Η συζήτηση με τον Θέμη Καίσαρη

O Θέμης Καίσαρης συνομίλησε για δυόμιση ώρες με τους αναγνώστες του Contra.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι κληρώσεις του Europa League, ο αποκλεισμός της ΑΕΚ, το "διαζύγιο" με Βίκτορ Σάντσεθ και η περίπτωση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Διαβάστε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν.

Η συζήτηση με τον Θέμη Καίσαρη
15:06
Καλησπέρα σε όλους. Έχουμε να συζητήσουμε για τα χθεσινά παιχνίδια Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, τους αντιπάλους των ομάδων στα play-off του Europa League και τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό.
15:12
e_larry on : θεμη καλησπερα. ολοι λενε οτι εκλεισε ο Μαρινος στον ολυμπιακο. Εχεις καμια πληροφορια?
15:13
Δεν είναι οριστικό, αλλά είναι πολύ κοντά. Δεν μ'αρέσει να μιλάω με σιγουριά για πράγματα που δεν έχουν κλείσει ακόμα. Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος ανεβάζει τώρα κείμενο για πρώτη Ουζουνίδη με Ιμπαγάσα δίπλα του. 
15:13
Άγγελος : Καλησπέρα Θέμη.. Πιστεύεις ότι θα μπορέσουν να προκριθούν όλοι στους ομίλους; Νομίζω ότι είναι καλές οι κληρώσεις γενικά..
15:14
Μακάρι να μπορέσουν. Όλοι θα χρειαστούν βελτίωση όμως. 
15:15
john den haag : Γειά σου Θέμη. 2 ερωτησούλες. Εχει πέσει μόνο το επιπεδο των ελληνικών ομάδων ή εχει ανέβει και το επίπεδο ομάδων απο χωρες που μέχρι πριν 5 χρόνια ηταν τελείως αδυναμες;; και είναι σοβαρή επιλογή ο Ουζουνίδης; (αν υπάρχει κάτι σοβαρό στον ολυμπιακό φετος)
15:17
Εμείς έχουμε πέσει, το ξέρουμε αυτό. 
Ο Ουζουνίδης δεν θα είναι αρκετός για τον Ολυμπιακό. Αρνούμαι να πιστέψω πως το Νο1 θέμα του Ολυμπιακού στον αποκλεισμό ήταν ο προπονητής.
15:19
tomk : Θεμη τι γινεται με ουζουνιδη? Ειναι φαβορι η μονο αν δεν κατσει τπτ αλλο? Επισης ψηνεται καμια μεταγραφη η μηπως η ομαδα παλι δεν χρειαζεται μεταγραφες για να μπει ομιλους γιουροπα?
15:21
Απ'ότι φαίνεται μεταγραφή θα γίνει ακόμα και σήμερα. 
Αλλά μην ξεχνάμε πως τη Δευτέρα δηλώνεται λίστα. Πράγμα που σημαίνει πως πολλοί απ'αυτούς που ήταν για "τα σπίτια τους", θα μείνουν μέχρι την Αρούκα.
15:21
Δημητρης : Γεια σου Θεμη. Η Αεκ μου φανηκε πιο ''ομαδα'' απο ολες τις ελληνικες. Βεβαια εχει θεμα με φορ και εξτρεμ αν δεν βγουν οι Αλμειδα + Πατιτο. Ο Παο αν κ εχει καλυτερους παιχτες δεν μου βγαζει συνοχη. Ποια η αποψη σου;
15:25
Ο Παναθηναϊκός είχε συνοχή, έχει ένα θέμα τον Ιβάνοφ. Η ΑΕΚ εύκολο είναι να φαίνεται σφιχτή όταν παίζει τόσο πίσω, χωρίς κανέναν νέο παίκτη εκτός του Τσιγκρίνσκι. Χθες που έπρεπε να παίξει δεν είχε καμία συνοχή. 
Ο ΠΑΟΚ ήταν αρκετά δεμένος. 
15:25
Basilis982 : Καλησπέρα Θεμη . σχολίασε μου λίγο την χθεσινή αεκ αν θες.θελεο μεταγραφές ή όχι αφού δν μ απαντησες για ολυμπιακό
15:27
Ένας φίλος στο τελευταίο τσατ με ρώτησε γιατί έχω την ΑΕΚ κάτω από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Του απάντησα γιατί είναι άλλο η ενδεκάδα, άλλο η ομάδα. Έντεκα καλούς μπορείς να έχεις, αλλά ποιον έχεις στη θέση του Γιόχανσον; Ποιοι είναι για τις θέσεις στα άκρα της επίθεσης;
Δεν μπορώ να δεχθώ πως η ΑΕΚ φέρνει τόσο κόσμό στο γήπεδο και τον στέλνει σπίτι χωρίς να έχει δει κάτι καινούργιο. 
15:28
Δημ. Χασ. : Αν ερθει ο Ουζουνίδης μπορώ να επιστρέψω το διαρκείας και να πάρω τα χρήματα μου πίσω;
15:28
Όχι. 
15:29
Giannis : Ποια ειναι η ευθυνη του μαρινακη κατα τη γνωμη σου; ολοι αυτον βριζουν
15:29
Έχει την αποκλειστική ευθύνη. 
Και με αυτό δεν εννοώ πως πρέπει να τον βρίζουν. 

15:30
KOSTAS : Μετα από αρκετά χρόνια ο Παναθηναικός απέκτησε παίκτες που γνωρίζουν τουλάχιστον τα βασικά του ποδοσφαίρου.Νομίζω ότι το φετινό πρωτάθλημα όπως δείχνουν και τα πράγματα μέχρις στιγμής θα είναι αρκετά πιο ενδιαφέρον από τα προηγούμενα.Κακά τα ψέμματα λόγω αποδυνάμωσης κυρίως του Ολυμπιακού.
15:37
Τις εκλογές της ΕΠΟ εννοείς; ;)
Πέρα απ'αυτό, ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που λες. 
Το λέω τρεις εβδομάδες τώρα. Με Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Φιγιαφάνιες, Λέτο, Γουακάσο και τον Λεντέσμα χαμηλά, ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει πολλά με την μπάλα. Τι χρειάζεται; Συνοχή χωρίς την μπάλα και σταθερότητα. Όχι πειράματα, όχι over-coaching.

15:37
Γιώργος : Γεια σου Θέμη!!Ο Σεμπά θα μπορούσε να παίξει μπακ ή αμυντικός μέσος;
15:38
Σε μια προβληματική ομάδα, που ψάχνει λύσεις με πειράματα και τέτοιες αλλαγές. 
Ο Ολυμπιακός γιατί να έχει τέτοια θέματα; Δεν έχει τα πάντα λυμμένα;
15:39
Duffy : Καλησπέρα κ. Καίσαρη. Είδα όλες τις ομάδες στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια και πιστεύω ότι η ΑΕΚ έχει την πιο ισορροπημένη ομάδα. Τι πιστεύετε ??
15:40
Που είδες την ισορροπία; Εγώ είδα μια ομάδα που χωρίς τον Μάνταλο δεν μπορεί να κάνει επίθεση. Άμυνα ναι, σφιχτά ναι. Με την μπάλα τι είδες;
15:40
Μπάμπης : Μπορείς να εξηγήσεις γιατί Ουζουνίδης και οχι π.χ. Ελευθερόπουλος; Από έλληνες πιστεύω καλύτερη λύση ο Λεμονής!
15:41
Εκτιμώ πολύ τη δουλειά που έκανε ο Λεμονής στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό. Δεν μπορώ να πω το ίδιο για τις δουλειές που έκανε από τότε. Ξέρεις πόσα χρόνια έχουν περάσει;
15:44
Νικος79 : Θεμη καλησπερα, πιστευω οτι αν ο Ολυμπιακος παρει τον Ουζουνιδη, στην πρωτη στραβη θα παει σπιτι του... Οπως επισης οτι μετα την συγκεκριμενη κληρωση, οτι δε χρειαζονται βιαστικες κινησεις για μεταγραφες διοτι την Αρουκα μπορεις να την περασεις και με τους παικτες που ηδη εχεις. Ποια ειναι η γνωμη σου ?
15:45
Πως έχεις αυτή τη σιγουριά; Δεν τα είδες τα παιχνίδια με την Χάποελ;
15:46
Χριστόφορος : Θέμη καλησπέρα.Αυτό το 3_5_2 θα πρέπει να δουλευτει και να παραμείνει για χρόνια στον ΠΑΟ.Υπάρχει το υλικό..τι λες?
15:47
Δεν νομίζω πως θα παραμείνει ούτε καν για τα παιχνίδια της Ελλάδας.
15:47
Dominic : Θέμη έχεις κάποια αίσθηση ή πληροφορία για το εξωαγωνιστικό κομμάτι (ΕΠΟ-διατησία); Υπάρχει αλλαγή κυριαρχίας ή είμαστε ακόμη στα μπάμ-μπουμ;
15:48
Αυτοί που ασχολούνται λένε πως αλλάζει το σκηνικό. 
15:48
Θωμας : Καλη κληρωση για τισ ομαδες μας αλλα το κεφαλι κατω γτ εμεις μπορουμε να αποκλειστουμε απο ολους...
15:48
Εννοείται.
15:49
Λευτέρης : Αν δεν πάρει παίκτες ποιοτικούς-σημείο αναφοράς για την ομάδα δεν θα δούμε βελτιώσει ούτε με Γκουαρντιόλα.Παικτες επιπέδου πόρτο μπενφικα τουλάχιστον
15:50
Μιχαλης : Την αλλη οψη του νομισματος θα την αναφερει κανεις; Οτι ο Ουζουνιδης παραταει την ομαδα που ο ιδιος εφτιαξε, ενω ανανεωσε πριν 2 μηνες; Και την παραταει εν μεσω προετοιμασιας, 2 βδομαδες πριν αρχισει το πρωταθλημα... Αλλα ξεχασα, ο σκοπος αγιαζει τα μεσα
15:51
Ο Ουζουνίδης έχει ρήτρα. Ποιος είναι ο λόγος που μπαίνει μια ρήτρα;
15:52
Σε 5 λεπτά αποκλειστικό ρεπορτάζ του Σταύρου Γεωργακόπουλου για μεταγραφή στον Ολυμπιακό. 
15:52
jack sparrow : Πώς βλέπεις την Brondy?Τι πιστεύεις θα δυσκολέψει τον Παναθηναϊκό?
15:53
Απ'τον Παναθηναϊκό εξαρτάται. 
15:54
anytimer : Καλησπέρα Θέμη, πως μπορεί να είναι Ο Ολυμπιακός που ονειρεύεται ο Μαρινάκης με προπονητή τον Ουζουνίδη; Καλώς ή κακώς είναι πολύ κατώτερος των προσδοκιών των οπάδών, χωρίς εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο.
15:54
Το ίδιο ισχύει και για το ρόστερ, όχι; 
15:56
BREAKING: Ο Σαλίνο επιστρέφει στον Ολυμπιακό για αντί-Φιγκέιρας.
15:58
Κανείς δεν κατάλαβε γιατί έφυγε ο Σαλίνο. Είναι σωστό που επιστρέφει ένας τόσο αξιόπιστος παίκτης. Και δείχνει περίτρανα το πόσο λανθασμένα έχει κινηθεί ο Ολυμπιακός, όταν αναγκάζεται να τον φέρει πίσω. 
15:59
styfer : Ο ΠΑΟΚ θέμη ήτανε η καλύτερη ελληνική ομάδα κατα την γνώμη σου?και με δυναμό τι βλέπεις?
16:00
Καλύτερες αντιδράσεις στην άμυνα, γιατί η συνολική αμυντική λειτουργία είναι καλή. 
16:00
ΔημητρηςΚ : Δεν θεωρω πως ο Ουζουνιδης ειναι κακη επιλογη. Το προβλημα ειναι διαχρονικα πως οι προπονητες δεν υποστηριζονται και οι οποιες μεταγραφες γινονται ασχετως ποσων που θα δαπανηθουν ειναι κακες. Δεν γινεται να μην εχεις εξτρεμ με μετρια / καλα τεχνικα στοιχεια. Δεν γινεται να μην εχεις επιθετικο που να μην μπορει να ντριμπλαρει / σουταρει - δημιουργησει μονος του. Οποτε ειτε οποιοι επιλεγουν διαχρονικα τις μεταγραφες ειναι ανικανοι ειτε ειναι αλλοι λογοι ;)
16:00
Νίκος Οriginal Kατερίνη : Πώς θα ξαναβρεί κίνητρο ο κόσμος της ΑΕΚ στην περιφέρεια, που πίστεψε τόσο στην πρόκριση, για να ξανακατεβεί ΟΑΚΑ; Μήπως έχει πωληθεί ήδη ο Μπαρμπόσα;
16:01
Αυτό έλεγα και χθες. Οι ομάδες πρέπει να καταλάβουν πως δεν μπορεί να λένε στον κόσμο έλα στο γήπεδο μόνο και μόνο επειδή αγαπάς την ομάδα. Χρειάζεται κι άλλους λόγους, χρειάζεται ωραίο ποδόσφαιρο, χρειάζεται παίκτες που να γουστάρει να τους δει.
16:03
Taurus : Καλησπέρα! Παρά την αρχική σας προτροπή να μιλήσουμε για τα χθεσινά παιχνίδια του ΠΑΟ και της ΑΕΚ, εγώ θα σας ρωτήσω πώς σας φάνηκε και το ματς του ΠΑΣ! Θα διεκδικήσει και φέτος έξοδο στην Ευρώπη;
16:04
Δεν αδιαφορώ για τον ΠΑΣ. Απλώς μ'αρέσει να μιλάω για πράγματα που έχω δει και μπορώ να εκφέρω άποψη. Δεν το είδα το χθεσινό ματς, ούτε το πρώτο είχα παρακολουθήσει. 
16:04
Θοδωρής : Αυτοί που στον Ολυμπιακό είναι για τα σπίτια τους, νομίζω πως το έχουν καταλάβει και οι ίδιοι. Πως μπορεί να στηριχτεί η ομάδα για ακόμα 2 ματς πάνω τους? Δεν θα είναι αδιάφοροι και με το δίκιο τους.
16:05
Δουλειά τους είναι να παίζουν. Αν είναι αδιάφοροι, αυτό είναι ευθύνη της ομάδας.
16:05
Ηλιας : Θέμη καλησπερα συγχαρητηρια για την καλη δουλεια που κανεις. Την χρησιμοποιηση του γουακασο στα αριστερα πως την αξιολογεις? εγω θεωρω οτι ειναι ενα δειγμα του τι παιχτες ηρθαν φετος στον παναθηναικο οι οποιοι παιζουν σε αρκετες θεσεις, εκτος βεβαια απο λεντεσμα κ ιβανοφ.
16:06
Θέλω να τον δω περισσότερο. Προτιμώ να μη βιάζομαι για παίκτες που βλέπω για πρώτη φορά. Εξαίρεση τύποι σαν τον Φιγκέιρας που τους βλέπεις και λες αποκλείεται να έχει παίξει ξανά δεξί μπακ στη ζωή του, αυτός δεν ξέρει που να σταθεί. 
16:07
Bolt : Ένα σχόλιο για τον χθεσινό ΠΑΟ; Επίσης, είδα το Μπρόντμπι-Χέρτα χθες και έχω να πω πως οι Δανοί δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα που απέκλεισε πέρσι ο ΠΑΟΚ. Πολύ πιο τακτοποιημενοι φέτος.
16:09
Σωστή η επιλογή Λουντ, έπρεπε να παίξει και στη Λεωφόρο. Ξανά προβληματικός ο Ιβανόφ. Ποιότητα ο Λεντέσμα με την μπάλα, ο Ιμπάρμπο ή θα έχει τα καλύτερα ή τα χειρότερα τελειώματα. Το κρατάω για Μπρόντμπι.
16:09
Teo4 : Θεμη ενα σχολιο για την αυτοκτονια του ΠΑΟΚ σε παρακαλω. Ακομη δεν εχουμε συνελθει.
16:10
Τι άλλο να σου πω; Το ξέραμε πως το να περάσεις στην Τούμπα είναι δύσκολο. 
Το έγκλημα δεν είναι οι φάσεις του Κλάους. Το έγκλημα είναι τα τρια γκολ, δύο με σουτ εκτός περιοχής και ένα με πέναλτι σε στημένη φάση. 

16:11
Chris7 : Καλησπέρα Θεμη πως βλέπεις τη περίπτωση Μαρίνου;τουλαχιστον πέντε παίχτες θελει ο ολυμπιακος
16:11
Νομίζω πως θα πάει περισσότερους.
16:11
panos : Θέμη, καλησπέρα! ΠΑΟΚ είμαι κ πιστεύω ότι με ένα φορ που σκοπεύουν να πάρουν, διαφορετικού στυλ σε σχέση με τον Κλάους (να δημιουργεί κ μόνος του φάσεις), ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά την εποχή Σαββίδη θα έχει ομάδα με βάθος να ανταπεξέλθει σε κύπελλο/ευρώπη/πρωτάθλημα. Η γνώμη σου;
16:12
Να τον δούμε πρώτα τον επιθετικό, που ναι, τέτοιος πρέπει να είναι. Έχω επίσης ερωτηματικά για τις θέσεις πίσω απ'τον φορ, εκτός του Κάμπος. 
Και θέλω να δω περισσότερο Μυστακίδη. 
16:13
BREAKING: Τέλος και επίσημα ο Βίκτορ απ'τον Ολυμπιακό. 
16:15
Γιώργος : Θέμη καλησπέρα.Τον βρήκε τον φταίχτη πάλι για την εγκατάλειψη του ολυμπιακού ο Μαρινάκης,στο όνομα ενός βοηθού προπονητή που μας έφερε!Που ψάχνουμε για στοπερ 3 χρόνια!Και η πιο μαύρη μέρα στην ιστορία της ομάδας θα καλυφθεί με τον Μαρίνο...!Υπέρβαση πάλι!Θέλω την άποψη σου..
16:16
Δεν γίνεται η διοίκηση να βγάλει την ευθύνη από πάνω της. Ούτε νομίζω πως θα καλυφθεί κάτι με τον Ουζουνίδη ή τον όποιο νέο προπονητή.
16:17
ΛΕΩΝΙΔΑΣ : Γιατί έφυγε ο Σίλβα; Για ποιο λόγο δεν έχει γίνει αναφορά στα αίτια της φυγής του; Της απομάκρυνσής του καλύτερα γιατί αν τον ήθελαν θα τον κρατούσαν.
16:17
Δεν ήταν απομάκρυνση, ήταν παραίτηση. Άσχετα αν στον Ολυμπιακό ήταν διχασμένοι σχετικά με αυτόν. Τα αίτια είναι διαφωνίες/δυσαρέσκεια του Σίλβα για τον σχεδιασμό.
16:19
ΣΠΥΡΟΣ7 : Θέμη είχες δίκιο για το μπάτζετ που έλεγες όλο τον καιρό! Στήριξη στον Ουζουνιδη και αν πιστεύεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή για Έλληνα στον πάγκο!!!
16:19
Το μπάτζετ θα έπεφτε, ήταν δεδομένο. Και δεν νομίζω πως αυτό θα αλλάξει με τον αποκλεισμό.
16:20
BREAKING: Ανακοινώθηκε ο Ρινάλντι απ'τον Παναθηναϊκό.
16:21
Κώστα : Γεια σου Θέμη. Με Μαρίνο δεν πάμε πουθενά, μιλάμε για πολύ πισωγύρισμα. Εάν γίνει και αυτό φέτος κρίμα τα διαρκείας που αγοράσαμε. Με την πρώτη στραβή θα είναι ο πρώτος που θα φύγει. Δεν τον θέλουμε στον Ολυμπιακό μας. Περιμένω την γνώμη σου. Ευχαριστώ.
16:22
Μη χρησιμοποιείς πληθυντικό. Εσύ δεν τον θες, κάποιος άλλος τον θέλει. 
Ο καθένας εκπροσωπεί τον εαυτό του και μόνον αυτόν. 
16:24
ΔημητρηςΚ : Ειλικρινα μετα τον πρωτο αγωνα με τη μπερ σεβα την θεωρουσα φαβορι , δεν εχω δει την Αρουκα αλλα βλεποντας αυτη την ομαδα του ολυμπιακου που ειναι τελειως ασυνδετη ( εδω και καιρο ) θεωρω πως ο οσφπ δεν ειναι φαβορι σε καμια περιπτωση. Εχουν παει τρενο οι πορτογαλοι απο β - α και ευρωπη.
16:24
Καταλαβαίνω τι λες και συμφωνώ. Με όποιον κι αν έπεφτε ο Ολυμπιακός, χρειάζεται μεγάλη βελτίωση. 
16:27
Άκης : Αδυνατώ να πιστέψω οτι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να φέρει ξένο προπονητή αδιαμφισβήτητης αξίας λόγω αποκλεισμού του απο το Τσ.Λ, όπως διάβασα, μήπως ο Μαρινάκης γνωρίζει ότι η φετινή χρονιά θα είναι αποτυχημένη και απο τις χειρότερες του Ολυμπιακού την τελευταία 20ετία και ψάχνει το θύμα που θα τα φορτωθεί όλα έλεω και της αντιπάθειας των οργανωμένων; Υ.Γ. Χωρίς να αμφισβητώ την προπονητική αξιά του Ουζουνίδη που τον θεωρώ απο τους καλύτερους Έλληνες προπονητές με προοπτικές, αλλά ο κόσμος βλέπει επιφανειακά και σε αυτόν θα τα ρίξει, εδώ τον διαγράφουν απο τώρα, ούτος η άλλος και για τον αποκλεισμό, ο Βίκτωρ έχει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης, παρόλα αυτά όμως σε αυτόν τα ρίχνουν περισσότερο.
16:29
Κάνεις ένα λάθος. Δεν αδυνατεί λόγω αποκλεισμού. 
Τα μπορώ και τα δεν μπορώ τα κρίνουν εν πολλοίς τα λεφτά. Τι συμβόλαιο δίνεις. 
Το ίδιο κρίνει και την ποιότητα των παικτών. Μην κοιτάς πόσο κάνουν, κοίτα πόσα παίρνουν. 
Ειδικά για τον Ολυμπιακό, θα σου δώσει πολλές απαντήσεις. 
16:33
Γιώργος : Σχετικά καλός ο ΠΑΟ για την εποχή. Δεν καταλαβαίνω πάντως το φαγωμα του Λαγού και του Τριάντα που και Έλληνες είναι και αξιόπιστες εναλλ. Λύσεις θα ηταν
16:34
Ο Παναθηναϊκός απέτυχε να βγάλει Έλληνες την προηγούμενη τριετία. Τουλάχιστον τώρα έχει ξένους που αξίζει να τους έχει. 
16:34
Chris7 : Τραβάνε ολοι ζορι με Ουζουνίδη ετσι είδαμε και κατι σα τον Παρέιρα προπονητές που ήρθαν απο το πανω ράφι...καλύτερη επιλογή τωρα δε μπορουσε να γινει πιςτευω
16:35
Καλά κι εσύ τον Περέιρα βρήκες ως μέτρο σύγκρισης και μάλιστα απ'το πάνω ράφι; Ποιος Περέιρα. Κι εδώ να πω πως μια μέρα θα συζητάμε το πόσο καλός προπονητής είναι ο Βίκτορ.
16:36
Τομ7 : Θεμη ξερεισ τπτ για το ποιοσ μπορει να ειναι η μεταγραφη που μπορει να σκασει σημερα στον ολυμπιακο?η τουλαχιστον την θεση?
16:36
Μέχρι στιγμής έχουμε το αποκλειστικό του Σταύρου Γεωργακόπουλου για τον Σαλίνο. Και περιμένουμε. 
16:38
ΔημητρηςΚ : ο οσφπ χρειαζεται format. Η νοοτροπια μεσα στην ομαδα σε ολα τα επιπεδα εχει σοβαρο προβλημα.
16:38
Η εμμονή για την επικοινωνία θα πω εγώ.
16:38
Βασιλής ςςς : Καλησπέρα Θεμη..σε ποιες θέσεις εκτός προπονητή θέλει ενίσχυση ο ολυμπιακός κατά τη γνώμη σου;και σε ποιες θέσεις;
16:40
Στόπερ δύο, εξάρι, οκτάρι, εξτρέμ, φορ. 
16:41
Χρήστος Πάτρα : Καλησπέρα κύριε Καίσαρη. Καταρχήν συγχαρητήρια για τη δουλειά σας και στο σάιτ και στο ράδιο. Δύσκολα λέω μπράβο ειδικά σε ανθρώπους στη δουλειά σας αλλά για εσάς κάνω εξαίρεση. Πιστεύω ότι ο Ουζουνίδης αξίζει να δοκιμαστεί από τον Ολυμπιακό αρκεί να στηριχτεί σαν να είναι Ισπανός ή Πορτογάλος. Μόνο έτσι θα πετύχει και αυτός και ο Ολυμπιακός
16:42
Ευχαριστώ πολύ. 
Στήριξη τι σημαίνει;
Καλύτερο ρόστερ. Να το δούμε λοιπόν, κομμάτι-κομμάτι. 
Γιατί και αποχωρήσεις θα έχουμε και πολλοί είναι να αποκτηθούν. 
Κόλπα ζόρικα, με μειωμένο μπάτζετ.
16:43
George : Θέμη καλησπέρα, πιστεύεις ότι οι σημερινές αλλαγές στον Ολυμπιακό θα είναι δραστικές η απλά στάχτη στα μάτια ?
16:43
Περιμένω να δω. Και δεν νομίζω πως θα αρκέσουν τα σημερινά.
16:45
Ασβός : Θέμη πως γίνεται ο Βαλβέρδε να ήταν ο μόνος ξένος κόουτς που τον αντιμετώπισε ως κύριο ο Μαρινάκης? Μήπως έχει κάποια βάση η κατα καιρούς δυσαρέσκειά του? Ο Μίτσελ π.χ. δεν έκανε κάτι στη συνέχεια της καριέρας του
16:46
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς μόνο αυτόν ως κύριο. Και δυσαρέσκεια μπορεί να υπάρχει, αλλά κανένας προπονητής δεν προσλαμβάνεται μόνος του.
16:47
Άκης : Η ΑΕΚ χθές έδειξε παρόμοια αδυναμία με την μπάλα στα πόδια με τον Ολυμπιακό, δεν κατάφερε να δημιουργήσει καθαρή ευκαιρία σε όλο το δεύτερο ημίχρονο που έπαιζε στο μισό γήπεδο λόγω οπισθοχώρησης των Γάλλων. Είναι τραγικό οι καλύτερς ομάδες της Ελλάδας να έχουν προπονητές, που όχι να παίζουν επιθετικά με κατόχη, αλλά ούτε να υπάρχει ένα ξεκάθαρο επιθετικό σχέδιο μέσω αντεπιθέσεων. Το επιθετικό σχέδιο του Τιμούρ χθές, όπως και στη Γαλλία αλλά δεν στάθηκε κανείς σε αυτό, ήταν σουτ, σουτ, σουτ και πάλι σουτ, αυτο φώναζε συνέχεια...Είναι τραγικό...
16:49
Συμφωνώ και σε συγχαίρω για τη ματιά σου. 
Εξηγώ: δεν έχω θέμα με ομάδες που επιλέγουν reactive στιλ. 
Αλλά δεν μπορεί να μην δουλεύεις πολύ το κομμάτι με την μπάλα. 
Έχουμε δει πολύ θεαματικές ομάδες σε αυτό το στιλ. 
Τα λες πάρα πολύ καλά, εύγε, και δεν το λέω μόνο για την ΑΕΚ. 
Παίξτε ο,τι στιλ θέλετε, αλλά δείξτε κάτι με την μπάλα, σας βλέπει ο κόσμος, κάτι θέλει να δει. 
16:50
ΔημητρηςΚ : Μια ομαδα για να κανει καλες ομαδες χρειαζεται scouting team , κατι που ο οσφπ ασχετως πως το παρουσιαζει και πως το προωθει , δεν εχει επ ουδενι. Connections πιθανως εχει και αρκετα , αλλα αυτα δεν εγγυουνται καλες μεταγραφες ουτε επιτυχια. Καλη η εικονα που παρουσιαζουμε και προωθουμε αλλα οι βιτρινες πεφτουν σα χαρτινοι πυργοι.
16:51
Ορέστης : Έχω την άποψη ότι ο Ολυμπιακός έχει πέσει επίπεδο τα δύο τελευταία χρόνια. Επιλογές μετριότητας, κακοί παίκτες επί της ουσίας, συνεχείς αλλαγές προπονητών. Νομίζω ότι ο Ουζουνίδης είναι ακριβώς συνέχεια αυτής της λογικής, θυμίζει έντονα την επιλογή Λίνεν, πριν κάποια χρόνια. Ως συνέπεια όλων αυτών, η ομάδα καλείται να αλλάξει ριζικά φέτος χωρίς τα χρήματα του Τσάμπιονς Λιγκ. Φαίνεται ότι κάποιοι πείστηκαν ότι τα ρεκόρ της Σούπερ Λίγκας κάνανε τον Ντουρμάζ και τον Ντα Κόστα παίκτες υψηλού επιπέδου. Συμφωνείς?
16:51
Συμφωνώ στο τελευταίο και το έχω γράψει πολλές φορές. Το 27/29 έριξε πολύ στάχτη. 
16:53
Νίκος : Κατά τα λοιπά το παίζεις διαφορετικός από τους.. άλλους δημοσιογράφους!! Κανείς δε μίλησε για ΕΠΟ και παρασκήνιο, αλλά το πέταξες το δηλητήριό σου σαν άλλη σουπιά! Αυτό είναι σοβαρή δημοσιογραφία ή απωθημένο ;
16:55
Κανένα δηλητήριο. Η σοβαρότατη άποψή μου είναι ότι, εκτός της ΑΕΛ, δεν έχω δει ομάδα να παίρνει τίτλο χωρίς να μην έχει τη διαιτησία ή έστω να μην την έχει κόντρα. 
Έχεις δει εσύ; Θες να μοιραστείς τη δική σου άποψη; Έχεις δει πρωταθλητή με διαιτησία κόντρα; Έχεις δει ομάδα που να μην προσπαθεί να ελέγξει το παρασκήνιο;

16:55
kostas : Καλησπέρα Θέμη! Ο Λεντέσμα δεν σου θυμίζει κάτι από Ιμπαγάσα; Είχε εδώ και κάποια χρόνια ο Παναθηναικός να δει τέτοιο χαφ. Που να μην είναι μόνο καλός σε ένα πράγμα, στο να κόβει ας πούμε, αλλά να περνά μπαλιές, να εκτελεί στημένα και γενικά να κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο.
16:56
Μακάρι να βρει και τρεξίματα και διάρκεια. Θέλει ειδική διαχείριση μετά την περσινή αποχή.. 
16:57
thanasis : Θέμη συμφωνείς ότι τα 8/11 της ενδεκάδας πρέπει να είναι διαφορετικοί από αυτούς που είδαμε στα δύο παιχνίδια με τη χάποελ; Μόνο καπίνο φορτούνης και ντε λα μπέγια "αντέχουν" αυτή τη στιγμή
16:58
Καταλαβαίνεις πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται.
16:58
Χρησταρας : Ideye 23συμμ/10 γκολ/6 ασιστ στο πρωτάθλημα!Γκολ σε πολλά σημαντικά ματς(αεκ εντος,παοκ εκτος,παο εντος,ντιναμο ζαγκρεμπ εκτος) δυνατός,αρκετά γρήγορος με αντοχή και συνήθως "μάχεται" με τους αντίπαλους αμυντικούς χωρίς τροφοδότηση από χαφ ή εξτρέμ..αξίζει τόσο σκληρή κριτική που δέχεται?
17:01
Πολλά σημαντικά ματς: Δηλαδή γκολ στην κόντρα, με χώρους. 
Δέκα γκολ: Πολύ μικρό νούμερο για ομάδα που έκανε 27/29 νίκες. 
Χωρίς τροφοδότηση: Συμφωνώ. 
Μάχεται: Σέντερ φορ που παίζει σε ομάδα που κάνει 27/29 και έχει μόλις δύο σουτ ανά αγώνα σημαίνει πως δεν μπορεί να φτιάξει φάση για τον εαυτό του. Περιμένει να του τη φέρουν για να εκτελέσει. 
Τελευταίο: Δέκα γκολ, μόνο δύο στο πρώτο ημίχρονο. Γιατί; Γιατί δεν μπορεί να εκτελέσει σε μικρούς χώρους. 

Κάτσε μόνο και σκέψου τα γκολ που έχει πετύχει, θυμήσου τις φάσεις.
17:02
giannis-g- : Όλο για τις εκλογές της ΕΠΟ λες..Δίκιο δεν έχουν όσοι λένε ότι δυναμιτίζετε το κλίμα;Με αναφορές σε ΕΠΟ,διαιτησίες κλπ μόνο αυτό καταφέρνετε..Μιλήστε μόνο για τα αγωνιστικά επιτέλους
17:03
Σε παρακαλώ. Κάνω τη δουλειά μου με βάση το ποδόσφαιρο κατά 99%. Αυτά πες τα σε όσους δεν έχουν ιδέα για ποδόσφαιρο, παρά μόνο για παρασκήνιο και διαιτησία. 
Δεν απαγορεύονται ένα-δύο σχόλια για την ΕΠΟ, ψυχραιμία. 
17:04
ΓΙΩΡΓΟΣ : Μα μόνο αυτό ξέρει να κάνει ο κετσπάγια Θέμη. Το ίδιο είναι και ο Ουζουνίδης που λέτε όλοι καλά λόγια. Μόνο για μικρές ομάδες κάνουν. Το σχόλιό σου θα ήθελα. Ευχαριστώ.
17:05
Για τον Κετσπάγια το ξέραμε. Τον Ουζουνίδη να τον δούμε, αν έρθει. Μπορεί να παίξει διαφορετικά. 
ΑΛλά το θέμα είναι τι επιλέγεις. 
Η ΑΕΚ πχ χαλάστηκε απ'το ποδόσφαιρο του Πογέτ και πήρε Κετσπάγια. Τι να πεις.
17:05
JamesK : Και γιατι οχι επαναπροσεγγιση με Μιτσελ ( η μηπως ηταν αρνητικος ο Μιτσελ )?
17:06
Ο Μίτσελ είναι διαχειριστής ρόστερ. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός χρειάζεται προπονητή που να δουλεύει. 
Και μην ξεχνάς και τον παράγοντα του κασέ.
17:07
Πατρινός : Καλησπέρα Θέμη. Πιστεύεις ότι η τραγική εμφάνιση του Ολυμπιακού είναι καθαρά θέμα προπονητή? Πέρυσι με ίδιο ροστερ και έφθασε μια ανάσα από τη φάση των 16.
17:09
Ίδιο ρόστερ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Ελαμπντελαουϊ, Κασάμι, Καμπιάσο, Ντουρμάζ, Πουλίδο, Πάρντο δεν ήταν παρόντες σε ένα ή και στα δύο ματς.
Πέρσι με το γεμάτο ρόστερ ο Ολυμπιακός έφτασε ένα ματς απ'τους 16 και ταυτόχρονα δεν μπορούσε να κάνει φάση απέναντι σε οργανωμένες άμυνες. 
17:09
Δημητρης : Θεμη ειναι πολυ κριμα για την ΑΕΚ που αποκλειστηκε πιστευω ημασταν πολυ ατυχοι. Θελω να μου πεις αν σου αρεσε οσο επαιξε σεντερ φορ ο μπακασετας
17:09
Δεν συμφωνώ πως η ΑΕΚ ήταν άτυχη. Δεν πιστεύω τον Μπακασέτα ως φορ.
17:11
Γιωργος UK : Καλησπερα Θεμη. Για τα ματς του ΠΑΟΚ θελω την αποψη σου. Ειδα και τους δυο αγωνες, καλη αμυντικη λειτουργια σε παιχνιδι αναμονης και καλες επιλογες στην επιθεση για αυτη την εποχη. Που βρισκεις αδυναμιες στην ομαδα;
17:12
Καλή αμυντική λειτουργία, αλλά τρία γκολ ρε συ. 
Θέλω να δω τον ΠΑΟΚ ως αφεντικό. Καλός ο Κάμπος, μ'αρέσει. Δεκάρι; Απ'την άλλη πλευρά; 
Θέλω να δω περισσότερο Μυστακίδη. Και ένα φορ με δημιουργία. 
17:14
Κυριάκος : Έχεις δίκιο για Ιβάνοφ, είναι πολύ επιρρεπής στο να αδρανεί, επίσης ο Στιλ έχει πρόβλημα στην επικοινωνία με τους αμυντικούς και στην καθοδήγηση της άμυνας... Για μένα ο Παναθηναίκός θέλει οπωσδήποτε τερματοφύλακα και στόπερ! Πες κάτι για Ζέκα! Γιατί τέτοια εμμονή να παίζει ενδεκάδα; Τρέχει χωρίς να κάνει τίποτα, 100% ποσότητα, 0% ποιότητα!
17:14
Υπερβολικός για Ζέκα. 
17:14
σταιφερ : ιβιτς πως τον κρίνεις μέχρι στιγμής?
17:15
Σοβαρό και σωστό. Ξαναλέω, περιμένω να δω τον ΠΑΟΚ ως αφεντικό. Και κυρίως, μακριά απ'την Τούμπα στην Ελλάδα. Εκεί κρίνονται όλα για τον ΠΑΟΚ.
17:17
Φωτης : Ο παναθηναικος;θα πάρει άλλο παιχτη;
17:17
Ανακοίνωσε Ρινάλντι.
17:18
Άκης : Καλά λες ότι χωρίς τον Μαντάλο η ΑΕΚ δεν μπορούσε να κάνει επίθεση, αλλά επίσης προσθέτω το ανύπαρκτο επιθετικό πλάνο την μη συνεχή κίνηση των παικτών που επιβάλλεται όταν έχιε τη μπάλα στα πόδια και επιτίθεσαι, ιδιάιτερα δηλαδή μιά ομάδα καθόλου δουλεμένη επιθετικά. Ενώ και ο Μάνταλος χρειάζεται πολύ δουλειά, κυρίως στον τομέα ψυχολογία, τον βλέπεις πολλές φορές ότι κάνει ενέργειες που τις κάνει για να τις κάνει, καταβάθος δεν το πιστεύει (όσοι έχουν παίξει μπάλα με καταλαβαίνουν) ενώ ο Μπακασέτας πέρα απο μία καλή τεχνίκη δνε διαθέτει απολύτως τίποτα άλλο, χρειάζεται τεράστια βελτίωση για να σταθεί βασικός σε μιά ΑΕΚ ενώ νομίζω δεν του ταιριάζει και η θέση. Για έμενα θα έπρεπε να μετακινηθεί πολύ πιο πίσω, αν βελτιωθεί ανασταλτικά και στη τρίπλα σε μικρό χώρο, για να εκμεταλλευτούμε την ικανότητα του με τη μπάλα, να δουλευτεί σαν ένα αμυντικό χαφ τύπου Πίρλο, Αλόνσο. Έχει τα χαρακτηριστικά...Εσυ τι λες;
17:19
Δεν βλέπω ρόλο Μπακασέτα πέρα απ'το "δεύτερος φορ, να είμαι εκεί, να τελειώσω φάσεις" και οι ομάδες δεν παίζουν με δύο. 
Ο Μάνταλος "καίγεται" την ώρα των αγώνων, κάνει πάρα πολλά στο γήπεδο, διαλύεται.
17:26
Συμπληρώσαμε δυόμιση ώρες. Σας ευχαριστώ για την παρέα και τα σχόλια. Μείνετε στο Contra.gr για ο,τι άλλο προκύψει μέσα στην ημέρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK