15
Στο 55' το ματς παραμένει στο 0-0
17:18
Ο Ίβιτς αποφασίζει να βγάλει τον Κουλούρη και να περάσει στο ματς τον Στέφανο Αθανασιάδη. 
17:18
kostas : ναι φωτη μου και μετα ξυπνησες
17:18
Μακης : Που στηρίζεις οτι ο οσφπ θα παρει το ντερμπι;στην τρομερη άμυνα του ε;δείτε Μπαλα αντικειμενικα κι οχι ως οπαδοί!και ειμαι παο
17:19
Κανείς από τους δύο δεν έχει δείξει ότι είναι κάτι εξαιρετικό. Μόνο και μόνο όμως από θέμα έδρας ο Ολυμπιακός ξεκινάει με προβάδισμα. 
17:19
Nik247: : Γιάννη από Ισπανία τι ομάδα είσαι και ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος;Μάλλον η Μπαρτσελόνα.
17:20
Όπως μας δείχνει μέχρι στιγμής, μάλλον ναι. Αν και είναι νωρίς ακόμα και τέτοια κουβέντα.
17:20
alexz : Επιτέλους μπαίνει ο Κλαους
17:20
Θανος : Βλεπεις να βαζει gool ο παοκ σημερα με τη μπαλα που πεζει
17:20
Ναι πιστεύω θα βρει τη φάση που ψάχνει. 
17:21
Λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ και λίγο έλειψε ο Νιέτο να ανοίξει το σκορ. 
17:21
Φώτης: : ο kostas να μην είναι ειρωνικός γιατί η ΑΕΚ έχει μεγαλύτερη ιστορία από τον Ολυμπιακό.Τόσα στημένα πρωταθλήματα έχετε πάρει.Είχατε εσείς ποτέ Μαύρο,Νικολαίδη,Στέλιο Μανωλά και Τσιάρτα;Για πες μου.
17:21
Νίκος : Γιάννη δεν πιστεύεις ότι θα χάσει ο Ολυμπιακός από την ΑΕΚ και δεν βλέπεις κάτι άλλο εκτός από νίκη υου Ολυμπιακού στη Λάρισα. Σου θυμίζω ότι είναι ο Ολυμπιακός και όχι η Ρεάλ. Αλλά και η Ρεάλ να ήταν πάλι μπορεί να ...χάσει, γιατί χάσιμο εννοούμε και την ισοπαλία.
17:22
Νίκος Χρυσοστομιδης : Δε νομίζω να κάνει τίποτα ο Κλάους
17:22
Που είναι η άμυνα του ΠΑΟΚ;;
17:25
Στο 65' το σκορ παραμένει στο 0-0
17:30
Κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) στον Λάζιτς της Ξάνθης! Ανόητη κίνηση να βάλει το χέρι του στο πρόσωπο του Τζαβέλλα. Τώρα ο ΠΑΟΚ με παίκτη παραπάνω για το επόμενο 20λεπτο. 
17:30
ντουρος : Έπαιξα διπλό την.ξανθη λες να γινει;
17:30
nikos silvercity : θα χάσει ο ΠΑΟΚ?
17:30
Τακης : Ο Άγγελος θα τους φάει το βράδυ...εδώ είμαστε. Αγγελαρας
17:30
alexz : παραλίγο γκολ από Ξάνθη!!!!! Δεν παίζει καλά ο ΠΑΟΚ σήμερα
17:30
Μακης : Αλλο εχει προβάδισμα λογω έδρας που συμφωνω κι αλλο δε βλεπεις να χανει λες και παιζει η μπαρτσα με τον Τύρναβο.μην απαντας σαν οπαδός.
17:31
Γιάννης: : Γιάννη γιατί μιλάς με άσχετους από ποδόσφαιρο.Αλλά να μου πεις και εσύ άσχετος είσαι όταν λες πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα.Χαχαχαχα!!!
17:31
Δημήτρης : Θέλει ο Βλάνταν να κρατήσει το μηδέν μπροστά..
17:31
Duffy : Έτσι θα το πάρει και φέτος ο γαυρος. Θα χάνει στα ντέρμπι και οι άλλες ομάδες θα χάνουν βαθμούς από τα καφενεία....
17:31
τολης : ξεφουσκωσε ο παοκ
17:31
Nikos : Foti mwro mou piomenos eisai kai mas les tetoia pragmata ?? O PAOK tha nikisei me 1-0 apo penalty. Tha deite !!!
17:31
Πέτρος Καρβούνης: : Γιάννη θα χάσει ο ΠΑΟΚ.Το γκολ θα το βάλει ο Σολτάνι στο 91.Εσύ τι λες;
17:31
Γιαννης : Παοκαρα ουτε τη Ξανθη στην εδρα σου...τι πρωταθλημα να παρετε ρε καημενοι;;
17:31
Γιαννης : Με 10 η Ξανθη..την κερδιζει λεει την αποβολη ο τζαβελλας
17:31
Chris : Γιατι μας κοψανε ολες τις μεταδοσεις του αγωνα στο εξωτερικο?
17:32
Λεωνίδας : Η Αεκ ειναι το μεγαλυτερο στοιχημα στο φετινο πρωταθλημα. Καθιστε και σκεφτειται τι παιχτες εχει βασικους...συνθετει μια τρομερη αμυνα ενα πολυ καλο κεντρο και μια επιθεση που με προυποθεσεις μπορει να αποδειχτει φονικη. Μετα απο πολλα χρονια ειναι το φαβορι για μενα στο ντερμπυ
17:32
ΠΑΟΚ βάλε ένα γκόλ : Αν δεν βάλουμε γκολ τώρα καλύτερα να ψαξουμε για μεταγραφές τον Ιανουάριο
17:32
Παναγιώτης από Λουτράκι: : Γιάννη είμαι Ολυμπιακός.Θα την κερδίσουμε την ΑΕΚ;Εσύ τι πιστεύεις;
17:32
παοκαρα4 : ισοπαλια το βλεμω το ματς
17:35
Στο 75ο λεπτό παραμένει το 0-0. Με 10 παίκτες η Ξάνθη.
17:35
Γιαννης : Η αεκ εχει μεγαλυτερη ιστορια απο τον Ολυμπιακο λεει ο αλλος Χαχαχαχαχαχα
17:38
nikos silvercity : Ξάνθη ρεε
17:38
Κωστας : Θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ με γκολ του αθανασιαδη
17:38
nikolas : πως βλεπεις την αμυνα τησ χανθησ με τον χατζητερζογλου?
17:39
Και ο Τιάμ μέσα για τον ΠΑΟΚ στη θέση του Τσίμιροτ. Όλα για όλα στο τελευταίο 10λεπτο. Θα βρει το γκολ η ομάδα του Ίβιτς;
17:40
Έγινε ένα χέρι μέσα στην περιοχή της Ξάνθης, όμως ο διαιτητής προφανώς δεν είδε τη φάση. 
17:40
Paoktsis : 2-0 θα ερθει και θα βαλει γκολ ο τιαμ
17:40
alexz : Είναι κακός ο ΠΑΟΚ σήμερα.........
17:40
thanasis : ηρθα back to the future σκοραρε η παοκορα στο 89
17:40
Νικος : Η αεκ μεγαλυτερη ιστορια λεει ο φιλος!!!!ελεος δηλαδη!!!
17:41
ΚΩΣΤΑΣ : Πρωταθλητες αυγουστου καλα τα πατε!!!
17:41
Σπυρος : Ητανε κοκκινη της Ξανθης ;
17:41
Ήταν δεύτερη κίτρινη. Πεντακάθαρη. 
17:41
nikos silvercity : χα χα προσεξτε μην σας τη φέρει η Ξάνθη παοκακια
17:42
ΤΙ ΧΑΝΕΙ Ο ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ;;; Απίστευτη φάση για τον ΠΑΟΚ!
17:42
Χριστόδουλος : ΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΡΕ ΓΚΑΡΥ ΤΩΡΑ?
17:42
Παρασχος : Στα χνάρια του χθεσινού Παναθηναϊκού έτσι όμως δεν παίρνεις πρωτάθλημα
17:42
Νικος87 : ρε παιδια κι εγω Ολυμπιακος ειμαι. παιζει ο ΠΑΟΚ ομως και ρωτατε ολη την ωρα τι θα γινει με την ΑΕΚ λες και ειναι η Πυθεια ο αλλος και οτι σας πει θα γινει. ελεος
17:43
Στο 85' το σκορ στο 0-0.
17:49
vazelos : ma kala paizoun me 4 for +pelka kai de benei i bala?
17:49
Βαγγέλης13 : Ακόμα να καταλάβουν εκεί στον ΠΑΟΚ ότι με Κλάους δεν πας πουθενά!
17:50
Τεοοοοο : Βέροια κερδισε πλατανιας χ Πάο παοκ χ όπως βλέπω καθαρά πράγματα φέτος
17:50
Νικηφόρος : Ανώριμοι για πρωτάθλημα παιδιά είναι
17:50
κωστας : παίζοντας με παίκτη παραπάνω και ένα τσουβαλι χαμένες ευκαιριες δε πάμε πουθενα
17:51
Στις καθυστερήσεις του αγώνα είμαστε με το ματς στο 0-0!
17:51
Δημητρης Βολος : η αγωνιστικη της γκελας μου φαινεται....
17:51
Χρήστος: : Γιάννη πολύ μεγάλη γκέλα για τον ΠΑΟΚ.Θα αρχίσουν οι γκρίνιες από τώρα.Νομίζω πως φέτος ήρθε επιτέλους η ώρα της ΑΕΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα.Ποια είναι η γνώμη σου;
17:51
Μάκης : Αντε ρε ΠΑΟΚ εστω και στο τέλος
17:53
ΤΡΟΜΕΡΗ φάση για τον ΠΑΟΚ που χάνεται και πάλι! Αμα δε σε θέλει...
17:56
Τελειώνει το παιχνίδι! Το 0-0 είναι το τελικό σκορ στην Τούμπα. 
17:57
Μουρινιο : Αντε γεια ρε Παόκια !!! που θέλετε και πρωτάθλημα.
17:57
IOANNIA : ΕΛΗΞΕ?
17:57
Γιώργος : Λες να φέρουν και οι τέσσερις μεγαλοι ισοπαλία;;
17:57
Πολύ καλά στάθηκε η Ξάνθη στην Τούμπα και τσίμπησε τον πρώτο της βαθμό. Ο ΠΑΟΚ έδειξε προβληματικός στην επίθεση χάνοντας τα ... άχαστα! 

17:58
Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας για το ματς. Θα τα ξαναπούμε σε περίπου 2 ώρες με το LIVE του Ολυμπιακού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK