Mε τους οπαδούς της στο Περιστέρι η ΑΕΚ

Ο Ατρόμητος ανοίγει θύρα για τις ανάγκες των οπαδών της «Ένωσης» οι οποίοι θα ενισχύσουν τους ποδοσφαιριστές του Πογέτ, στην προσπάθειά τους να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί.

Mε τους οπαδούς της στο Περιστέρι η ΑΕΚ
ΑΕΚ-οπαδοί ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ θα έχει σήμερα στο γήπεδο του Περιστερίου τη στήριξη του κόσμου της, ο οποίος θα δώσει το «παρών» μετά από δύο χρόνια στο ίδιο μέρος, όπου τον Απρίλη του 2013 γράφτηκε ο επίλογος της παρουσίας της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ πριν τον υποβιβασμό. Το ενδιαφέρον των οπαδών των «κιτρινόμαυρων» για το ματς με τον Ατρόμητο είναι έντονο δεδομένου και του νικηφόρου σερί το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη από την αρχή του 2016.

Όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ για τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, η διοίκηση του Ατρομήτου αναλογιζόμενη την εμπορικότητα του αγώνα με την ΑΕΚ στο Περιστέρι πήρε την απόφαση να ανοίξει θύρα για τις ανάγκες των φίλων της «Ένωσης» που έχουν τη διάθεση να δουν το ματς. Η θύρα η οποία έχει προβλεφθεί να ανοίξει για να φιλοξενήσει τους οπαδούς της ΑΕΚ στο ματς της Κυριακής είναι η θύρα 1 χωρητικότητας περίπου 1000 θεατών. Τα εισιτήρια που θα τεθούν σε κυκλοφορία και θα αφορούν τη συγκεκριμένη θύρα είναι περίπου 950 και οι οπαδοί της «Ένωσης» που σκοπεύουν να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο των δυτικών προαστίων θα μπορούν να τα προμηθευθούν από ένα εκδοτήριο που θα βρίσκεται κοντά στη θύρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK