Η συζήτηση με τον Αντώνη Τσακαλέα

Ο Αντώνης Τσακαλέας συνομίλησε για δύο ώρες με τους αναγνώστες του Contra.gr για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Σπαρτάκ Τρνάβα, το αγωνιστικό πλάνο του Ιγκόρ Τούντορ, τις μεταγραφικές κινήσεις του "Δικεφάλου", το θέμα με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και την ιδιαίτερη περίπτωση του Λούκας Πέρεθ.

Η συζήτηση με τον Αντώνη Τσακαλέα

Διαβάστε αναλυτικά τη συζήτηση με τον Αντώνη Τσακαλέα:

14:03
Καλησπέρα σε όλους!  Βάζω σε μια σειρά τις πρώτες ερωτήσεις σας και ξεκινάμε...
14:03
στεφανος : πως ειδες τον ΜΑΚ εχθες?????
14:07
Ο Μακ είναι παίκτης ψυχολογίας. Αυτό είναι ίσως το μεγάλο του μειονέκτημα. Δεν έχει καταφέρει να τραβήξει τον ΠΑΟΚ όταν η ομάδα είναι στα down της
14:08
Κώστας1 : Αντώνη καλήμερα. Ήθελα να σε ρωτήσω που εκτιμάς ότι οφείλεται το γεγονός της μεγάλης καθυστέρησης της μεταγραφικής ενίσχυσης; Ευχαριστώ
14:10
Θεωρώ οτι ο Άρνενσεν έχει τη δική του τακτική όσον αφορά το τρόπο εξεύρεσης παικτών και πάνω σε αυτόν προχωρά και στον ΠΑΟΚ. Εμπιστεύεται συγκεκριμένους ανθρώπους και προσπαθεί να προσαρμοστεί στα δεδομένα της ομάδας, της αγοράς και να συνεργαστεί με τον Σαββίδη όσον αφορά το τρόπο διαχείρισης του μπάτζετ.
14:11
Stefanos Latvia : Σε ποιες θεσεις βασικης ενδεκαδας θα ενεισχυθει ο ΠΑΟΚ και ποιοι απο το υπαρχον ροστερ θεωρούνται βασικοι''?
14:12
Πιστεύω οτι ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή ψάχνει για ένα αριστερό μπακ, δυο κεντρικούς αμυντικούς, έναν εσωτερικό μέσο, ένα εξτρέμ και έναν επιθετικό. Μίνιμουμ.
14:12
κωστας : Ο πελκας μπορει να παρει ηγετικο ρολο στην ομαδα και να την βοηθησει?
14:13
Αυτή είναι και η δική μου μεγάλη απορία, που δεν μπορεί να απαντηθεί τώρα. Ο Πέλκας έχει βελτιωθεί σε σχέση με το ποιος ήταν όταν έφυγε για τη Σετούμπαλ. Έβαλα πράγματα στο παιχνίδι του. Αλλά αυτό απέχει από το "ηγέτης".
14:14
Ανδρέας : Ειμαστε κοντά σε κάποιον παίκτη ;
14:15
Πριν από μια εβδομάδα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ - με αφορμή τη "μαύρη λίστα" που έγινε γνωστή -  έλεγαν πως πλέον "πλησιάζουμε σε μεταγραφές". Πέρασε μια εβδομάδα...
14:16
kostas : Εναν γρηγορο αμυντικο στην θεση του βιτορ.συμφωνεις.
14:17
Δυο γρήγορους κεντρικούς αμυντικούς, να πλαισιώσουν τον Βίτορ... Συμφωνείς;
14:17
Μαρκος : Καλησπερα μπορεις να πεις με καποια βεβαιοτητα ποσους παικτες θα παρει απο δω και περα ο ΠΑΟΚ? Τι αξιας θα ειναι αυτοι που θα ερθουν? Π.χ. θα ειναι αξιας Νομποα και Λουκας?
14:19
Περί ποσότητας, απάντησα νωρίτερα. Μίνιμουμ έξι.Ο ΠΑΟΚ ψάχνει και για "Λούκας" και "Νομπόα" αλλά ίσως να μην είναι η προτεραιότητά του. Περιμένω με ανυπομονησία τη "συνεργασία" Άρνεσεν - Σαββίδη, να τη δω στη πράξη...
14:20
μητσαρας : για ποιο λογο καθυστερουν οι μεταγραφες?μηπως ο σαββιδης τις καθυστερει παλι?
14:21
Δε νομίζω. Δεν έχω μέχρι στιγμής πληροφορία που να λέει "ο Άρνεσεν έφερε στο τραπέζι τον τάδε παίκτη και ο Σαββίδης να του είπε "περίμενε"...
14:22
Thor : Καλή αρχή Αντώνη στο contra,με την ευχή να προσδώσεις την ελευθερία λόγου που λείπει από το site!Ως ΠΑΟΚτσης,θεωρώ λυπηρό να κρεμόμαστε από έναν παίκτη που θέλει να αποχωρήσει (παρόλο που εμείς πέρσι τον διώχναμε ως άμπαλο!).Κανένα μεταγραφικό νέο?Ευχαριστώ
14:23
Διαφωνώ με το τι λείπει από το site αλλά το προσπερνάω. Δεν είναι λυπηρό, είναι απλά η πραγματικότητα για μια ομάδα που δεν έχει ηγέτες.
14:23
Zakis : Γιατί τόσα νεύρα ο Μακ την ώρα του αγώνα?
14:24
Είναι η ψυχολογία που έλεγα στην αρχή... Τη μια στέλνει τη μπάλα ψηλά, την άλλη ανοίγει το κοντρόλ, τη τρίτη δε βγαίνει σωστά στη μπάλα...
14:24
ΣΤΕΛΙΟΣ : Καλησπερα Αντωνη τι γινετε τελικα με τον Λουκας μενει η φευγει?
14:24
Θεωρώ ότι οι πιθανότητες να μείνει είναι ελάχιστες.
14:25
Τρελός : Ποιοι παικτες δημιουργούσαν προβλημα περσι ; Η λίστακλαους μαλλον ειναι αυτοι των αποχωρήσεων...
14:26
Άλλοι φεύγουν διότι δεν κάνουν βάσει των χρημάτων που παίρνουν, άλλοι φεύγουν διότι δεν κάνουν γενικά, άλλοι φεύγουν διότι είχαν μια εντελώς λάθος νοοτροπία (που κάποιοι πέρυσι την άφηναν να υπάρχει)...
14:27
Νίκος : Ποιος στόχος είναι σημαντικότερος; Η σωστή στελέχωση του ρόστερ (και ας κοστίσει έναν αποκλεισμό απ'τους ομίλους) ή η πρόκριση στους ομίλους (άρα να περιμένουμε μεταγραφές έστω και β' ή γ' προτεραιότητας μετά την Σπαρτάκ; )
14:28
Η στελέχωση του ρόστερ με μεταγραφές που να έχουν ένα συγκεκριμένο μοτίβο. Θέλω να πετύχω αυτό, ψάχνω παίκτες σε αυτή την ηλικιακή κλίμακα για να μου κάνουν αυτό.
14:29
Ανδρεάς : Αντώνη που πιστεύεις ότι οφείλεται η μεγάλη βελτίωση του Κίτσιου; Είμαστε κοντά σε κανέναν;
14:30
Ο Κίτσιου δείχνει να ανταποκρίνεται καλά στα νέα δεδομένα του ρόλου του, με τον δυναμισμό του. Προτιμώ να κρίνω αυτό. Και σε αυτό βελτιώθηκε. Να δούμε και τον Κωνσταντινίδη φουλ μπακ και μετά θα γίνει η σύγκριση.
14:30
νικος4 : αντωνη γιατι δεν πειραμε εμεις τον Φινμπόγκασον που ασχολουμασταν πρωτοι μαζι του?
14:32
Ο ΠΑΟΚ περίμενε μήπως και πέσουν τα οικονομικά δεδομένα για τον Φινμπόγκασον, και ο Φινμπόγκασον περίμενε μήπως βρεθεί ομάδα που παίζει Τσάμπιονς Λιγκ για να πάει εκεί.
14:32
στεφανος : θα ηταν χρησιμος ο σαλπι η βασικος η σαν αλλαγη ετσι οπως εξελιχθηκε το παιχνιδι??? , και αν αργησε να κανει αλλαγες ο τουντορ????
14:33
Δε νομίζω οτι έκανε αργά τις αλλαγές ο Τούντορ Υπήρχαν σημεία του παιχνιδιού που ο ΠΑΟΚ πίεσε. Ο Τζιόλης δεν είναι για να βγάζει 90λεπτο και αντικαταστάθηκε. Οι δυο αλλαγές του Τούντορ, έφεραν τη συνεργασία για το γκολ. Ο Σαλπιγγίδης για να μπει θα έπρεπε να βγει ή ο Μακ ή ο Λούκας.
14:36
vagg0 : Περυσι τετοια εποχη μας λεγανε οτι θα γινουν 4-5 μεταγραφες και τελικα εκλεισε τελευταια μερα μονο ο παπαδοπουλος. Το ροστερ ειχε σοβαροτατες ελλειψεις και αυτο φανηκε. Φετος η κατασταση είναι ακομα χειροτερη διοτι εφυγαν ή θα φυγουν 5-6 παικτες απο το ήδη ελλειμματικο ροστερ. Λυπαμαι που το λεω αλλά χωρίς 7-8 καλες μεταγραφες η ομαδα με το ζορι θα παλεψει για την τετραδα.
14:37
Πέρυσι τέτοια εποχή, προσπαθούσαν να συνεργαστούν οι Ζήσης Βρύζας, Άγγελος Αναστασιάδης και Ιβάν Σαββίδης. Μη συγκρίνεις το πέρυσι με το φέτος σε επίπεδο συνεργασίας.
14:38
raf11 : Τσακ η ομάδα εξευτελίζεται συνειδητά επικοινωνιακά σχετικά με τον Λούκας για να βοηθηθεί αγωνιστικά ή δεν έχουν την ικανότητα να διαχειριστούν την κατάσταση?
14:39
Ο ΠΑΟΚ και θα μπορούσε αλλά και θα έπρεπε να διαχειριστεί διαφορετικά τη περίπτωση Λούκας. Ουσιαστικά, έχει αποδεχθεί οτι θα παραχωρήσει ένα παίκτη που έχει άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο. Αποδείχθηκε οτι ο ΠΑΟΚ είχε ανάγκη τον Λούκας, ειδικά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα με τους Αθανασιάδη και Περέιρα.
14:40
Dimitris_tas : Καλησπέρα Αντώνη!! Θα ήθελα να σε ρωτήσω γιατί δεν απευθύνονται σε ελληνικές ομάδες που έχουν αξιόλογους παίκτες και δοκιμασμένους στη χώρα, από τη στιγμή που δεν μπορούν "λόγω κρίσης" να πείσουν παίκτες εκτός Ελλάδος; (Μιλάω για αγορά παικτών και μόνο)
14:40
Υπεύθυνος των μεταγραφών είναι ο Άρνεσεν και δε ξέρω αν ασχολήθηκε καθόλου με Έλληνες παίκτες ή με παίκτες από το Ελληνικό πρωτάθλημα.
14:42
Πετρος : Εχει ακουστει ως νεα μεταγραφη ο Serero απο τον AJAX, τον γνωριζεις τον παικτη και εαν ναι πιστεuεις χωρανε στην ιδια εντεκαδα με Kace?
14:43
Τον Σερέρο δεν τον γνωρίζω. Θα πρέπει ο ΠΑΟΚ όμως να κάνει μεταγραφές στη λογική της μείωσης της ψαλίδας ανάμεσα στους βασικούς και τους αναπληρωματικούς (το λέω αναφορικά με το αν χωράει στην ίδια 11άδα με τον Κάτσε).
14:44
Περικλής : Καλησπέρα Αντώνη.Η ομαδα δειχνει καλα στοιχεια στα πρωτα ματς.Πιστευεις θ προλαβει η ομαδα να ειναι ετοιμη μεχρι την εναρξη του πρωταθληματος;Θ φυγουν και αλλοι παιχτες που δεν αξιζουν να ειναι στην ομαδα;Νεα απο μεταγραφες και Λουκας εχουμε;
14:45
Ο ΠΑΟΚ του Φρανκ Άρνεσεν δε θα είναι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος, ακόμα και αν έρθουν σήμερα έξι παίκτες και προπονηθούν μέχρι 22/8.
14:45
PraguePAOK : Πιθανότητα για σαμαρά και χριστοδουλόπουλο υπαρχει? νομίζω ο Αρσενερ δε τρελαίνεται κιολας..
14:46
Δεν βλέπω τον Άρνεσεν "ζεστό" για Έλληνες παίκτες αλλά στον ΠΑΟΚ δεν αποκλείω τίποτα....
14:46
Μαρκος : Αυτο που ακουστηκε αρχες καλοκαιριου πως το μπατζετ της φετινης ομαδας θα εινσι 20 εκατομυρια ευρω ισχυει?η ειναι παπας?
14:47
Δε νομίζω να ισχύει.
14:47
Τελος : Ο γκαρι για ποια θεςη υπολογίζεται ; Και ο Σέρερο;
14:48
Ο Ροντρίγκες είναι εξτρέμ, και ο Σερέρο ανασταλτικός μέσος.
14:49
Παράκληση παιδιά, μη γράφετε greeklish
14:49
Andreas : Τι ανθρωπος φαινεται να ειναι ο Τουντορ, off camera?
14:50
Μετρημένος, προσεκτικός, ούτε χαβαλές, ούτε απόμακρος. "Παίζει άμυνα" ακόμα...
14:51
Ioannis : Για ποιο λόγο υπάρχει τόση συζήτηση για την παραμονή του Λούκας όταν επί ένα χρόνο που ήταν στην ομάδα σε όλα τα ματς με ομάδες της πρώτης πεντάδας του πρωταθλήματος ήταν αόρατος;;;
14:51
Διότι ο Λούκας μετά τον ένα χρόνο στη Πριμέρα είναι άλλος παίκτης.
14:51
Γρηγόρης ΠΑΟΚ : Τι γίνεται με τον όλα τοιβοινεν?
14:52
Προτάθηκε, μέχρι εκεί. Όπως προτάθηκαν και πολλοί άλλοι, αλλά αυτός ξεχώρισε, όπως και άλλοι. Αν είχε κριθεί "σούπερ περίπτωση" κάτι θα είχε γίνει άμεσα.
14:54
Τσίγκου : Αντώνη καλησπέρα και καλή αρχή. Θεωρείς οτι με την επιστροφή Αθανασιάδη, μπορεί ο ΠΑΟΚ να παίξει με επιθετική δυάδα Κλάους-Κουλούρη ή υπάρχει πλάνο για απόκτηση περιφερειακού επιθετικού ;
14:55
Κάποιος θα πρέπει να παίζει και έξω από το κουτί. Ο Αθανασιάδης το έβαλε αυτό το στοιχείο στο παιχνίδι του, αλλά εντός περιοχής λειτουργεί καλύτερα. Περιφερειακός επιθετικός θα αποκτηθεί από τη στιγμή που φεύγουν Λούκας και Φακούντο.
14:56
Ioannis : Για ποιο λόγο συνεχίζουν στην ομάδα οι Μαντούρο και Σαλπιγγίδης ενώ αποδεδειγμένα δεν υπολογίζονται από τον Τούντορ;;;
14:56
Δεν γίνεται μέσα σε ένα βράδυ να τους διώξεις όλους...
14:58
γιαννννης : θεωρεις πως ο τουντορ θα εμπιστευτει τον σαλπιγγιδη στο μελλον?προς στιγμην δεν δειχνει να τον υπολογιζει κ πολυ.πιστευεις φταινε τα χαρακτηριστικα του ποδοσφαιριστη,η φυσικη του κατασταση ή κατι αλλο?
14:59
Ο Τούντορ, μέχρι στιγμής, δεν "ψήνεται" να χρησιμοποιήσει Σαλπιγγίδη. Κάτι (δεν) βλέπει στις προπονήσεις προφανώς. Πάντως, δεν έχει γίνει καμιά κουβέντα για αποχώρηση μέχρι τώρα.
14:59
Θωμας : γιατι δεν προσπάθησαν να πείσουν τον Λούκας να μείνει μέχρι το επόμενο ματς που είναι και δηλωμένος στη λιστα;
15:00
Για να το κλείσουμε το κεφάλαιο Λούκας. Ο ΠΑΟΚ, ΑΝ ήταν αποφασισμένος να κρατήσει τον Λούκας, θα έπρεπε από τη πρώτη μέρα να του πει "καλώς ήρθε πίσω, χαιρόμαστε που είσαι εδώ, έχεις συμβόλαιο με ρήτρα, αν φέρεις τη ρήτρα φεύγεις, αλλιώς είσαι εδώ, κανονικά και με το νόμο". Και δε του το είπε κανείς.
15:01
Αβραάμ : Πιστευεις οτι υπάρχει χρονος για τοσες μεταγγραφες?
15:01
Χρόνος για μεταγραφές υπάρχει ακόμα αλλά παίζει ρόλο και ο βαθμός ετοιμότητας του παίκτη.
15:01
ezas : Αντώνη τι ηλικιας παίκτες ψάχνει ο ΠΑΟΚ; κ τι αξίας;
15:02
Ηλικιακά ο ΠΑΟΚ δείχνει να ψάχνεται για παίκτες 24-28, κυρίως σε αυτή τη βαθμίδα.
15:03
zivag : Ο κλαους κάθε χρονο περνα 3 μηνες δαιμωνιώδους φορμας και μετα ενα πενταμηνο τραγικου ντεφορμαρισματος. Μήπως πρεπει να τα παρουμε αποφαση ότι ο φορ που (ελπιζω) θα παρουμε να ειναι βασικος και ο κλαους να γινει μια αλλαγή πολυτελειας?
15:04
Μήπως θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να έχει ένα σταθερό αγωνιστικό πλάνο, για να κριθεί και ο Κλάους και ο κάθε Κλάους;
15:04
μανος : ο τζαβελλας ειναι στα πλανα του αρνεσεν μελλοντικα για βασικος?
15:04
Σίγουρα ψάχνει για αριστερό μπακ ο Τούντορ, όπως και για δυο κεντρικούς αμυντικούς...
15:05
shikabalas : Καλησπερα Αντωνη αρχοντα του FM!Εκτος απο αυτους που ειναι ηδη στη μαυρη λιστα,θα φυγει καποιος αλλος?Πχ Μαντουρο-Σαλπι?
15:05
Θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις, απλά θεωρώ οτι για να έρθουν οι επόμενες αποχωρήσεις, πρέπει πρώτα να γίνουν και κάποιες μεταγραφές.
15:07
Γιώργος : Πάμπλο Ινσούα, Σερέρο και Γκάρυ Ροντρίγεζ τα τελευταία ονοματα που ακούστηκαν ποια η άποψη σου για τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας;
15:08
Ο Ροντρίγκες είναι καλή περίπτωση παίκτη, για τους άλλους δυο δεν έχω άποψη.
15:09
νικολας : απο την συνεργασια αρνεσεν σαββιδης τι ακριβως σε ανησυχει?η παρεμβατικοτητα του ιβαν?
15:10
Το μόνο που θέλω να είναι είναι τον Άρνεσεν να δίνει report στον Σαββίδη για το τι είναι έτοιμος να κάνει, και όχι να χρειάζεται να του αναλύει πέντε ώρες για ποιο λόγο θέλει εκείνον τον παίκτη και όχι τον άλλον.
15:10
Dominic : Καλησπέρα, ο Τζιόλης έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του? Θα μπορεί να παιζει συνεχόμενα ενενηντάλεπτα ?
15:11
Ο Τζιόλης είχε μια δύσκολη σεζόν,, δεν πρόλαβε να ξεκουραστεί λόγω εθνικής και μπήκε αμέσως ενδεκάδα. Η διαχείρησή του είναι θέμα ιατρικού επιτελείου και τεχνικού τιμ.
15:12
Giannis : Είναι δυνατον για 3ο συνεχομενο καλοκαιρι να εχουμε μεινει με 2 στοπερ? Ειδικα τα τελευταια χρονια η ομαδα πασχει αφορητα σε αυτη την θεση. Ειχαμε φτασει στο σημειο περσυ να παιζουμε με διδυμο τζαβελλα-σκονδρα!
15:13
Αν διαβάσεις το longread για τις μεταγραφικές περιόδους της εποχής Σαββίδη, δε θα απορείς...
15:13
Opap Paokaras4 : Καλησπερα μεγαλε Τσακ Μπαμ. Ποσα διαρκειας εχουν φυγει ως τωρα?
15:13
Περίπου 4500
15:14
Dominic : ΔΙάβασα ότι ο Σαββίδης πρότεινε παίχτη στον Αρνενσεν. (Δεν έχει σημασία ποιόν) Τελικά έχει δώσει εν λευκό την ομάδα ή θα έχουμε μία απο τα ίδια και φέτος μόλις προκύψουν οι πρώτες δυσκολίες?
15:15
Και άλλοι έχουν προτείνει παίκτη στον Άρνεσεν, και η προηγούμενη κατάσταση εντός ΠΑΟΚ είχε λίστα με παίκτες που προτάθηκαν στον Άρνεσεν. Το θέμα είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης ως επιλογή Άρνεσεν με χ,ψ κριτήρια, ανεξάρτητα του ποιος τον πρότεινε. 
15:15
Κωστής : Με Κοροβέση τι γίνεται ? δεν τον πιστεύει ο Τουντόρ και αποτελεί απλά περσυνη κλεισμένη μεταγραφή του Άγγελου ?
15:16
Για τον Κοροβέση ο ίδιος ο Τούντορ είπε οτι δεν είναι ακόμα έτοιμος στα μάτια του για την 11άδα...
15:16
Dominic : Θεωρείς απίθανο ο Κόστα να γίνει ο ηγέτης που ήταν στην Βαλένθια?
15:17
Ναι, είναι δύσκολο. Όχι απίθανο. Έχει να κάνει με το τι περιθώρια υπομονής έχουν στον ΠΑΟΚ...Που δεν βλέπω να έχουν.
15:17
Αντωνης : Χωρις την παραμικρη διαθεση υπερβολης, αναλυοντας και την αγωνιστικη κατασταση των υπολοιπων ομαδων, ο ΠΑΟΚ αν δεν κανει εντυπωσιακες μεταγραφες, πολυ δυσκολα θα ξεπερασει αστερα-ατρομητο. Για πιο ψηλα δεν κανω καν κουβεντα. Και δυστυχως, αν κρινω απο τα προηγουμενα καλοκαιρια, δεν βλεπω να γινονται αυτες οι μεταγραφες.
15:19
Θα το πω για μια ακόμα φορά. Τα προηγούμενα καλοκαίρι δεν έχουν σχέση με το φετινό διότι υπάρχουν διαφορετικά πρόσωπα. ΟΚ, ο παρονομαστής είναι ο ίδιος (Σαββίδης) αλλά αφήστε λίγο να δούμε τι θα δούμε. Αν δεν είχε παιχνίδια ο ΠΑΟΚ, θα είχατε δίκιο να γκρινιάζετε ακόμα περισσότερο.
15:19
Παπ Πειραιας : Πιστευεις ο ΠΑΟΚ θα ειναι καλυτερος της αεκ φετος?
15:20
Ποιος ΠΑΟΚ; Αυτός που υπάρχει τώρα; Δεν έχω δει τη φετινή ΑΕΚ και δεν έχω δει ακόμα και τον "φετινό" ΠΑΟΚ...
15:20
arthuros : Η Λατινική σχολή ποδοσφαιρου βγαζει παικτες παγκόσμιας κλάσης.Στην Ελλάδα ερχονται παικτες μετρίου κόστους και αξίας,αλλά φαίνονται σαν τη μύγα μέσα στο γάλα σε συγκριση με άλλους ξένους.Ο ΠΑΟΚ,δεν εχει προσβάσεις στην Λατινική Αμερική να κάνει κάποιες μεταγραφές από εκει που σιγουρα θα είναι καλύτερες από οποιαδήποτε μεταγραφή Ευρωπαίου. Πιστεύεις πως ο ΠΑΟΚ δεν θα έπρεπε να δεί αυτην την παράμετρο,όταν Τρίπολη και Περιστέρι ''πρωταγωνιστούν?
15:21
Ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε επιδερμικά με την αγορά της Λατινικής Αμερικής. Ψάχτηκε αλλά δεν είναι πολλούς δικούς του ανθρώπους. Αν δεν έβγαιναν οι επιλογές, κάποιοι θα φώναζαν και θα έλεγαν "νόμιζαν οτι ο ΠΑΟΚ είναι Τρίπολη"....
15:22
Dominic : Υπάρχει ελπίδα να μείνει ο RTK ?
15:23
(Ο RTK είναι ο Φακούντο Περέιρα για όσους δε με ακολουθούν στο twitter)

Θα πρέπει να γίνει μεγάλη αλλαγή δεδομένων για να μείνει.
15:23
Nikolas : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΑΡΝΕΣΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ (ΠΧ. ΤΣΕΛΣΙ-ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΚΤΛ) ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ , ΕΣΤΩ ΔΑΝΙΚΟΥΣ ΜΕ ΟΨΙΩΝ ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
15:24
Πολλά περιμένει ο Άρνεσεν αλλά δε ξέρω για πόσο. Και σίγουρα θα πρέπει στο μυαλό του να έχει εναλλακτικές κινήσεις.
15:24
Πανος : Μπορουμε να βγαλουμε το οποιοδηποτε συμπερασμα για την δουλεια του τουντορ? ή ειναι παρα πολυ νωρις ακομα και η δυναμικοτητα των αντιπαλων δεν λεει πολλα?
15:25
Το μόνο σίγουρο είναι οτι δουλεύει εντατικά στο τομέα τακτικής και οι παίκτες την ακολουθούν, ειδικά από τη στιγμή που βλέπουν οτι το "δόγμα" του, αποδίδει.
15:25
ZafAST : Θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις απτο ρόστερ?
15:26
Ναι, θεωρώ άλλες τρεις τουλάχιστον.
15:26
Στράτος : Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να στηριχθεί το νέο team του ποδοσφαιρικού τμήματος και μετά από άσχημα αποτελέσματα γι απερισσότερο από ένα χρόνο από κόσμο και διοίκηση?
15:27
Αν το παιχνίδι με την Σπάρτακ έληγε 0-0, θα χειροκροτούσε ο κόσμος; Ναι, διότι είδε προσπάθεια. Άρα, για ποιο λόγο να μην στηριχθεί το τιμ μετά από άσχημα αποτελέσματα αν έχει δείξει πράγματα. Βέβαια, τα άσχημα αποτελέσματα έχουν και ένα όριο...
15:29
Κωστας Τ : Καλησπέρα Αντών, καλή αρχή! Σαμαρά και χριστοδουλόπουλος όντως παίζει να έρθουν? Σταφυλίδης παίζει? Κανας άλλος έλληνας? ευχαριστω!
15:29
Ο ΠΑΟΚ ψάχτηκε για Σταφυλίδη. Για τους άλλους δυο, δεν το βλέπω, εκτός και αν αλλάξει γνώμη ο Άρνεσεν.
15:30
κωστας : Ο ρατς γιατι διωχθηκε απο την ομαδα?
15:31
Θεωρώ πως πρόκειται για μια απόφαση 100% του Άρνεσεν με βάση όλα όσα ρώτησε και έμαθε αλλά και βάσει ηλικίας και συμβολαίου.
15:31
χρήστος : καλησπέρα Αντώνη!!Ήθελα να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις τι συμβαίνει με τον πόποβιτς και τους άλλους μικρούς(παναγιωτίδη,Βασίλη παπάδοπουλο)!!Όλοι τους είχαν δείξει καλά στοιχεία σε όσες ευκαιρίες πήραν τόσο στον παοκ όσο και στις ομάδες που ήταν δανεικοί,για τον πόποβιτς ειδικά θυμάμαι η ρόμα έδινε 500.000 ευρώ!!κρίμα να χαθούν τα παιδιά,θα μπορούσαν να δώσουν βάθος στον πάγκο,απο το να παίρνουμε άσχετους ξένους τους οποίους τους χρυσοπληρώνουμε στο τέλος για να τους αποδεσμεύσουμε,τουλάχιστον ας δώσουμε μια ευκαιρία στα παιδιά αυτά!!ακόμα και τον ποζατζίδη για τον οποίο λέγανε πως ήταν οτι καλύτερο έβγαλε η ακαδημία στη θέση του αριστερού μπακ,μετά τον σταφυλίδη,πότε δεν κατάλαβα γιατί τον δώσαμε τόσο εύκολα!!
15:32
Δεν είναι εύκολο να είσαι παιδί της ακαδημίας. Όταν ο ΠΑΟΚ δεν είχε χρήματα όλοι ζητούσαν παιδιά από τις ακαδημίες. Μόλις πήγε η ομάδα λίγο καλά, άρχισαν τα "φέρτε μεταγραφές". Ο αριθμός των παικτών που παίζουν στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή και είναι από τις ακαδημίες είναι μεγάλος σε σχέση με τη πίεση του κλαμπ.
15:33
Ioannis : Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο Λούκας έγινε άλλος παίκτης μετά την Ισπανία όταν τον είδες μόνο σε 2 παιχνίδια με ομάδες τύπου Λεβαδειακού και Καλλονής;;;
15:33
Είδα και παιχνίδια του στην Ισπανία, είδα και τη προετοιμασία του όλη. Τη ψυχολογία του, το ύφος του, την αγωνιστικότητά του.
15:34
zkte : Για σεντερ φορ ούτε λόγος
15:34
Θα πάρει και φορ ο ΠΑΟΚ.
15:34
γιαννης : τσακ βλεπεις να ερχετε παιχτης ανταξιος ονοματος νομποα ? η θα παμε σε χαμηλα συμβολαια κ παιχτες τυπου ολσεν μακ κλπ ?
15:34
Μάλλον προς το δεύτερο...
15:35
Antonio : Μια χρονια να περιμένουμε χωρίς κριτική γίνεται?την άποψη σου για Μυστακίδη.
15:36
Χωρίς κριτική δεν βελτιώνεσαι. Ο Μυστακίδης είναι μια χρήσιμη προσθήκη για τον "περσινό" ΠΑΟΚ, διότι σε αυτόν "μπήκε".
15:36
maxim tsigalko : Ρε αντώνη στο μάνατζερ έχεις πάρει τίποτα με τον παοκ ή σαν την πραγματικότητα και εσύ?
15:37
Έχω πάρει πρωτάθλημα με Νέβες, Λαζάρο, και τον επιθετικό της Ουντινέζε που σκόραρε στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό.
15:38
Κώστας 1 : Σημερα στα σαιτ και στα μπλογκς αναφερεται από συναδέλφους σου ότι πρεέπει να εξαντληθούν τα περιθωρια παραμονής του Λούκας. Έχεις πληροφορίες για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ να το παλέψει μεχρι τελους;
15:38
Και να ήθελε, άργησε....
15:38
raf11 : Προσπαθεί ο ΠΑΟΚ να αντιγράψει τον Παο προσθέτωντας το στοιχείο των χρημάτων του Σαββίδη;
15:39
Τη λογική του τρόπου επιλογής παικτών, ναι.
15:39
Πέτρος : Πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να χτίσει πάνω στη 2αδα Πέλκα-Κλάους την ομάδα του άμεσου(και όχι μόνο) μέλλοντος;
15:40
Δεν θα είναι εύκολο. Θα πρέπει να έρθουν στηρίγματα γερά και να δείξει ο ΠΑΟΚ οτι πηγαίνει σε μια τέτοια κίνηση.
15:40
κωστας : Ο Ροντρίγκες θεωρείται κλεισμενος;
15:41
Ναι, έχουν συμφωνήσει οι δυο πλευρές.
15:41
left8 : niang της milan,gari rodriguez της elche,thilani serero του agiax και fetfatzidi της al-ahli.συμφωνεις αντωνη για αυτους τους παικτες
15:42
Μόνο για τον Ροντρίγκες μπορούμε να συζητήσουμε, άντε και για τον Σερέρο...
15:42
δανης : Υπαρχει σελιδα στο φβ με τιτλο λουκας περεθ μεινε στον παοκ και εχει 450 λικε πως την σχολιαζεις εσυ?
15:43
Αδιάφορο, εώς αστείο μου φαίνεται αυτό...
15:43
μηνας : Ποιος ειναι ο αγωνας του παοκ που εχεις δει απο το γηπεδο και σου εχει μεινει πιο πολυ?
15:44
Το παιχνίδι μα την Γκραχόπερς στην Ελβετία.
15:44
τακης : Υπαρχει περιπτωση να φυγει ο κοστα και βαρυ συμβολαιο και πολλα λαθη
15:44
Ναι, υπάρχει.
15:46
Γεώργιος : Καλησπέρα Αντώνη, μήπως μπορείς να αναφέρεις μερικά ονόματα ποδοσφαιριστών που είναι κατάλληλα για τον Π.Α.Ο.Κ; Εσύ τι θα έκανες στην υπόθεση Lucas; Ποια νομίζεις θα είναι η τελική βαθμολογία της ανερχόμενης σεζόν; Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις.
15:47
Δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα διότι δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Τον Φινμπόγκασον θα τον ήθελα πάντως. Για τον Λούκας, ο ΠΑΟΚ έπρεπε από τη πρώτη μέρα να ξεκαθαρίσει στον παίκτη οτι θα μείνει αλλά έφτασε να τον παρακαλάει...
15:47
αγγελος : Υπαρχουν πιθανοτητες ρατς περειρα να πανε στον οσφπ
15:48
Αν θέλει τέτοιους παίκτες ο Ολυμπιακός και λύσουν το συμβόλαιό τους χωρίς όρο, γιατί όχι;
15:48
πανος : Ο σκονδρας γιατι τρωει παγκο ετσι ξαφνικα?
15:48
Δεν τρώει πάγκο "ξαφνικά". Ο παίκτης που παίζει στη θέση του, τα πηγαίνει καλά.
15:49
Μιχάλης : ποιος είναι ο "χειροπιαστός" στόχος για φέτος τσακ?
15:49
Για μένα, ο ρεαλιστικός στόχος είναι να τελειώσει ο ΠΑΟΚ τη σεζόν με τον ίδιο προπονητή.
15:49
Στοπερχαιμερ : Αντώνη, καλησπέρα, καλή επιτυχία στην νέα σου "έδρα". Αν ήσουν εσύ Άρνεσεν, ποιές θέσεις θα κοιτούσες να καλύψεις άμεσα?
15:50
Κέντρο άμυνας, 8άρι και επιθετικό.
15:50
Σαλέπης: : Τελικά υπάρχει ο κίνδυνος η ομάδα να μην προλάβει να κάνει φέτος όλες τις μεταγραφές που χρειάζεται;
15:50
Ε, αυτό θα είναι αποτυχία, μεγάλη.
15:50
Άγγελος : ειλικρινα τωρα τον μαντουρο γιατι τον κραταει; και αφησε γκολασα και λοιπους;
15:51
Διότι ο Μαντούρο είναι μπακ απ του Τζιόλη
15:52
Αντώνης : Ακούστηκε για Γκαλιτσιο. Γνωρίζεις κάτι ;
15:52
Όχι.
15:52
μαριος : Ειλικρινα δεν νομιζω με αυτο το ροστερ ο παοκ να μπορεσει να κοντραρει παο,ολυμπιακο ακομα και αεκ,αστερα,ατρομητο.Τα σεντερ μπακ παραπεουν,σκορερ δεν υπαρχει και το κεντρο εκτος του kace ειναι πολυ λιγο.Χωρις μεταγραφες δεν βλεπω μια καλη χρονια για τον παοκ και ως συνηθως ο κοσμος του παοκ δεν αντιμετωπιζει πολυ καλα τις ηττες της ομαδας.
15:53
Όταν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος θα μπορώ να σου πω. Σίγουρα, ο Ολυμπιακός είναι σε άλλο επίπεδο και ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα της ομοιογένειας και του Μπεργκ. 
15:54
πανος : Δεν επρεπε ειδη να ειχαν φυγει ολοι οι περσινοι ξενοι που κοροιδευανε απο το δευτερο μισο του πρωταθληματος και μετα ? και πρωτος πρωτος ο Μακ ?
15:54
Οι περισσότεροι, όπως βλέπεις, φεύγουν, ο Μακ θα μείνει...
15:54
ΓΙάννης : Σαν πόση ώρα μπορούμε να περιμένουμε για να δούμε την άποψή μας να ανεβαίνει; Πέρασε τη μια ώρα και τίποτα.........
15:55
Δίκιο έχεις, αλλά έλα στη θέση μου, που κάποια στιγμή είχαν 85 ερωτήσεις να περιμένουν....
15:56
ΓΙΑΝΝΗς ΚΟΥΦ -4- : Αντωνη αμυνα 8ελουμε 2 βραχους κ βιτορ κ κοστα για αλλαγη..πουλημα μαντουρο φερε ενα χαφακι μαζι με κατσε η τζιολη η μυστακιδη κ εναν τυπου vossen μπροστα εισαι σουπερ
15:56
Χρειάζεται οπωσδήποτε δυο κεντρικοί αμυντικοί και τουλάχιστον ένα εσωτερικό χαφ
15:56
geo 4 : γιατι να φτανουμε αυγουστο και να μην εχει ξεκαθαρισει απο τον ιουνιο ποιοι θα φυγουν ?? ο παοκ πρεπει παντα να στοχευει την κορυφη σκεψου τις πικρες που εχει φαει ο κοσμος και ειναι εκει και στηριζει με παθος και δυναμη...
15:57
Δεν ήταν διόλου εύκολος ο χειρισμός της όλης κατάστασης, με επίσημα παιχνίδια στα μέσα Ιουλίου.
15:57
Γιωργος : Καλησπερα Αντωνη, ποια είναι η άποψη σου για τον Πέλκα; Έχει θέση στην Εθνική; Με ποιον παίκτη τον συγκρίνεις; Πιστεύω ότι έχει μεγάλες προοπτικές για το μέλλον του
15:59
Στην εθνική, σήμερα, όχι. Πρέπει να δείξει διάρκεια και πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί απέναντι σε κλειστές άμυνες. Έχει δρόμο ακόμα. Έχει βελτιωθεί σε νοοτροπία και δύναμη. Έχει ποδοσφαιρική εξυπνάδα, το έδειξε ακόμα και χθες που δεν τα πήγε τόσο καλά, αλλά είχε σουτ φαρμακερό, που βρήκε το τρόπο να δει το κενό και να σουτάρει. 
15:59
Χρηστος : Βλεπω φετος την μιλαν να παταει την ναπολι τσακ τι λες για εκει;οσο για τον ΠΑΟΚ ποιοι απο τους μικρους βλεπεις να φευγουν δανεικοι;
16:00
Είδα την επιλογή Κίρικες για την άμυνα και δεν με ενθουσίασε. Όσο για μικρούς, ο Σαββίδης κέρδισε ένα πόντο χθες, αλλά δεν ξέρω αν θα μείνει, όπως και ο Πούγγουρας.
16:01
Παιδιά, κλείσαμε δίωρο... Απάντησα στις περισσότερες ερωτήσεις που μπορούσα. Σας ευχαριστώ για την υπομονή, στο πρώτο μου live chat. Να είστε όλοι καλά, καλή ξεκούραση στους αδειούχους, καλή δύναμη στους υπόλοιπους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK