Με απουσίες στον "τελικό" με Παναθηναϊκό

Με αρκετές απουσίες, αλλά με τη στήριξη του κόσμου θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Δείτε τους "εκλεκτούς" του Βλάνταν Ίβιτς.

Με απουσίες στον "τελικό" με Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τον τιμωρημένο Γιώργο Τζαβέλλα και χωρίς τους διεθνείς Ρόμπερτ Μακ, Έργκις Κάτσε θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον "τελικό" απέναντι στον Παναθηναϊκό (31/05, 20:15) για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Παρ' όλα αυτά, οι παίκτες του "Δικεφάλου" θα έχουν την στήριξη του κόσμου για πρώτη φορά στο "μίνι" πρωτάθλημα.

Οι "ασπρόμαυροι" διανυκτέρευσαν το Μακεδονία Palace μετά την επιστροφή της αποστολής από την Αθήνα και το πρωί της Δευτέρας (30/05) κατευθύνθηκαν στην Τούμπα γι’ αποθεραπεία κι αποκατάσταση.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στον Παναθηναϊκό και είναι οι: Βελλίδης, Γλύκος, Βίτορ, Χατζηησαΐας, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κοροβέσης, Σκόνδρας, Κίτσιου, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Αντόνις, Πέλκας, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ, Ρανγκέλοφ, Κούστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Με Λουντ κόντρα στον ΠΑΟΚ
Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ

News 24/7

24MEDIA NETWORK