Η συζήτηση με τον Άκη Γεωργίου

Ο Άκης Γεωργίου συνομίλησε για δύο ώρες με τους αναγνώστες του Contra.gr για ό,τι αφορά την επόμενη ημέρα στην ΑΕΚ. Την παραίτηση Δέλλα, τον Μελισσανίδη, τους πιθανούς αντικαταστάτες και το ντέρμπι που έρχεται κόντρα στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε όλα όσα ειπώθηκαν.

Η συζήτηση με τον Άκη Γεωργίου

ΤΟ LIVE CHAT

12:47
Καλησπέρα. Στο επόμενο δίωρο θα μιλήσουμε για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΕΚ, τα οποία αυτή την εβδομάδα δεν είναι και λίγα. Περιμένω τις ερωτήσεις σας.
13:03
Γιαννης : Καλησπέρα Ακη η αποχωρηση Δελλα ηρθε μετα απο 2 ηττες σε ντερμπι με ποιο ετοιμες ομαδες και στην εδρα τους δεν επρεπε να φυγει ειχε πολλα να δωσει ακομα θελω να μου πεις οτι απο τη στιγμη που η ΑΕΚ δεν παει για πρωταθλημα και αυτο ειναι δεδομενο γιατι οτι ανεβηκε απο τη Β εθνικη με αντιπαλους ομαδες με προβληματα αλλα στρωμενες χρονια γιατι ξηλωνόμαστε σιγα σιγα αντι να χτιζομαστε οπως γινοταν αυτα τα δυο χρονια?
13:06
Η αποχώρηση Δέλλα κατά τη γνώμη μου δεν οφείλεται στο γεγονός ότι για τον Δέλλα το κλίμα είχε βαρύνει στα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στο ντέρμπι. Είχε βαρύνει από τη Γ' Εθνική όταν έφερνε Χ με την Τριγλία Ραφήνας, ίσιωσε στη Β' μετά το πολύ καλό διάστημα Γενάρη-Μάρτη και ξαναχάλασε μετά. Δεν υπήρχε διάθεση στήριξης στον Δέλλα πλην Μπάγεβιτς. Αυτή είναι η πραγματικότητα. 
13:06
Βασιλης 87 : Καλημέρα, ολη αυτη η γκρινια του κοσμου κανει κακό στην ομαδα, Καλός η κακός ο Δελλας φερει μεγάλη ευθυνη, και αυτο το παραμύθι με την διοίκηση ελεος πια έπρεπε να παραπαιουμε στη Β Γ εθνικη....
13:07
Ο Δέλλας φέρει ευθύνη για όλα τα αρνητικά και έχει μερίδιο στα καλά. Αυτά όμως δεν ισχύουν μόνο για τον Δέλλα...
13:08
NICKZEK77 : ΑΚΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΑ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΡΩΟΠΑΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ..
13:12
Καλησπέρα αδερφέ. Δυστυχώς η φάση με την ΑΕΚ χάθηκε κάπου στη μετάφραση. Εννοείται ότι αυτή την ΑΕΚ δεν την ονειρεύεται κανένας, αλλά κατά τη γνώμη μου στο διοικητικό υπάρχει η καλύτερη λύση που θα μπορούσε να υπήρχε αυτή τη στιγμή στον Σύλλογο. Προσωπικά αυτή τη διοίκηση θα ήθελα στην ΑΕΚ και όχι κάποιον ξένο (Βιντιάδης και σία) που θα την πάρει τζάμπα με τα γνωστά αποτελέσματα. Ρεαλιστικά δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη λύση από τη σημερινή διοίκηση, φτάνει να αλλάξει η λογική του Συλλόγου σε κάποια πράγματα. Για την ώρα βλέπω ότι αυτό αρχίζει να συμβαίνει σιγά-σιγά. Έστω και λόγω αίσθησης υπερβολικής ευθύνης. 
13:13
ΒασιληςΑΕΚ : Πως πιστεύεις θα διαχειριστεί η διοίκηση αυτή την γκρίνια του κόσμου?
13:13
Ναι. Με έναν καλό προπονητή και τρεις μεταγραφές τον Γενάρη το κλίμα γυρίζει. 
13:14
Kostas : Ακη άσχετα από όλα αυτά που έγιναν με τον Δέλλα νομίζω τα όσα είπε ο μελισσανίδης στην Original για τους παίκτες συνιστούν μεγάλο φάουλ εκ μέρους του... έχω την εντύπωση ότι αν η επιλογή προπονητή "δεν βγει" θα ζήσουν σκηνές απείρου κάλους στα αποδυτήρια.
13:14
Γιώργος : Καλησπέρα Άκη. Θεωρώ άστοχη την ατάκα του "τίγρη" περί "παικταράδων" που δεν αξιοποιούνται. 5-6 από τις μεταγραφές (βάζω και Τζεμπούρ) έπαιζαν με Δέλλα. Νομίζω το λάθος του ήταν το καλοκαίρι κάλυψε τη διοίκηση που πήγε σε ημίμετρα και λαχεία. Το χειμώνα θα φέρει τους 2-3 παίκτες που εμφανώς λείπουν;
13:15
Μαθαίνω ότι υπάρχει πρόθεση να τους φέρει τους δυο-τρεις παίκτες που λείπουν. 
13:15
γιωργος : ακη εχουν βαση αυτα που λεγονται για φερερ?
13:16
Δεν έχω μάθει κάτι για Φερέρ. Πάντως αν έγινε θα έγινε για συμβουλευτικούς λόγους, όχι για να αναλάβει προπονητής αφού ο άνθρωπος σταμάτησε την προπονητική το 2008.
13:16
kostas : Άκη δεν νομίζεις πως αυτά που είπε ο "τίγρης" στην Original θα επηρεάσουν πολύ άσχημα το κλίμα στα αποδυτήρια?
13:20
Ότι ακούστηκαν κάπως, ακούστηκαν. Βέβαια τα αποδυτήρια δεν περίμεναν αυτό για να επηρεαστούν αρνητικά. Υπάρχει ένα θέμα Έλληνες-ξένοι. Γεγονός παράδοξο (αν θες τη γνώμη μου) γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πότε πρόλαβαν να ψηλώσουν τόσο οι Έλληνες όσο και οι ξένοι της ΑΕΚ για να έχουν και διαφορές. 
13:20
Ορφέας.. : Καλημέρα Άκη.. Παίζει το σενάριο με δύο σερί νίκες και καλό ποδόσφαιρο να μείνει ο Μανωλάς μέχρι τέλος ;;
13:20
Καλημέρα Ορφέα. Ούτε για αστείο. 
13:21
Τάσος : Αντικατάσταση Μπάγεβιτς με Τσιλιγγίρη...Πως σου φαίνεται?
13:21
Ανανέωση!
13:21
μανος : καλησπερα ακη.η περιπτωση χιμενεθ δεν ισχυει πλεον η ακομα ειναι ενας αρκετα πιθανος προπονητης για την αεκ;
13:22
Ψιλοπαίζει ακόμα του Χιμένεθ αλλά έχει χάσει πάρα πολύ έδαφος. Το βλέπω από εξαιρετικά χλωμό έως απίθανο. 
13:22
ΓΡΗΓΟΡΗΣ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΚΗ!ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ??
13:23
Για την ώρα, υπάρχει μόνο ότι η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να δώσει λεφτά για τον προπονητή. Είναι διατεθειμένη επίσης να του δώσει και τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος, κάτι που σημαίνει ριζική αλλαγή. Ξέρουμε επίσης ότι ο προπονητής θα είναι ξένος, γύρω στα 45 και ισπανόφωνος (όχι απαραίτητα Ισπανός). Αυτά. Οτιδήποτε άλλο ακούγεται ή γράφεται είναι επίφοβο και καθόλου βέβαιο. 
13:24
γιωργος : καλησπερα ακη...λαθος η κινηση να φυγει ενα ανθρωπος τησ αεκ που τιμισε την φανεα ωσ παιχτησ και την φορμα ωσ πρπονητησ...η τον στηριζεις φερνοντασ παιχτες η τον αλλαζεις καλοκαιρι....μαλλον τουσ βολευε για πολλουσ οικονοικουσ λογους....οπωσ ο αναστασιου στον παναθηναικο....την αποψη σου σε παρακαλω...ευχαριστω..
13:25
Καλησπέρα Τζωρτζ. Τι να σου πω εγώ τον πίστευα τον Δέλλα και νομίζω ότι η ΑΕΚ έχασε ευκαιρία. Εννοείται όμως ότι εύχομαι να μην είναι έτσι και ο επόμενος να είναι ο καλύτερος όλων. Όπως και να έχει σημασία έχει τι θα γίνει μετά, ο Δέλλας έφυγε η ΑΕΚ συνεχίζει. 
13:26
πανος : Καλημέρα ακη υπάρχει καποιο φαβορι για τον πάγκο??
13:26
Για την ώρα όχι. Από σήμερα και μετά φουντώνει το θέμα του προπονητή. 
13:27
Μιχαλης : ειναι ευκολα αντιληπτο, οτι δυο ανθρωποι προχωρημενης ηλικιας (Μπαγεβιτς-Μελισαν) αδυνατουν να αντιληφουν την εξελιξη των πραγματων. Το κλειδι της τοποθετησης Δελλα, είναι το "καποιοι βολευονταν απο μια μικρη ηττα". Η ΑΕΚ ειναι ισοβιως καταδικασμενη στην μιζερια της, νεοι ανθρωποι δεν προστιθενται στην ομαδα που λειτουργει με αναχρονιστικες μεθοδους. χρειαζεται πολυ δουλεια, φερουν τεραστια ευθυνη οι δημοσιογραφοι που πρόσκεινται στην ΑΕΚ για την καταντια της ομαδας. Στοχος ειναι η 4αδα, ο Δελλας ηταν σε αυτην εχοντας τελειωσε με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακο. Σορι για το οτι δεν κανω ερωτηση, αλλα αν δεν αλλαξει η ΑΕΚ, θα ειμαστε μονο ιστορια, χωρις μελλον, χωρις προοπτικη παγιδευμενη στις εσωτερικες παθογενειες που μας κρατουν χρονια τωρα πισω. καλο μεσημερι
13:27
δημητρης : ο μελλισανιδης ειπε.γηπεδαρα και ομαδαρα.που ειναι?τουλαχιστον ομαδαρα επρεπε να κανει.ας παρει μπιελσα η ας κανει μια επιλογη πολυ δυνατη για προπονητη.δεν μπορει να σε γλενταει ο μαρινακης οταν η περιουσια του ειναι 700 εκατ και η δικαι σου 3.5 δις
13:28
Το θέμα του γηπέδου είναι άλλο παιδιά. Υπάρχουν αντικειμενικά εμπόδια. Κάποιος προσέφυγε στο ΣτΕ, κάποιος ζήτησε και πήρε παράταση στη διαβούλευση. Δε γίνεται να φταίει ο Μελισσανίδης για αυτά. Τώρα σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα η συνέχεια της κατάστασης θα δείξει. 
13:29
makisgiannena. : καλησπερα.ειναι δυνατον να μιλαμε για φερερ προπονητη το 2015????
13:29
Δεν νομίζω ότι μιλάει κανείς για Φερέρ προπονητή. Είπαμε, είμαστε καλτ αλλά όχι κι έτσι!
13:29
Kostas : Καλημέρα, νομιζω το θεμα του δελλα αρχιζει και κουραζει. νομιζω δεν εχει σημασια τι εγινε και το ποιος εφταιγε.απο τη στιγμη που το θεμα εφτασε εκει που εφτασε τελειωσε. Για μενα μεγαλυτερο θεμα αποτελει η κριτικη προς καποιους παιχτες στην συναντηση με την οριτζιναλ και το πως αυτη θα επηρεάσει τα αποδυτηρια.
13:30
Στέφανος : Φίλε Άκη καλησπέρα, έχουμε τίποτα νέο για το θέμα του προπονητή ? Επίσης, διάβασα ένα άρθρο ότι θα την "πληρώσει" ο Τζανετόπουλος στο δίδυμο των στόπερ.Ισχύει?
13:31
Στέφανε για το θέμα του προπονητή (τουλάχιστον από άποψη ονοματολογίας) αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι που να μπορούμε να πούμε με ασφάλεια. Στο δεύτερο που λες αν εννοείς ότι θα βγει από την ενδεκάδα ο Τζανετόπουλος, το βλέπω πιθανό. 
13:31
Αντώνης : Η διοίκηση εχει κανει πολλά λάθη τα οποία εχει παραδεχτεί κιολας μέσο ανακοίνωσης.. Ενα απο τα λάθη της ηταν και ο Δέλλας και μπράβο που το διόρθωσαν..
13:31
cRz21 : Γεια σου Ακη, δυστυχως το φοβομουνα οτι θα φτασουμε σε τετοιο σημειο νωρις νωρις και θα αναγκαστουμε να κανουμε αλλαγη προπονητη. Τετοια χρονικη στιγμη μονο κακο εκανε στην ομαδα και στο κοσμο της που πολθ φοβαμαι οτι με τον Ηρακλη δεν θα ξεπερασει τις 7.000.... Εχεις κανενα ονομα στο θεμα του καινουργιου προπονητη? και επισης φτανει πια με τους παλιους βετερανους της ΑΕΚ οπως ο Μανωλας ... φερτε ενα κανονικο προπονητη εστω. (Το Μανωλα δεν τον γουσταρω ουτε σαν αναπληρωματικο).
13:33
Για τον προπονητή το γράψαμε και προηγουμένως. Ο Μανωλάς είναι προσωρινή λύση πάντως και έτσι ακριβώς το αντιλαμβάνονται και στην ΑΕΚ. Απλά δεν υπήρχε άλλος με UEFA PRO. 
13:33
ΤΑΣΣΟΣ : Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΔΕΛΛΑ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ ΕΔΕΙΧΝΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΩΝ.Ο ΔΕΛΛΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΔΗΛΑΔΗ;
13:34
Δεν τον έδιωξαν. Παραιτήθηκε λόγω των όσων ειπώθηκαν στη συζήτηση Μελισσανίδη-Original. 
13:34
Nikitas : Είναι αλήθεια ότι του Χιμενεθ κόλλησε στο τεχνικό επιτελείο??παλι θελουν να εχουν καποιον που να μην μιλάει?? ταβανι για προπονητή ειναι τα 200χιλ.. αν ναι δεν παμε πουθενα..η γνώμη σου?
13:35
Όχι απ' όσο ξέρω δεν είναι αλήθεια. Του Χιμένεθ κολλάει γενικά γιατί στην ΑΕΚ ψάχνουν κάτι καλύτερο. 
13:35
ΘΑΝΑΣΗΣ 21 : ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΑΚΗ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΟΡ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ...ΟΠΩΣ Κ ΕΞΤΡΕΜ...Κ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ....ΜΕΡΙΟΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ...ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΚΕ ΑΛΛΩΣΤΕ...ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΦΤΑΙΝΕ...ΕΤΣΙ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΖΗΚΟΣ Ο ΛΥΜΠΕ ΤςΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ
13:36
Συγνώμη αδερφέ αλλά για τα τρία δεκάρια δεν μπορούμε να χρεώσουμε και τον Μελισσανίδη. Χρεωμένοι είναι ο Δέλλας, ο Μιλοβάνοβιτς και ο Μπάγεβιτς, με τη σειρά που θέλει ο καθένας.
13:36
ΓΙΑΝΝΗΣ 700 : ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΝΑΜΕ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
13:38
Η λογική λέει ότι θα τον δούμε (τον Άρθο) άμεσα. Προσωπικά τον Άρθο δεν τον έχω δει αρκετές φορές και δεν έχω άποψη. Θα μου κάνει εντύπωση πάντως αν ο Δέλλας έπεσε έξω σε κεντρικό αμυντικό με πάνω-κάτω τα δικά του χαρακτηριστικά. 
13:38
ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ ΚΥΠΡΟΣ : ΑΚΗ ΝΟΜΊΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΛΆΘΗ.ΟΜΩΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΉ ΚΑΙ Ο ΤΊΓΡΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡΔΎΝΑΜΗ ΠΑΛΙ.ΜΕ ΤΟΝ ΤΊΓΡΗ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ
13:39
Διονύσης : Οι ποδοσφαιρικές ομάδες είναι επιχειρήσεις.κανένας πρόεδροσ δεν βάζει χρήματα από την τσέπη.(γνώμη μου)..μεγάλο παράδειγμα ο μαρινάκης..χρήματα από cl ασχέτως πως τα έχει πάρει..το θέμα είναι να υπάρξει επιτελείο με νέες ιδέες και φυσικά να γίνει το γήπεδο..γιαυτό μέχρι τοτε μην περιμένετε να βάλει ο πρόεδροσ χρήμα.καλό είναι να έρθει ένας προπονήτης ξένος με νέες ιδέες αρκεί να έχει την στήριξη τησ διοιηκησής..και καλό είναι να απομακρυνθεί ο bajevic.
13:39
στεφανος : καλησπερα αδερφε...ο τζιμπουρ θα βγει νεος εσσιεν?ξερεις ποτε γυρναει?
13:39
Ξεκάθαρη εικόνα για το πότε γυρνάει ο Τζιμπούρ δεν υπάρχει. Σίγουρα χάνει και τη Λεωφόρο όμως. 
13:39
γιαννης : υπαρχου αλλα ονοματα απο αυτα που ακουστηκαν μεχρι τωρα για το ονομα του προπονητη?
13:40
Νομίζω ότι αυτά (τα ονόματα) που κοιτάζει πιο δυναμικά η ΑΕΚ δεν έχουν γραφτεί καν ακόμα. 
13:40
Στέφανος : Όταν λες για 2-3 μεταγραφές , σε ποιες θέσεις δηλαδή ? Εξτρέμ και στόπερ ? Χρειάζεται και σέντερ φορ η ομάδα γιατί ο Τζιμπούρ δεν έχει όρεξη να παίξει !
13:41
Εξτρέμ, στόπερ, σέντερ φορ
13:41
Θοδωρης : Πιστεύεις ότι ο νέος προπονητής θα έρθει με πλάνο 2ετιας ή 3ετιας ή απλά θα μας πάει μέχρι το καλοκαίρι;
13:42
Όχι με πλάνο ετών 100%. Δεν πάνε για λύση μίας χρήσης, πάνε για κανονική περίπτωση προπονητή. Επειδή τώρα έχουν σφίξει και τα γάλατα νομίζω ότι θα βρει καλή λύση η ΑΕΚ. 
13:42
ΝΙΚΟΣ ΛΕΚΚΑΣ : ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙ ΜΕΛΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΣΤΗΝ Α.Ε.Κ.
13:43
Αυτό είναι ένα ερώτημα που θα το λύσει μόνο ο χρόνος. Γνώμη μου είναι ότι από τη στιγμή που ο Δήμαρχος μπορεί να βάζει εμπόδια θα τα βάζει. Ακόμα και αν χρειαστεί να καθυστερήσει το γήπεδο ένα λεπτό θα το κάνει. Αυτό έδειξε μέχρι στιγμής. Μπράβο που δε γράφεις το όνομά του. 
13:44
Ορφέας 21 : Καλησπέρα Άκη.. Υπάρχει το σενάριο να παίξουμε δύο σερί καλά ματσ και να κάτσει στον πάγκο ο Μανωλάς εως το τέλος;;
13:44
Ούτε καν. Το έχουμε ξαναπεί. 
13:44
Dino_Fernández : Marcelo Bielsa ειναι οτι πρεπει!!!!
13:44
Nacho Scocco : Άκη θα μπορούσε η ΑΕΚ να κάνει κίνηση για τον Μπιέλσα;;; Αυτό που γράφετε για ΑΕΚ και Scocco τον Ιανουάριο.. ισχύει κάτι;;
13:46
Στην τελευταία επικοινωνία ανάμεσα στον Σκόκο και στον Μιλοβάνοβιτς, ο Νάτσο είπε ότι θέλει να φύγει από τη Νιούελς μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Αργεντινής και να ξαναμιλήσουν απ' τον Γενάρη. Βέβαια στην πορεία η ΑΕΚ πήρε τον Μπουονανότε. Ότι θα μιλήσουν τον Γενάρη, θα μιλήσουν. Ο Μιλοβάνοβιτς πάντα κρατάει επαφές με όλους. Τώρα όμως θα εξαρτηθεί το τι θα πάρει η ΑΕΚ τον Γενάρη από τα θέλω του νέου προπονητή. 
13:46
ΤΑΣΣΟΣ : ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΛΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ.
13:47
Προφανώς το καλοκαίρι κάτι δεν υπολόγισαν καλά. Ειδικά από τη στιγμή που μαζεύτηκαν στην ομάδα τρία δεκάρια, τέσσερα δεξιά μπακ και εφτά αμυντικά χαφ. 
13:47
kostas : Ακη αληθευει το σκηνικο με αρθο-δελλα και παρεμβαση κορδερο σε προσφατη προπονηση?
13:48
Αληθεύει ναι. Δεν ήταν χοντρό αλλά ήταν ενδεικτικό το κλίματος.
13:48
Μπιλ : Ουδετερος -Εγω μια χαρα την εβρισκα την ΑΕΚ στον τροπο παιχνιδιου -παραπανω δυσκολα με αυτο το ροστερ- Τι νομιζεις οτι θα καταφερη ο Νεος -διαφορετικο απο Δελλα -με ιδιο υπερτιμημενο ροστερ ? Απο ενα ατυχες αποτελεσμα -στην εδρα της πιο φορμαρισμενης ομαδας -με το καλυτερο ροστερ -δεν ειναι λαθος κινηση να παυεται αυτος που ξερει την ομαδα 3 σαιζον ? Αντε με τον Νεο [ παντα γινεται] ν ανεβη 1 κλικ -αλλαζει τιποτα χωρις ενισχυση ?
13:49
Είπαμε ότι θα ενισχυθεί κιόλας, πέραν του προπονητή. 
13:49
Inos : Kalispera Aki. Giati i dielusan ena project 4etias? Nomizw oloi ikseran poies einai oi dunatotites tis omadas, asxeta to ti elegan pros ta eksw.
13:49
GIORGIO21 : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.ME THN AΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ,ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ..Ο ΤΙΓΡΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ..
13:50
ΓΙΩΡΓΟΣ : καλημέρα..συγνωμη αλλα θεωρεις την εικόνα της ομαδας τοσο κακή αυτην την χρονια?το προβλημα της ΑΕΚ φετος ηταν ο Δελλας η ο κακος σχεδιασμος που εγινε το καλοκαιρι?το οτι η ομαδα εχει 3 δεκαρια και δυο μετριους εξτρεμ ειναι ευθηνη του Δελλα?το οτι ο πιο εμπειρος στοπερ που εχουμε ειναι ο κολοβετσιος με θητεία στα Γιαννενα ειναι ευθηνη μονο του προπονητη?το οτι ο σεντερ φορ που πηραμε ειχε προβληματα τραυματισμου τα τελευταια χρονια δεν το ηξεραν αυτοι που τον εφεραν?η ΑΕΚ το καλοκαιρι στηριχτηκε σε μεταγραφες λαχεία και σε παιχτες που ολοι ειχαν προβληματα τραυματισμων..και οταν αγοραζεις λαχεια δεν μπορεις μετα να κραζεις τον πρακτορα που δεν κερδισαν ολα....
13:51
Όχι κατά τη γνώμη μου το πρόβλημα της ΑΕΚ δεν ήταν ο Δέλλας. Όντως η ΑΕΚ πληρώνει κάποια λάθη του καλοκαιριού, στα οποία φυσικά και φέρει ευθύνη και ο Δέλλας, αλλά όχι μόνο αυτός. Σημασία όμως έχει το από εδώ και πέρα, μην κολλάτε στον Δέλλα. Το θέμα είναι να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει να να γίνει η ομάδα αυτή που πρέπει. 
13:51
Χαρης 21 : Συζητιέται αρκετά εδώ στα μέρη μου, ότι έχει ήδη συμφωνηθεί η επιστροφή Κωστένογλου.Εγώ το βλεπω θετικό.εσεις?
13:52
Να προσέχουμε πώς τα πετάμε αυτά γιατί είμαστε και σε όροφο ;-) Όχι δεν παίζει να έρθει ο Κωστέ, αφού είπαμε πάει για ξένο η ΑΕΚ. 
13:54
stefanos : Τι πιθανότητες δίνεις σε Μίτσελ και Μπιέλσα?
13:55
Μηδέν και μηδέν. 
13:55
GIO9-11 : Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ??
13:55
Εννοείται ότι θα το φέρει. 
13:55
Aek Berlin : Geia sou Aki. sygnwmi gia ta greeklish. pisteuw oti i aek den mporouse na epikoinwnisei oti gia fetos pame mono gia theseis pou odigoun stin europi. Aek eisai, akoma kai otan pesame legame oti me tsita pame gia protathlima. Eprepe o kosmos kai otypos na min psilwsei tis apaitiseis. telika tin plirwse o Dellas. Emena mou arese i kukloforia tis mpalas kai oi grigores pases pou eixe valei o Dellas sto paixnidi tis Aek.Ksereis an stin dioikisi skeftontai o epomenos proponitis na exei ton idio tropo paixnidiou? 4-2-3-1 kai polles pases kai katoxi. Yparxei kapoios apo tous eleytherous proponites pou na mporei na ypostiriksei auton ton tropo paixnidiou?
13:57
Αυτό που ξέρω είναι ότι ψάχνουν για έναν ξένο σχετικά νέο προπονητή με αντίληψη του σύγχρονου ποδοσφαίρου ο οποίος θα έρθει εδώ με τους συνεργάτες του. Αυτό από μόνο του (σε σχέση με όλα όσα είδαμε και ζήσαμε για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ) είναι μία πρόοδος. Ας περιμένουμε λίγο και θα τα δούμε όλα. 
13:57
Kyriakos : Geisou Aki, pote den stenaxorethika toso poli gia tin figh Proponiti kirios se anthropino epipedo,sigura ekane polla lathi o dellas ala exi olo to paketo na gini megalos proponitis sto melon.Kseris kati gia to klima stin ommada , pistewis oti iparxi kontra ellinon kai ispanon ?
13:58
Δεν είναι καλά η ομάδα αυτή είναι η πραγματικότητα.
13:58
μητσος : και γιατι δεν γινεται προπονητης της ομαδας παλι ο μπαγιεβιτς
13:58
Γιάννης : Γεια σου ακαρα.:οτι ο αρθο ειναι παιχταρα ο τιγρης που το ειδε;;ειναι πολυ βαρύς.στα φιλικά δεν έκοβε ουτε με βαλε,ειναι πολυ βαρύς.
13:58
Μικες : Πιστευω οτι εκαναν μεγαλο λαθος να μην κρατησουν τον Δελλα κ να ενισχυαν την ομαδα την επομενη μεταγραφικη περιοδο. Ομως βλεπω δεν υπαρχει θεληση να δωσει λεφτα
13:59
Πλέον υπάρχει πρόθεση να γίνει επένδυση στον προπονητή. 
14:01
Ευσταθιου : Τους παικες θα τους παρει..μετα το γηπεδο με οτι περισεψει απο τα λεφτα της Δουρου ;
14:01
ΓΙΩΡΓΟΣ : γιατι αυτη η εμονη στο παρελθον???χιμενεθ, φερερ, τζιμπουρ, σκοκο??? ειμαστε στο 2015 και λειτουργουμε με λογική 5-10 χρονια πισω....ο Ραβουσης ειναι ελευθερος μηπως να γινει προταση???
14:02
Νομίζω ότι τον αδικούμε τον Σκόκο όταν τον λέμε ξαναζεσταμένο φαγητό. Σε όλα τα άλλα συμφωνώ.
14:02
ΙΩΑΝΝΗΣ1966 : Εγω αυτο που βλεπω, ειναι οτι η ΑΕΚ, ''ακολουθει'' τον ΠΑΟ του Αλαφουζου.....Τρεχουσα διαχειριση και τιποτα περισσοτερο. Τουλαχιστον ο Σαββιδης, πληρωσε τα χρεη του ΠΑΟΚ. Ο ''τιγρης'', μπορει να μας πει τι πληρωσε;
14:02
Αlexis Angelis : Αναψα κερι που γλυτωσαμε απο δαυτον. Ειναι φανερο οτι εχει πολλους φιλους στα μμε,λογικο,που προσπαθουνε να τον παρουσιασουνε ως αδικημενο....... Εγω λεω πως στην Γ και Β ειχε 2 κλασεις ανωτερο ροστερ η ΑΕΚ.....θα ανεβαινε με οποιονδηποτε προπονητη,η και χωρις! Στα δυσκολα φετος πονεσανε τα ματια μας.....Μια ομαδα τουρλουμπουκι με γιομες πισω απο την σεντρα,καραισκακη, ενω ΔΕΝ υπαρχει σεντερ-φορ! τρελλο σχεδιο λεμε...... Η πρωτη μεγαλη επιτυχια της ομαδος ητανε η απομακρυνση του.....εδω ειμαστε.......
14:04
Παιδιά η ΑΕΚ δεν ανέβαινε νεράκι με όποιον να 'ναι. Μην τρελαίνεστε. Στη Β' Εθνική έπαιξε και καλή μπάλα η ομάδα, απέκλεισε τον Ατρόμητο, την Κέρκυρα και για ένα λεπτό θα απέκλειε και τον Ολυμπιακό. Επίσης ο Δέλλας δεν έχει φίλους δημοσιογράφους.
14:04
Natso : Ποιος ευθύνεται για τον επιθετικό που λέγεται Κρισαντους; Που προσπαθούν από πέρσι να τον κάνουν παίχτη με το στανιο; Τυφλοί είμαστε που λέμε ότι δεν κάνει;
14:05
Τον Κρισάντους τον έφερε ο Μιλοβάνοβιτς που τον ήξερε από την Λας Πάλμας. Εγώ προσωπικά δεν τον χρεώνω τον Μπράνκο για αυτό. Όταν κινείσαι με τέτοιο μπάτζετ πρέπει να σου λένε πιο πολύ μπράβο που έφερες Γιόχανσον-Σιμόες παρά γιατί δε σου έκατσε ένας αναπληρωματικός σέντερ φορ. 
14:05
Αντώνης. : Πόνεσαν τα μάτια μας 2,5 χρόνια και τωρα διαμαρτυρόμαστε που χάσαμε τον Μουρίνιο.... Ξεκολλάτε ολοι... Οτι γίνετε, γίνετε για καλό...
14:05
Νικος : Ποσό κοστίζει ο βελιος στον Ηρακλή που δεν μπορούσαμε να έχουμε έναν βαρύ φορ και έχουμε Κρισαντους;
14:06
Για τον Βέλιο θα σε γελάσω. 
14:06
ΓΙΩΡΓΟΣ : ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΜΗΠΩΣ ΕΛΠΙΖΑΜΕ ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΔΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ;
14:08
Στο μεγαλύτερο τμήμα του ρόστερ έγιναν όπως τα λες. Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ έψαχνε δύο εξτρέμ για να πάνε στον πάγκο Πλατέλλας-Μπαρμπόσα. Αντί των εξτρέμ πήρε τον Μπουονανότε και τον Βάργκας με συνέπεια τα δεκάρια της να γίνουν τρία (μαζί με τον Μάνταλο), να μη χωράνε στην ενδεκάδα κ.ο.κ. Επίσης δεν αποκτήθηκε στόπερ για βασικός, επίσης δεν αποκτήθηκε σέντερ φορ. 
14:08
StRatos : 1. Ποιος αποφάσισε την παραμονή Κρισάντους στην ομάδα; 2. Για ποιο λόγο (και) εσείς ανεβάσατε τον πήχυ στο Θεό ενώ η ομάδα είναι πεντάδας; 3. Γιατί δεν επενδύεται ούτε το 50% των εσόδων στην ομάδα; 4. Γιατί ο Μελισσανίδης είπε την παπάτζα με τον Ιμπίσεβιτς; 5. Γιατί φάγαμε την ξεφτίλα; Για να επιστρέψουμε εκεί που μας είχαν οι αμέτοχοι;
14:11
1. Για τον Κρισάντους φυσικά έδωσε έγκριση ο Δέλλας για να μείνει στο ρόστερ. 2. Γενικά το λες; Γιατί εγώ δεν ανέβασα ποτέ τον πήχη στον Θεό, έλεγα ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί ούτε για αστείο να πάρει το πρωτάθλημα αλλά μπορεί να κοντράρει τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. 4. Δεν είμαι Μελισσανίδης. 5. Την ξεφτίλα τη φάγαμε γιατί υποβιβαστήκαμε αγωνιστικά και δεν υπήρχε άλλος δρόμος από την εθελοντική πτώχευση. 
14:11
ΡΕΝΟΣ : ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΙΤΣΕΛ ΣΤΗΝ ΑΕΚ(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ)
14:12
Η ΑΕΚ κοίταξε και το καλοκαίρι τον Μίτσελ. Συγκεκριμένα έκανε κρούση στον μάνατζέρ του. Όταν όμως έμαθε την τιμή έστριψε. 
14:12
ΓΙΑΝΝΗΣ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΚΗ... ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΝΤΕΜΟΝΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΗ ΣΥΝΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΝΧΡΟΝΙΣΤΟΥ ΟΙ ΜΠΑΓΕ-ΜΕΛΛ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΗ ΟΧΙ ΚΑΤΣΟΥΡ. ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΣ ΝΑ ΑΦΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ 90s. ΓΙΑΤΗ ΜΑΛΟΝ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
14:12
Panos28 : Καλησπέρα...Είσαι ο μόνος δημοσιογράφος που είσαι to the point...Όμως στα έλεγα στο chat του καλοκαιριού για τα 3 δεκάρια και μου έλεγες κάτσε να δούμε... είναι νωρίς, δεν γίνεται να μην χωράνε και οι 3 λόγω ποιότητας κλπ...Κατά τα άλλα... Μοντέλα; δεν μας κάνει; Λάουντρουπ;
14:13
Για τα ονόματα των προπονητών είναι λίγο νωρίς. Ας πούμε κάτι όταν είμαστε λίγο πιο σίγουροι. Για αυτό με τα τρία δεκάρια, δεν έχουμε πάντα δίκιο (για μένα το λέω). 
14:14
Βασιλης : Ακη ποσες πιθανοτητες δινεις για Σαντος?
14:14
Μηδαμινές...
14:14
GEORGE : ΠΟΣΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΕΥΡΩΠΗ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ..ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΞΕΝΟ ΄΄ΔΕΛΛΑ΄'
14:14
ΝΙΚΟΣ : ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΟΣΦΠ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΠΑΙΖΑΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΦΕΡΕ 5 ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ.ΕΔΩ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΥΛ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΚΑΝ ΟΧΙ ΠΑΟ Η ΠΑΟΚ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΟΤΑΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΤΕΡΜΠΥ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ.
14:15
Γιωργος : υπαρχει σοβαρος προπονητης που θα ερθει για αν εχει γυμναστη τον μπουρουτζικα???γιατι πολυ φοβαμαι οτι αυτος που θα ερθει θα τελειωνει ιτς.....
14:15
Δε θα έχει γυμναστή τον Μπουρουτζίκα αδερφέ. Ο Μπουρουτζίκας (και ο Βούλγαρης, ο άλλος γυμναστής) κάθονται μέχρι να έρθει ο επόμενος προπονητής. Μετά θα φύγουν και αυτοί. 
14:16
Βασιλης : Θεωρω μεγαλο λαθος οτι καποιοι πιστευαν οτι η Αεκ μπορει να διεκδικησει πρωταθλημα απ το ροστερ φαινοταν πως οχι εσυ τι πιστευες?
14:17
Δεν νομίζω ότι πίστευε κανείς στο πρωτάθλημα. Ακόμα και αυτοί που το έλεγαν νομίζω ότι μέσα τους δεν το πίστευαν. Παρόλα αυτά εγώ δεν το βλέπω και τόσο παράλογο να χτυπήσει η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό ή τον ΠΑΟΚ, αν δεν την πάρει η κάτω βόλτα στην πρώτη σοβαρή κρίση της στη Σούπερ Λιγκ. 
14:18
ΝICK 21 : Πιστεύεις εύκολα ή δύσκολα το παίρνουμε το ματσάκι αύριο;
14:18
Περίεργο ματς πολύ. Δεν είναι καλά η ομάδα αλλά κουτσά στραβά στο ΟΑΚΑ θα το πάρει να ηρεμήσουμε όλοι, έστω και προσωρινά. 
14:18
vgls35 : Ακη ποτε τελειωνει η διαβουλευση;Μπορει να παρει και αλλη παραταση;Και ποιο ειναι το επομενο βημα;
14:19
Τέλος Νοέμβρη τελειώνει η διαβούλευση και το επόμενο βήμα είναι η άδεια. Σε γενικές γραμμές στην ΑΕΚ το βλέπουν να ξεκινάνε τα έργα τον Μάη αν όλα πάνε καλά. Εγώ θα σου έλεγα να κρατήσεις και μια πισινή. Κοντεύουμε πάντως. Η αλήθεια είναι αυτή.
14:20
Giorgosorig21 : καλησπερα ακη θεωρω οτι μετα απο οσα εχουν ακουστει για τον τιγρη και οτι δεν βαζει λεφτα πιστευω οτι ηρθε η ωρα να βαλει το χερι βαθια στην τσεπη για προπονητη
14:20
axilleas : ποια εντεκαδα θα εβαζεσ για σαββατο?
14:21
Σημασία έχει ποια ενδεκάδα θα βάλει ο Μανωλάς. Πάντως αν δούμε μεγάλες αλλαγές θα μου προκαλέσει εντύπωση. 
14:21
Νταριλ : Ακη , η μεγαλυτερη μεριδα του κοσμου διαφωνησε με την απομακρυνση του Δελλα γιατι δεν πειστηκε πως ειναι αυτος ο υπευθυνος . Το εχει καταλαβει αυτο η διοικηση και αν ναι τι προτιθεται να κανει για να αναστρεψει την κατασταση ;
14:22
Φαντάζομαι ότι το έχει καταλάβει. Είναι και οι εποχές τέτοιες. Ο κόσμος δεν περιμένει πλέον να σε κράξει στο γήπεδο. Σε περνάει πριονοκορδέλα στην επίσημη σελίδα σου στο Facebook και στο Twitter και πιάνεις το κλίμα. Για αυτό πάει για καλή λύση προπονητή η ΑΕΚ. 
14:22
stemix : Καλησπέρα Άκη. Εγώ έχω πάψει εδώ και πάρα πολύ καιρό να κλαίγομαι για άτομα που συμπαθούσα και έφυγαν.Δεν ήταν και λίγες οι περιπτώσεις που μας έμαθαν να είμαστε ψυχροι. Μπατίστα, Αλέξανδρής, Ντούσαν, Νικολαϊδης κλπ. Η ΑΕΚ να είναι καλά να παίρνει καλύτερους. Γιατί πάντα υπάρχουν καλύτεροι και όταν η δυναμική του κόσμου μιας ομάδας είναι μεγάλη, το ίδιο και οι δυνατότητες της ομάδας. Για το γήπεδο θέλω να ρωτήσω. Αν περάσουν και αυτές οι 45 εργάσιμες που περιμένουμε, γνωρίζεις αν υπάρχει άλλη γραφειοκρατική διαδικασία ή μπαίνουν μπουλντόζες; Ευχαριστώ.
14:23
Καλησπέρα stemix. Όχι υπάρχει κι άλλη γραφειοκρατική διαδικασία μέχρι να μπουν οι μπουλντόζες. Στην καλύτερη περίπτωση τα έργα ξεκινούν τον Μάρτιο. 
14:23
giwrgos21 : τι εγινε αρθο-δελλα ?
14:25
Κάτι είπε στα ισπανικά ο Άρθο για ένα φάουλ που δεν έδωσε ο Δέλλας σε μαρκάρισμα του Μπουονανότε πάνω στον Ισπανό. Ο Δέλλας τον πλησίασε και του είπε "Όπως σε σέβομαι θα με σέβεσαι". Στράβωσε ο Άρθο, στράβωσε ο Δέλλας αλλά η φάση έμεινε εκεί. Αυτό. 
14:25
smarky : Συγγνώμη υπάρχουν ακόμα άτομα που θέλουν Scocco στην ΑΕΚ. Έλεος θέλουμε ακόμα εξτρέμ που δε μαρκάρουν, είναι ατομιστές και διαλέγουν παιχνίδια; Νομίζω ότι έχουμε χάσει το κριτήριο του τι σημαίνει δυνατή ομάδα. Επίσης κάποιος επιτέλους και κυρίως εσείς οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να αναφέρετε ότι όταν ανέλαβε ο Μελισσανίδης με τον Καρρά η ομάδα ήταν ήδη έτοιμη. Απορώ τόση αμνησία πια;
14:26
Εννοείται ότι η ομάδα όταν πήγαν ο Μελισσανίδης και ο Καρράς ήταν έτοιμη λόγω του νοικοκύρη Γενεράκη. Αλλά εγώ πώς να το πω ρε αδερφέ; Έτσι στην ψύχρα να πετάξω κάτι που έγινε το 1992;
14:27
χριστος : Ποια η γνωμη σου για μπιελασ? Υποθεση εργασιας ποιον ελευθερο θα προτιμουσες ,χωρις περιορισμο budget?
14:27
Η γνώμη μου είναι ίδια με τη γνώμη μου με τη Μόνικα Μπελούτσι. Τοπ, αλλά δεν πιστεύω ότι κάποια στιγμή στη ζωή μου θα γυρίσει και θα με κοιτάξει ;-) Δεν πάει για τέτοια περίπτωση η ΑΕΚ παιδιά. Είπαμε κάνουμε άνοιγμα, αλλά όχι κι έτσι. 
14:28
stefanos : μπορεις ακη μπορεις να μ πεις μια πιθανη 11αδα με ηρα?
14:29
Μπορώ να σου πω τι έκανε ο Μανωλάς χθες. Δοκίμασε αρχικά την 11άδα του Καραϊσκάκη και μετά είδε 4-3-3 με Γιόχανσον κόφτη, Μάνταλο και Μπουονανότε μπροστά του ως εσωτερικούς μέσους, Βάργκας-Μπαρμπόσα εξτρέμ και σέντερ φορ Αραβίδης. Στα στόπερ είδε Τζανετόπουλο-Λαμπρόπουλο και Άρθο-Κολοβέτσιο. 
14:29
vgls35 : Παιδια μην λεμε και οτι θελουμε,καλος χρυσος ο Δελλας αλλα τρομερα λαθη στα δυο ντερμπι.Αφησε στην τουμπα κενη την δεξια πλευρα με αποτελεσμα να αλωνιζει ο ροντριγκες,ολοι το βλεπαμε εκτος απο αυτον.Στο παιχνιδι με τον γαυρο,τα λαθη τα ειδαμε ολοι πιστευω.
14:29
πανος σκοκο : καλησπερα.το προβλημα φετος στην ομαδα ηταν απο το καλοκαιρι.λες οτι θα χτισεις μια ομαδα(μελισσανιδη) η οποια θα πρωταγωνιστησει και πας και παιρνεις οτι ελευθερο παιχτη υπαρχει και θελει να παιξει στην αεκ ακομα και τον μπουανανοτε το μπαμ του καλοκαιριου και καλα!ετσι δεν γινεται δουλεια και μεριδιο ευθυνεις εχει και ο δελλας οταν μια ομαδα δεν παει καλα φταινε ολοι και οι παιχτες(που δεν λεει κανεις τιποτα)
14:30
Νικος : ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΠΑΖΕΤ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΩΞΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
14:30
GIANNIS 21 : ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΙΛΕΔΗ ΠΟΥ ΠΑΣ..
14:30
Fabian Vargas : Καλησπέρα Άκη! Παίζει του Μίκαελ Λάουντρουπ για προπονητή? Ήταν σε Μαγιόρκα επί Φερρέρ και πέρυσι στο Κατάρ. Οπότε κολλάνε τα 2 τηλεφωνήματα σε Φερρέρ και Χιμένεθ για να πάρουν πληροφορίες τι λες?(κάνω για δημοσιογράφος? :P)
14:31
Για την ώρα δεν έχω μάθει κάτι για Λάουντρουπ, ούτε για τηλεφώνημα σε Φερέρ. Τι να σου πω. Όλα είναι ανοιχτά. Γιατί να μην κάνεις για δημοσιογράφος; Εδώ κάνουν άλλοι κι άλλοι. 
14:31
Γιώργος : πίστευαν οτι με λίγες μεταγραφές θα ειναι ανταγωνιστικοί....δεν είπαμε να βάλει 30 μυρια όσο κανει ο ολυμπιακος...ενα φορ κ εναν στόπερ έμπειρο Κ 2 εξτρέμ..
14:32
Και εγώ έτσι πιστεύω. Δεν είναι κακός ο κορμός της ΑΕΚ. Στην προσπάθεια για το κάτι παραπάνω τα ψιλοέκανε θάλασσα. Με έναν καλό προπονητή και τρεις προσθήκες η κατάσταση ισιώνει. Δε λέμε να πάει να πάρει το πρωτάθλημα. Λέμε ισιώνει. 
14:32
Souvlakinho : Και προπονητή να πάρει η ΑΕΚ δεν έχει υλικό για πολλά πράγματα. Το σημερινό ρόστερ δε φτάνει ούτε παίκτες όπως Ουντέζε, Καμπάνταης και Μανού που δεν ήταν πρώτα ονόματα στην ομάδα.
14:32
Panos : Καλησπέρα φίλε Άκη. Θέλω να δω ποιος προπονητής θα δεχθεί να έχει από πάνω του τον Μπαγιεβιτς να του κάνει κουμάντο
14:34
Νομίζω ότι είναι λίγο άδικο αυτό για τον Μπάγεβιτς. Ακόμα και στη γραπτή δήλωση του Δέλλα εγώ κατάλαβα ότι ο Τράι ξελάσπωσε τον Μπάγεβιτς. "Δεν επέτρεψα και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να με κατευθύνει αγωνιστικά". Δεν υπήρχε τέτοιο θέμα στην ΑΕΚ, και το λέω εγώ που δεν είμαι κανένας φαν του Μπάγεβιτς. 
14:35
Μανωλης : Στηριζω απόλυτα την διοίκηση της ΑΕΚ αλλα θα ηθελα να ρωτήσω, τι αλλαξε τώρα και η ομαδα παει για δυνατές μεταγραφές και μεγαλυτερο μπάτζετ?
14:35
Προφανώς τώρα διαπιστώθηκε ότι έγινε κάτι λάθος. 
14:35
Κιτρινομαυρο Φορουμ : Σιγα μην ερθει σοβαρος συστημικος (=χωμενος με μανατζαραιους) προπονητης σε συλλογο που διαθετει φακες για μεταγραφες, να ξεφτυλιστει στην πιατσα και να πολεμαει με νεροπιστολα.. μονο τρελος ή λαμογιο που θα λεγε κι ο φιλαθλος
14:36
Giorgos : ΠΑΙΔΙΑ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ Β ΚΑΙ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ..ΑΠΛΑ ΤΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΝ ΕΚΑΤΣΕ ΕΦΥΓΕ
14:36
Jorge : Ακη αν δε φύγει ο Μπάγεβιτς απο τη μέση ουτε ο νέος προπονητής δε θα στεριώσει. Αυτό που λέω δεν έχει να κάνει με το 1996 αλλά με το σήμερα. Τί ρόλο έχει σήμερα στην ΑΕΚ ο Μπάγεβιτς? Γενικών καθηκόντων είναι? Ας πει κάποιος επιτέλους την αλήθεια. Ο Νυ. Μπ. υπάρχει στην ΑΕΚ γιατί είναι κολλητός του Μελισσάν και για να το πως κομψά για να μεταφέρει στον Μελισσανίδη τι γίνεται. Αν δεν ταιριάξουν τα χνώτα του νέου προπονητή με αυτά του βατρ...... ε, σόρρυ του Μπαγεβιτς προκοπή δε θα δούμε. Αυτή είναι η αλήθεια και κακώς κανείς από εσάς τους ρεπόρτερς δε τη λέει..
14:38
Αδερφέ επειδή εγώ την αλήθεια την ξέρω την έχω γράψει: Ο Μπάγεβιτς στήριζε τον Δέλλα όλο αυτόν καιρό, ο Μπάγεβιτς τον κράτησε στην ΑΕΚ όταν η διοίκηση αποφάσισε τρεις φορές να τον διώξει και επίσης ο Μπάγεβιτς δεν παρενέβαινε στο έργο του Δέλλα, κάτι που παραδέχεται και ο ίδιος ο Δέλλας. Στου Λυμπερόπουλου τη δουλειά μπορεί να μπλέχτηκε, δεν το ξέρω. Στο προπονητή όμως ο Μπάγεβιτς δεν μπλέχτηκε ποτέ. Η αλήθεια είναι αυτή και όποιος διαφωνεί απλά δεν γνωρίζει καλά τι συμβαίνει στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή. 
14:39
Panos : Ο Δελλας έπρεπε να ειχε φυγει από το τελος της περσινης σεζον. Δεν εκανε γι’αυτό το επιπεδο και το ξεραμε ολοι. Ο μονος λογος που τον κρατησαν φοβαμαι πως ηταν απλα για να εχει καποιον να δειξει το δακτυλο στην πρωτη αποτυχια. Κι αυτό γιατι όπως αποδειχτηκε δεν υπηρχε η προθεση να μπει το χερι στην τσεπη και να ερθουν παικτες οποτε θα ερχοταν καποια στιγμη κι η αποτυχια… Και απ’την άλλη λιγοι θα δεχονταν να καθισουν στον παγκο μ’αυτό το υλικο, ασε που θα ηταν και πιο ακριβοι… Οποτε βολευε από πολλες αποψεις ο Δελλας…
14:39
Βασιλης : Με το ροστερ που εχει η Αεκ δεν πιστευεις οτι το συστημα που ταιριαζει ειναι το 3-4-2-1 με 2 δεκαρια πισω απ το φορ?
14:40
Λογικό μου ακούγεται. 
14:40
πανος : Ακη καποιος που να επιχειρήσει να μιλησει απο τους παιχτες σε καποια προπονηση ώστε να υπάρχει μια ενωσση μια συσπείρωση????
14:41
Δεν το ξέρω αυτό. 
14:41
ΛΑΜΠΡΟΣ : Ας ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ- ΠΑΟΚ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΕΙ-ΟΦΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΤΡΟΜΙΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ
14:41
Βαγγελης : για το μπασκετ θα ηθελα την γνωμη σου. Γιατι δεν αλλαζει ο Σακοτα αφου κανει μπαμ οτι δεν μπορει... Ξερεις για το πως βλεπει την κατάσταση ο Αγγελοπουλος?
14:42
Δεν ασχολούμαι επαγγελματικά με το μπάσκετ, αδερφέ, την παρακολουθώ πολύ την ομάδα αλλά από χόμπι. Ότι και να σου πω για προπονητές και αποφάσεις θα είναι άκυρο. Πάντως οι ξένοι που πήραμε είναι ότι να 'ναι. 
14:43
john : πιστευεισ στο παιχνιδι με παο θα εχουμε τον καινουργιο προπονητη?
14:43
Έτσι ελπίζουν στην ΑΕΚ. Δεν είναι εύκολο.
14:43
ΧΑΜΠΟΣ : Βασικα με τα λεφτα που ψαχνουν δηθεν για προπονητη θα ψαχνουν 2-3 μηνες μεχρι να αποφασισουν και καλα να αναβαθμιστει απο υπηρεσιακος σε κανονονικος ο ''ελπιδοφορος'' ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ... η ΣΗΜΑΙΑ .....Στελιος Μανωλας....! Το ιδιο κανανε και το καλοκαιρι με την μεταγραφη ΦΟΡ και απολαμβανουμε τον Αραβιδη με τον ΜΑΚΥ.
14:44
globus 21 : Πάντως είναι γεγονός οτι 2 χρόνια χάσαμε την ευκαιρία να βγάλουμε παίκτες για την Α Εθνική.
14:44
Έβγαλε τον Τζανετόπουλο και τον Πλατέλλα ως εναλλακτική. Λογικό είναι αυτό. Στη Γ' Εθνική φτιάχτηκε ομάδα μιας χρήσης. 
14:45
Γιώργος ζ : Αλλαγη προπονητή έπρεπε απο καλοκαιρι!!οχι τωρα να αδειάζεις ετσι εναν που ειχε πανω απολα την ομάδα!!στηριξετον με παιχτες...αυτο ειναι το ευχαριστω!
14:46
takis : aki ksereis pos ta paei o mpresevits????
14:47
Συνεχίζει την αποθεραπεία του. Τον είδα και προχθές στα Σπάτα. Έχει πάρει και μερικά κιλά. Μακάρι το παιδί να μπει κάποια στιγμή (στο τέλος της σεζόν) αν και δυστυχώς το βλέπω εξαιρετικά απίθανο. 
14:47
chris : το μεγαλύτερο λάθος για μένα είναι η φαγωμάρα που υπάρχει μεταξύ των οπαδών. Φταίει ο ένας ή ο άλλος ή ο τρίτος. Ούτε με τον Μελ δεν σταμάτησαν. Τι χρειάζεται για να το βουλώσουν μερικοί;
14:47
Βολανης Μιχαλης : Καλησπερα, εγω πιστευω οτι αν δεν φτιαχτει γηπεδο, ουτε μεγαλος προπονητης θα ερθει αλλο ουτε και παιχταραδες. Τουλαχιστον αυτο καταλαβαινω απο τις κινησεις του Μελλισανιδη. Και πολυ φοβαμαι αν στραβωσει τελειως το γηπεδο και ερθει το κραξιμο του κοσμου, βλεπω να αποχωρει ο Μελλισανιδης, και να γυριζουμε παλι σε μαυρες μερες.
14:49
Αν στραβώσει τελείως το γήπεδο, ότι και να κάνει ο Μελισσανίδης το πιο ορθόδοξο θα ήταν να πιαστούμε χέρι χέρι και να πάμε σε μια βουνοκορφή. Δεν πιστεύω όμως. ΟΚ για καθυστέρηση, αλλά δεν έχω ικανό τον Δήμαρχο που πλημμυρίζει τη Φιλαδέλφεια με μισή βροχή να σταματήσει ολόκληρο έργο που είναι υπέρ η ΑΕΚ, η Κυβέρνηση, το ΣτΕ, ο Μελισσανίδης και οι επιχειρηματίες της περιοχής. 
14:49
Steve : Άκη, τι γίνεται με τον Μπρέσεβιτς; Έχεις κάποια πληροφορία για το πότε θα επιστρέψει; Εδώ και πολύ έχουμε να ακούσουμε νέα του. Υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστεί έστω και στο τέλος της χρονιάς;
14:50
Απάντησα και πριν σε έναν φίλο. Το βλέπω πολύ δύσκολο. 
14:50
John Abruzzi : Για ποιό λόγο να βάλει λεφτά ο πρόεδρος το Γενάρη για μεταγραφές και να μην το κάνει από το καλοκαίρι ώστε να ενισχύσει το προσωπικό του στοίχημα όπως είπε? Ειναι δυαντόν να είπε του Δέλλα να φέρει τον Ιμπίσεβιτς και να απάντησε, "Οχι, έχω τον Μάκη?"
14:50
Κατά τη γνώμη μου, όχι, δεν είναι δυνατόν να έχει συμβεί αυτό. Αυτό υποστηρίζει (ότι δεν είναι δυνατόν δλδ) επίσημα και η ΑΕΚ. 
14:51
παναγιωτης : κατα την προσωπικη μου αποψη ο δελλας απο την τουμπα επρεπε να ειχε φυγει απλα τωρα βρηκε το πατημα και σου λεει ας φυγω πριν χασω και το 3 ντερμπι. η αεκ θελει παιχτες στοπερ επιθετικο και εξτρεμ ( αριστερο , δεξι ) σιγα σιγα πρεπει να γινουν πραξη! το παω για τη νικη του δελλα οπου και αν παιξω ειναι σωστο αλλα πρεπει να ξερεις αν μπορουν οι παιχτες σου να το υποστηριξουν και με ποιο τροπο! η αεκ θελει προπονητη εμπειρο που να ξερει να εμπνευσει και να επιβληθει στους παιχτες.. μπουανανοτε, τζιμπουρ δλδ! αν το επαιζες σε πιθανοτητες αν θα γινει το γηπεδο ποσο τις εκατο θα εδινες? και σε ρωταω επειδη ισως εισαι πιο κοντα στα πραγματα! ευχαριστω
14:52
Νομίζω ότι για το αν θα γίνει το γήπεδο δίνω 100%. Δεν θα γίνει μόνο αν δεν βρεθούν τα λεφτά, κάτι που αποκλείει η πλευρά της ΑΕΚ. Άρα, άντε να το καθυστερήσουν, να εξασφαλίσουν κι άλλη καθυστέρηση (στη χειρότερη). Ως προς το αποτέλεσμα, όμως, νομίζω ότι δεν μπορεί να κάνει κανείς και πολλά. Αργά ή γρήγορα θα βγει η άδεια. 
14:53
niko : καλησπερα.ποσο νοεμβρη αρχιζει η κατασκευη της ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ στην νεα φιλαδελφεια και ποσο του μηνος αυτου η του αλλου υπογραφει ο μπιελσα στον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ
14:54
Αν δεν υπήρχε άλλος δήμαρχος στη Φιλαδέλφεια μπορεί να ξεκινούσε και πριν τον Νοέμβρη. 
14:59
ΑΚΗΣ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ ΑΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΓΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΑΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕΡΙΔΑΣ ΟΠΑΔΩΝ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΑΝ Η ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΕΚ ΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΧΡΗΜΑ
14:59
Δημήτρης : Καλησπέρα Ακαρε εφόσον είναι η απαγορευτικό το κασε του Μίτσελ τότε με λίγα λόγια δλδ να μην ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο αλλά σε κάτι φθηνότερο
15:00
Σε καλή περίπτωση με παραστάσεις από σοβαρό πρωτάθλημα πάει σίγουρα η ΑΕΚ. Αλλά σίγουρα σε μία πιο οικονομική λύση. Διαθέτει λεφτά (σε αντίθεση με πριν) αλλά μέχρι ένα σημείο. 
15:00
Κωνσταντίνος Λέκκας : Η επιλογή Δέλλα ήταν λάθος εξ`αρχής. Ήδη έπρεπε να είχε πάρει από πέρσι κανονικό προπονητή αξίας, ετοιμάζοντας την ομάδα για φέτος.Ο Δέλλας τόσο μπορούσε τόσο έκανε! Από τι προπονητή θα φέρουν θα δείξουν προς τα που το πάνε.Πολύ φοβάμαι μήπως προπονητής -παίκτες- γήπεδο έχουν άμεση σχέση. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε.
15:01
Νομίζω ότι προπονητής, παίκτες και γήπεδο δεν έχουν κάποια σχέση. 
15:03
Κάπου εδώ η δίωρη κουβέντα μας για την ΑΕΚ λαμβάνει τέλος. Ευχαριστώ για τη μεγάλη συμμετοχή και ας ελπίσουμε την επόμενη φορά που θα τα πούμε (σύντομα) να έχει ηρεμήσει η κατάσταση η οποία σήμερα είναι -δικαιολογημένα- λίγο βαριά. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK