"Μάχη... δικεφάλων" για τον παίκτη που θα κόστιζε... 30.000.000 ευρώ

Το όνομά του ακούστηκε αρχικά για τον ΠΑΟΚ, δύο ημέρες μετά φέρεται πως προτάθηκε και στην ΑΕΚ. Θα αποτελέσει άραγε ο Ντιέγκο Κοντέντο "μήλον της έριδος" για τους δύο "δικέφαλους" που αναζητούν λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνάς τους και ποια η σχέση του με τον Μαραντόνα;

"Μάχη... δικεφάλων" για τον παίκτη που θα κόστιζε... 30.000.000 ευρώ

Ντιέγκο Αρμάντο Βαλεντίν Κοντέντο είναι το πλήρες όνομα του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου ο οποίος τις τελευταίες 48 ώρες φέρεται να έχει προταθεί σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη μάλιστα αναφέρουν ότι ο Ιταλογερμανός είχε παρουσιαστεί στις μεταγραφικές λίστες των Θεσσαλονικέων και το 2015 χωρίς ωστόσο η περίπτωσή του να προχωρήσει...

Το γραφείο που εκπροσωπεί τον 27χρονο ποδοσφαιριστή της Μπορντό είναι το "Kögl & Partner" στου οποίου την κορυφή φιγουράρει ο αξίας 50.000.000 ευρώ (σύμφωνα με το transfermarkt) Τόμας Μίλερ. Εκπρόσωπός του είναι ο Κριστιάν Ρομπέργκ και σίγουρα έχει μπόλικη "δουλίτσα" μπροστά του, αφού ο προπονητής της Μπορντό, Ζοζλέν Γκουρβενέκ ξεκαθάρισε πως δεν υπολογίζει καθόλου τον πρώην παίκτη της Μπάγερν!

Ο... ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΚΑΙ Η ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπορεί να μην είναι επιθετικογενής, ούτε καν Αργεντινός, αλλά συνδέεται άμεσα με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, καθώς ο Ναπολιτάνος πατέρας του τον βάφτισε Ντιέγκο Αρμάντο προς τιμήν του Ντιεγκίτο. Την ποδοσφαιρική του καριέρα την άρχισε από τα τσικό της Μπάγερν και στον κορυφαίο γερμανικό σύλλογο έμεινε για 19 ολόκληρα χρόνια.

Στο αριστερό άκρο της Μπάγερν άρχισε να παίρνει τις ευκαιρίες του το 2010, όταν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Το 2010-11 λογιζόταν ως το βασικό αριστερό μπακ των Βαυαρών, αλλά ένας τραυματισμός τού στέρησε την ευκαιρία, φέρνοντας στο προσκήνιο τον Αλάμπα που εν τέλει του "έφαγε" τη θέση. Μέχρι το 2014 ο Ιταλογερμανός πάλευε να πάρει πίσω τη θέση του. Δυστυχώς για εκείνον οι συνεχόμενοι τραυματισμοί και ο ερχομός του Πεπ Γκουαρντιόλα προκάλεσαν το οριστικό τέλος της συνεργασίας του με το γερμανικό κλαμπ.

ΜΕ ΜΟΛΙΣ 1.000.000 ΣΤΗΝ ΜΠΟΡΝΤΟ

Το 2014 ανέλαβε την Μπορντό η παλιά δόξα της Μπάγερν, ο Βιλί Σανιόλ. Ο Γάλλος έφερε στη νέα του ομάδα τον Κοντέντο με μόλις 1.000.000 ευρώ. Σοκαριστικά χαμηλή τιμή, αν αναλογιστεί κανείς ότι η αξία του αριστερού μπακ είχε εκτιμηθεί μεταξύ 20 και 30 εκατομμυρίων ευρώ... Βέβαια, οι Γερμανοί φρόντισαν στο deal της συμφωνίας να προσθέσουν και ρήτρα 50% σε περίπτωση που ο Κοντέντο πουληθεί σε άλλη ομάδα. Συνέχισαν να πιστεύουν στην αξία του, έστω κι αν δεν δικαιώθηκαν σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά.

ΤΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Σύμφωνα με διάφορα γαλλικά δημοσιεύματα ο Κοντέντο, που φέρεται να έχει προταθεί σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, υπέγραψε με την Μπορντό τετραετές συμβόλαιο. Το συνολικό κέρδος του απ' αυτή τη συνεργασία παρουσιάζεται ότι ανέρχεται κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι στην τρέχουσα σεζόν, στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του δηλαδή, δεν παίζει καθόλου και ο προπονητής του ανακοίνωσε ότι δεν τον υπολογίζει τότε στην Ελλάδα και με την ευκαιρία της... αναγέννησης ενδεχομένως να δεχθεί να υπογράψει με αρκετά λιγότερα.

Το κατά πόσον βέβαια θα έμπαιναν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ στη διαδικασία να προχωρήσουν σε συνεργασία μ' έναν παίκτη μονίμως εκτός αποστολής, αλλά με καλό βιογραφικό είναι στη δική τους ευχέρεια...

News 24/7

24MEDIA NETWORK