Με απώτερο στόχο την αποφυγή του Grexit το ΔΣ της Λίγκας

Ιδιαίτερη σημασία έχει το διοικητικό συμβούλιο της Superleague που θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη στα γραφεία του συνεταιρισμού.

Με απώτερο στόχο την αποφυγή του Grexit το ΔΣ της Λίγκας

Στη συνεδρίαση αναμένεται να συζητηθούν οι προτάσεις των 11 για τη διαιτησία και την περαιτέρω πρόοδο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου με στόχο να αλλάξει το σημερινό status quo και η ουσιαστικά ευθύνη για την απόδοση των ρεφ να περάσει στη Λίγκα.

Μ' αυτόν τον τρόπο οι 11 πιστεύουν ότι μπορούν να συμβάλλουν και στην εκτόνωση της έντασης μεταξύ του Υπουργείου και της ΕΠΟ και να αποφευχθεί το Grexit που έτσι και αλλιώς δεν συμφέρει.

Σε περίπτωση που οι 16 ομάδες καταλήξουν σε μία κοινή δέσμη μέτρων-προτάσεων, αυτή θα τεθεί και επίσημα τις επόμενες ημέρες στα υπόψιν του Σταύρου Κοντονή ο οποίος με τη σειρά του έχει εκφραστεί υπέρ των αλλαγών.

Στο τραπέζι τέλος δεν αποκλείεται να πέσουν και συγκεκριμένα ονόματα για τη θέση του αρχιδιαιτητή.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αναλυτικά

1/ Αναδιανομή τηλεοπτικών εσόδων.

2/ Υποβολή εισήγησης προς την ΕΠΟ αναφορικά με τη διαιτησία.

3/ Αναδιάρθρωση του συστήματος διοίκησης και λειτουργίας της Super League.

4/ Ενημέρωση επί των αποτελεσμάτων της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την ανεύρεση συμβούλου εκμετάλλευσης εμπορικών – χορηγικών – διαφημιστικών δικαιωμάτων της Super League.

5/ Διάφορα

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ