ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ατάκα Μελισσανίδη: "Το γήπεδο θα ονομαστεί Δούρου Αρένα"!

Απίστευτη ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη μετά το τέλος της συνάντησης με τη Ρένα Δούρου, αναφορικά με το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ατάκα Μελισσανίδη: "Το γήπεδο θα ονομαστεί Δούρου Αρένα"!

Μετά τη συνάντηση των εκπροσώπων της ΑΕΚ με τη Ρένα Δούρου και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημήτρη Μελισσανίδη, προφανώς υπήρξε ταύτιση απόψεων σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια εξ ου η απίστευτη ατάκα που εκστόμισε ο "Τίγρης".

Συγκεκριμένα, εξερχόμενος της συνάντησης, ο κ. Μελισσανίδης είπε λίγα... και καλά: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνάντηση. Το μόνο που θέλω να πω είναι αυτό: το νέο γήπεδο θα το ονομάσουμε Δούρου Αρένα" .

Από την πλευρά της, η Περιφειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου εξέδωσε ανακοίνωση, ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, επαναλαμβάνοντας τη πάγια θέσης της, ότι δηλαδή όλα θα περάσουν μέσα από διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες και τις ερασιτεχνικές ομάδες.

Πάντως, αυτό που βγαίνει από την ΑΕΚ σχετικά με το περίφημο θέμα του γηπέδου είναι η διάθεση της Περιφέρειας να βοηθήσει για το μεγάλο έργο της ομάδας. Σύμφωνα με αυτά που άκουσαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, όλα πηγαίνουν καλά σχετικά με τη χρηματοδότηση, αλλά και τα έργα πέριξ του γηπέδου. Βέβαια, από την ανακοίνωση της Ρένας Δούρου δεν υπάρχει... ταύτιση με τον ενθουσιασμό των "κιτρινόμαυρων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK