Με "νέο αίμα" απέναντι στον Πανιώνιο

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, με τον Νίκο Παναγιωτάρα να ανακοινώνει την αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές από την Κ20. Δείτε αναλυτικά τους "εκλεκτούς".

Με "νέο αίμα" απέναντι στον Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ΑΕΚ, καθώς δεν έχει ελπίδες για την κατάληψη της πρώτης θέσης, ενώ παράλληλα έχει "κλειδώσει" το καλό εισιτήριο του Europa League.

Γι' αυτό το λόγο, ο υπηρεσιακός τεχνικός της "Ένωσης", Νίκος Παναγιωτάρας προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην αποστολή για το παιχνίδι με τους "κυανέρυθρους". Μεταξύ των "εκλεκτών" του Έλληνα προπονητή βρίσκονται οι Άλκης Μαρκοπουλιώτης, Αντρέας Βλαχομήτρος, Αντώνης Κυριαζής και Κώστας Γαλανόπουλος που ανήκουν στην Κ20.

Εκτός έμειναν οι Γιάννης Ανέστης, Ροντρίγκο Γκάλο, Ντίντακ Βιλά, Θέσαρ Άρθο, Αντρέ Σιμόες, Γιάκομπ Γιόχανσον και Πέτρος Μάνταλος για λόγους ξεκούρασης, αλλά κι οι τιμωρημένοι Ραφίκ Τζεμπούρ και Τόμας Πέκχαρτ.

Αναλυτικά η αποστολή απαρτίζεται από τους: Μπαρόχα, Βούρα, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Μαρκοπουλιώτη, Σβάρνα, Μπακάκη, Βασιλαντωνόπουλο, Σοϊλέδη, Κορδέρο, Τζανετόπουλο, Γαλανόπουλο, Ζουκουλίνι, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Πλατέλλα, Βλαχομήτρο, Κυριαζή και Αραβίδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK