Στο αεροπλάνο ο Χολτσχάουζερ...

Ο Ράφαελ Χολτσχάουζερ που φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ "ανέβασε" μία φωτογραφία... μυστήριο εν μέσω μεταγραφικής περιόδου.

Στο αεροπλάνο ο Χολτσχάουζερ...

Για πού το έβαλες Ράφαελ; Είναι το ερώτημα που προκύπτει από τη φωτογραφία που "ανέβηκε" στα social media και δείχνει τον Χολτσχάουζερ, μαζί με τον μάνατζέρ του Αλεξάντερ Σπερ, εντός της καμπίνας ενός αεροπλάνου να μας... χαιρετούν.

Προσφάτως, το Contra.gr σας είχε ενημερώσει ότι ο Αυστριακός δεν είχε συμφωνήσει με την Μπασακσεχίρ, όπως έγραψαν τότε οι Τούρκοι και επιβεβαίωσε η Αούστρια, και πως το ενδιαφέρον της ΑΕΚ ήταν ακόμη... ζεστό για εκείνον.

Λέτε λοιπόν ο Χολτσχάουζερ να έρχεται στην πατρίδα μας ή να αναχώρησε για κάπου άλλου, εκεί όπου θα τελειώσει και τη μεταγραφή του από την Αούστρια Βιέννης;

Πάντως, στις 7:00 ώρα Αυστρίας που "ανέβηκε" η φωτογραφία, πτήσεις προς Ελλάδα από Αυστρία δεν υπήρχαν και όπως φαίνεται -από την καμπίνα- ο Χολτσχάουζερ και ο ατζέντης του ταξιδεύουν με τούρκικη αεροπορική εταιρεία και η μόνη... περίεργη πτήση από Βιέννη τη συγκεκριμένη ώρα ήταν προς Κωνσταντινούπολη. Ανατροπή δεδομένων; Οψόμεθα...

Στο αεροπλάνο ο Χολτσχάουζερ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK