Με τόσα πουλάει Μπάρκα ο Μελισσανίδης!

Ο Μπάρκας αποτελεί το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο της ΑΕΚ όσον αφορά τους Έλληνες και ο Δημήτρης Μελισσανίδης προτίθεται να τον πουλήσει σε ξένη ομάδα μ' ένα ποσό εξαιρετικά μεγάλο για τα ελληνικά δεδομένα και δη για κίπερ. Σε πόσα χρήματα φέρεται να είπε "όχι" η πρωταθλήτρια σε ιταλική πρόταση;

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Βασίλης Μπάρκας EUROKINISSI

Προσφάτως, ο Βασίλης Μπάρκας αναπροσάρμοσε το συμβόλαιό του και υπέγραψε με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ τουλάχιστον μέχρι το 2022.

Σύμφωνα με την "LIVESPORT" στο γραφεία του Αμαρουσίου έφτασε επίσημη πρόταση 6.000.000 ευρώ για τον 24χρονο πορτιέρε από ιταλικό κλαμπ του οποίου τ' όνομα ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης -όπως αναφέρει το δημοσίευμα- είπε "όχι" στα εκατομμύρια των Ιταλών, καθώς θεωρεί πως στο μέλλον ο πρώην τερματοφύλακας του Ατρόμητου θα πουληθεί με πολλά περισσότερα.

Για την ιστορία, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ φέρεται να διεμήνυσε στους Ιταλούς πως για να διεκδικήσουν το βασικό τερματοφύλακα της ομάδας θα χρειαστεί να μπουν σε διαπραγματεύσεις με 10.000.000 ευρώ και πάνω!

Όπως είχατε διαβάσει και στο Contra.gr ο Βασίλης Μπάρκας αυτή τη στιγμή είναι η ακριβότερη "κιτρινόμαυρη" μετοχή και το μεγάλο στοίχημα του "δικεφάλου" για την πρώτη "περήφανη πώληση" Έλληνα επί εποχής Μελισσανίδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK