Τραγικός VS Ανίκανη 0-0

Σ' ένα από τα πιο "φτωχά" ντέρμπι των τελευταίων ετών Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0 στο "Απόστολος Νικολαϊδης" χάνοντας και άλλο έδαφος στη βαθμολογία. Ελάχιστες φάσεις, κάκιστο θέαμα και πάρα πολλά λάθη στο μονότονο σκηνικό της Λεωφόρου. Την ευκαιρία του ματς έχασε ο Βιγιαφάνιες.

Τραγικός VS Ανίκανη 0-0
aek pao ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τραγωδία. Είναι ο τίτλος για το παιχνίδι που παρακολουθήσαμε στην Λεωφόρο. Δυο ομάδες ταλαιπωρημένες, με παίκτες που δεν είχαν καμία έμπνευση και διάθεση να δώσουν το κάτι παραπάνω, οπότε το 0-0 μοιάζει δίκαιο. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είδαμε φάσεις, γιατί έγιναν! Πως;

Από στημένες μπάλες φυσικά και τραγικά λάθη, γιατί αλλιώς θα παρακολουθούσαμε το χειρότερο ντέρμπι της τελευταίας 20ετίας. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ευαγγέλου (μόνιμη πηγή κινδύνων ο νεαρός απόψε), έδωσε... ασίστ στον Μάνταλο, όμως ο άσος της ΑΕΚ σούταρε άουτ ολομόναχος! Αρκετά λεπτά αργότερα (32') η Ένωση έφτασε ξανά στο γκολ, όταν μετά από στημένη μπάλα ο Μαρινάκης πήγε να πετύχει αυτογκόλ, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να διώχνει ενστικτωδώς.

Το ημίχρονο έκλεισε με δυο ακόμα φάσεις. Ο... αργός Λέτο έφυγε στην κόντρα και πήγε να κρεμάσει καθυστερημένα τον εκπληκτικό Μπάρκα, ενώ στο 40' ο Μάνταλος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πήγε στο πίσω δοκάρι (κλασική εκτέλεση Μάνταλου), με τον Λαμπρόπουλο να κάνει την προβολή και τον Ευαγγέλου να διώχνει σε κόρνερ.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΝΟ. 2

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε κάπως καλύτερα. Ο Παναθηναϊκός είχε όρεξη και πίεσε την άμυνα της ΑΕΚ. Στο 56ο λεπτό ο Βλαχοδήμος έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Ντίντακ έπεσε μόνος του και ο Βιγιαφάνιες ολομόναχος σούταρε, με τον Μπαρκα να διώχνει με το ένα χέρι! Στο 64' ξανά ο Λέτο έφυγε μόνος στην κόντρα, αλλά και πάλι τον πρόλαβε ο πορτιέρε της ΑΕΚ και κάπου εκεί τελείωσε το ματς.

Δυστυχώς για όσους άντεξαν μέχρι το τέλος, είχαμε λάθη, κάρτες, ένα σωρό... χέρια και κακοποίηση του ποδοσφαίρου. Εξαιρετικοί για την ΑΕΚ οι Μπάρκας, Γκάλο και για τον Παναθηναϊκό οι Κουρμπέλης και Τελάντερ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Χουλτ, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Μαρινάκης, Κουρμπέλης, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Π. Βλαχοδήμος (Μπουμάλ 73'), Λέτο, Μπεργκ.

ΑΕΚ (Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς (Γιόχανσον 75'), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (Βάργκας 68'), Πατίτο, Πέκχαρτ (Αλμέιδα 68').

Σκόρερ: --

ΤΟ LIVE CHAT

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK