Μέσα και ο Φορτούνης με ΑΕΚ

Ο Κώστας Φορτούνης προπονήθηκε κανονικά και είναι στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πάουλο Μπέντο για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δείτε τις επιλογές του Πορτογάλου.

Μέσα και ο Φορτούνης με ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρωί του Σαββάτου την τελευταία του προπόνηση ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική (2/10, 20:30) και αμέσως μετά το τέλος της ο Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε τους "εκλεκτούς" για την αναμέτρηση απέναντι στην Ένωση.

Εκτός της ερυθρόλευκης αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ελαμπντελαουί και Ρέτσος ενώ για αγωνιστικούς λόγους δεν "χώρεσαν" στην 18άδα οι Πάρντο, Σιόβας, Μανιάτης και Πασιένσια.

Το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού:

Το πρωί του Σαββάτου, με την τελευταία πρωινή προπόνηση, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, για το αυριανό ματς στο Καραϊσκάκη, με την ΑΕΚ. Αγωνιστικά προβλήματα δεν προέκυψαν και πλην των Ελαμπντελαουί και Ρέτσου, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές τέθηκαν στη διάθεση του κ. Πάουλο Μπέντο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής του Ολυμπιακού επέλεξε την 18άδα, με την οποία θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος γυμνάστηκε -εκ νέου- κανονικά. Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK