Με Μπλάζιτς, Γιορέντε η Καλλονή κόντρα στη Βέροια

Με τον Ραούλ Γιορέντε να επιστρέφει σε δράση ύστερα από καιρό, αλλά και το νεοαποκτηθέντα Μάρκο Μπλάζιτς η Καλλονή για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Βέροια, την Κυριακή (07/02, 17:15).

Με Μπλάζιτς, Γιορέντε η Καλλονή κόντρα στη Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την τελευταία τους προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Βέροια πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Καραγεωργίου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός δε θα έχει στη διάθεση του για το ματς της Κυριακής (07/02, 17:15) τους Βαλιό (θλάση στον προσαγωγό) και Σπυρόπουλο (ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε προ ημερών).

Αντίθετα στην αποστολή συμπεριελήφθη μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του στο ζυγωματικό ο Ραούλ Γιορέντε. Εντός των πλάνων του Καραγεωργίου και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Μάρκο Μπλάζιτς.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα ταξίδευαν με πτήση τσάρτερ για την Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς για την Βέροια είναι οι: Δαύκος, Μαλλής, Τσαμπούρης, Μίκιτς, Ούκα, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Γιορέντε, Καλτσάς, Γιουκαρής, Φαβάλι, Χατζηδημητρίου, Μπλάζιτς, Γεωργίου, Μανούσος, Κάρλσον, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Νομπρέγκα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK