Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για Ουσέρο

Ο Φερνάντο Ουσέρο παραμένει αυτή τη στιγμή ό,τι πιο "καυτό" έχει να επιδείξει το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Και γίνεται "καυτό" γιατί πέραν του ΠΑΟΚ, υπάρχουν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποκτήσουν τον Ισπανό μέσο.

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για Ουσέρο

Πριν από λίγες μέρες το Contra.gr είχε αναδείξει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Φερνάντο Ουσέρο, με τον ίδιο να δηλώνει ανυπόμονος για το επόμενο βήμα της καριέρας του. Πλέον, για τον 30χρονο (27 Μαρτίου 1984) Ισπανό μέσο που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Στάικου Βεργέτη στον Αστέρα Τρίπολης, έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ.

Για τον Ολυμπιακό δεν είναι κάτι καινούργιο. Εχει ξαναγραφτεί σε ρεπορτάζ πως εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ουσέρο, αλλά από την ομάδα το διέψευδαν. Πλέον, το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό, ενώ υπάρχει και επαφή με τη διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης. Αυτό δεν σημαίνει πως ο παίκτης τελείωσε για τον ΠΑΟΚ, αλλά τούτη τη στιγμή φαντάζει δύσκολη η συγκεκριμένη περίπτωση.

Και στη μέση η ΑΕΚ

Μέσα σ' όλα υπάρχει και η ΑΕΚ, η οποία έχει στα πλάνα της τον 30χρονο ποδοσφαιριστή, αλλά για το καλοκαίρι και τη Super League, αφού ο Ουσέρο δεν δείχνει ενδιαφέρον να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία.

Το δεδομένο είναι ότι ο Φερνάντο Ουσέρο βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, καθώς δεν είναι στα πλάνα του Βεργέτη, την ώρα που Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ψάχνουν για ένα σημαντικό "γρανάζι" στη μεσαία γραμμή. Κι ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό ο ΠΑΟΚ έδειχνε πιο κοντά απ' όλους, η στασιμότητα που παρουσίασε "παγώνοντας" το θέμα, έφερε τον Ολυμπιακό να είναι ένα βήμα πιο μπροστά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχει πάρει τον παίκτη.

Το καλό για το ποδόσφαιρο και το ενδιαφέρον του είναι ότι σε μια "φτωχή" μεταγραφική περίοδος, υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που κρατά ζεστό το ενδιαφέρον του κόσμου, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές.

Η σίγουρη λύση Ουσέρο

Ο Ισπανός χαφ ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα και τον γνωρίζουμε και εμείς. Είναι ο ποδοσφαιριστής του 6-7, που πάντοτε θα κυμαίνεται κοντά στον μέσο όρο του. Δεν έχει μεγάλες αυξομειώσεις το παιχνίδι του, κρατά τη θέση του, δεν είναι ο πιο σκληρός παίκτης, αλλά είναι συνεπής στα αμυντικά καθήκοντα του, δεν πουλά την μπάλα στον άξονα, έχει σίγουρη πρώτη πάσα χαμηλά, κινείται κάθετα και μπορεί να δημιουργήσει ρήγμα στον αντίπαλο τρέχοντας με την μπάλα, τόσο με επιλογή πάσας, όσο και με τα καλά πόδια του που συχνά δοκιμάζει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK