Με ποιον παίκτη έχει τρελαθεί ο Λεμονής!

Ο 57χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού στις επτά ημέρες που βρίσκεται στο Ρέντη έχει μείνει με ανοικτό το στόμα με μία... παλιοσειρά, όχι μόνο για την αγωνιστική συμπεριφορά του, αλλά για τη νοοτροπία του.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μία εβδομάδα κλείνει την Πέμπτη (30/3) ο Τάκης Λεμονής στον πάγκο του Ολυμπιακού και σε αυτό το διάστημα έχουν δει πολλά τα μάτια του. Έχει δει μία ομάδα που έχει "θεματάκια" στη φυσική κατάσταση, έχει δει μια ομάδα που έχει αρχίσει και μπολιάζεται με τη "δίψα" για την κατάκτηση του νταμπλ και επίσης ένα σωρό παίκτες που προσπαθούν μέσα από την προπόνηση να του αποδείξουν ότι αξίζουν μία θέση στην ενδεκάδα.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ για παράδειγμα με το που επέστρεψε στο Ρέντη τού είπε ότι "είμαι έτοιμος να παίξω με τον Πλατανιά". Ο Μάρκο Μάριν κάνει προσπάθεια για να στείλει το δικό του μήνυμα, αν και η αλήθεια είναι πώς ο Λεμονής περιμένει περισσότερα πράγματα από τον Γερμανό. Ο δε Φορτούνης έχει αρχίσει να παίρνει τα "πάνω" του ψυχολογικά με κάποιες κουβέντες που του είπε ο Τάκης.

Αν πάντως μ' έναν παίκτη έχει ξετρελαθεί ο 57χρονος τεχνικός αυτό το διάστημα που βρίσκεται στο τιμόνι του Ολυμπιακού, αυτός δεν είναι άλλος από τον Εστεμπάν Καμπιάσο!

Πολλά είχε ακούσει για τον Αργεντινό χαφ. Και τι δεν του είχαν μεταφέρει. Για το πόσο επαγγελματίας είναι, για το ρόλο του "προπονητή" που έχει μέσα στο χορτάρι, για το πώς συμπεριφέρεται στους νεότερους και κυρίως για το πώς ζει καθημερινά την προπόνηση.

Άλλωστε το είχε πει κάποτε ο Καμπιάσο. Ότι όταν ξυπνήσει μία μέρα και νιώσει ότι βαριέται να πάει στην προπόνηση, την επόμενη μέρα θα ανακοινώσει το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του.

Ο Λεμονής, λοιπόν, έχει μείνει με ανοικτό το στόμα με την συμπεριφορά του Καμπιάσο στο Ρέντη. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε, ο Αργεντινός άσος προορίζεται για το αρχικό σχήμα στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πλατανιά (1/4, 19.30).

Είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά ο Τάκης το πώς ο Καμπιάσο εμπνέει τους υπόλοιπους, παρασύρει τους νεότερους στους δικούς του ρυθμούς και κυρίως δείχνει το δρόμο για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές την καθημερινότητά τους. Τίποτα δεν είναι τυχαίο κι αν ο "Κούτσου" δεν λειτουργούσε έτσι εδώ και χρόνια, το βιογραφικό του δεν θα ήταν τόσο πλούσιο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK