Με συμβόλαιο… Ανδρούτσου υπογράφει 3ετές ο Ευαγγέλου!

Το Contra.gr ανέδειξε από τις 24 Απριλίου το φλερτ του Ολυμπιακού με τον Στέφανο Ευαγγέλου που μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Με την υποσημείωση ότι στον παίκτη που δεν πίστεψε και δεν στήριξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, οι "ερυθρόλευκοι" βλέπουν μια νέα περίπτωση Ρέτσου και Νικολάου.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) ΕUROKINISSI

Τι ακριβώς είδε στον Στέφανο Ευαγγέλου ο Ολυμπιακός και ενέταξε στο δυναμικό του τον στόπερ τον οποίο ουσιαστικά δεν υπολογόζισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον Παναθηναϊκό;

Ο 20χρονος στόπερ, για όσους δεν το γνωρίζουν, ήταν συμπαίκτης επί σειρά ετών στα μικρά κλιμάκια των Εθνικών ομάδων και με τον Ρέτσο και τον Νικολάου, με τους οποίους, μάλιστα, έχει αναπτύξει φιλικές σχέσεις. Λέγεται ότι αμφότεροι έχουν ήδη πει την καλή τους την κουβέντα στη διοίκηση της ομάδας του Πειραιά για τον πρώην «πράσινο» άσο, ο οποίος εντός των προσεχών ημερών υπογράφει 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Στον Ολυμπιακό έχουν εξαιρετική άποψη για τον Ευαγγέλου και τις δυνατότητες εξέλιξής του, άσχετα αν στον Παναθηναϊκό ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν τον πίστεψε (από ένα σημείο και μετά) και τον έβαλε στη ναφθαλίνη. Κάποιοι λένε ότι αυτό έγινε και λόγω του ότι ο «μικρός» δεν είχε πολλά-πολλά με τον ατζέντη του νέου προπονητή της ΑΕΚ και άτυπου τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό για ένα διάστημα, Ντίνο Διαμαντόπουλο.

Τι πρόκειται να συμβεί από εδώ και πέρα; Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει τα χέρια με την πλευρά του ταλαντούχου πιτσιρικά και μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U20 εντός των προσεχών ημερών θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει και να επισημοποιήσει την έναρξη της συνεργασίας.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Ευαγγέλου στον Ολυμπιακό θα είναι από οικονομικής πλευράς εφάμιλλο με εκείνο των Ανδρούτσου, Νικολάου, Μανθάτη. Θα πάρει περισσότερα χρήματα απ’ όσα έπαιρνε στον Παναθηναϊκό, τα οποία θα αυξάνονται κλιμακωτά, χρόνο με το χρόνο, με μέσο όρο τα 90 χιλιάρικα ετησίως, χωρίς να υπολογίζονται μπόνους κατάκτησης στόχων και πριμ. Πέρυσι, για παράδειγμα, ο Νικολάου πήρε στη σούμα πάνω από 200.000 χιλιάρικα!

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK