Τόσα έδωσαν οι "μεγάλοι" για μεταγραφές

Με τη μεταγραφή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ, ολοκληρώθηκε ένα "καυτό" μεταγραφικό παζάρι, όπου ο Ολυμπιακός τίναξε τη μπάνκα στον αέρα με το συνολικό ποσό που έδωσε, ενώ ο Σαββίδης έβαλε γερά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσει τον Βούλγαρο επιθετικό.

Τόσα έδωσαν οι "μεγάλοι" για μεταγραφές

Η ΑΕΚ έδωσε μόλις 160.000 ευρώ σε ομάδες για να αποκτήσει παίκτες και πιο συγκεκριμένα αυτό το ποσό δόθηκε στην Κέρκυρα για να αποκτήσει τον Ανδρεόπουλο. Οι υπόλοιπες μεταγραφές ήταν ελεύθερων παικτών και φυσικά στο παραπάνω ποσό δεν υπολογίζονται τα χρήματα που δόθηκαν για τα συμβόλαιά τους.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το μεγάλο "μπαμ" με τον Μίκαελ Εσιέν, τον οποίο όμως απέκτησε ελεύθερο. Εκεί που μπήκε βαθιά το χέρι στην τσέπη -με τα δεδομένα πάντα του μνημονιακού Παναθηναϊκού- ήταν στην απόκτηση του Μεχντί Αμπέντ όπου έδωσε λίγο πάνω από 1.5 εκ. ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ πήρε 9 ποδοσφαιριστές σε ένα καλοκαίρι. Με τις αποχωρήσεις, βέβαια, προσπάθησε να φέρει στα ίσια τη ζυγαριά, αλλά αυτό που ξεχωρίζει είναι η υπέρβαση με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, για τον οποίο πάντως δεν δόθηκαν λεφτά σε σύλλογο. Συνολικά, τα χρήματα που έδωσε ο ΠΑΟΚ μαζί με την Εφορία για τον παίκτη θα αγγίξουν το ιλιγγιώδες ποσό των 4.000.000 ευρώ!

Ο Ολυμπιακός τέλος ήταν ο μεγάλος νικητής, αφού με την απόκτηση του Ιντέγε για τον οποίο δόθηκαν πάνω από 5 εκ. ευρώ για να αποκτηθεί από τη Γουέστ Μπρομ, οι ερυθρόλευκοι δαπάνησαν σχεδόν 20 εκατομμύρια (και λίγο παραπάνω) για μεταγραφές την εφετινή σεζόν. Είτε για παίκτες ελεύθερους είτε για ποσά που δόθηκαν σε ομάδες.

Ας δούμε πιο αναλυτικά το "πάρε-δώσε" του Ολυμπιακού:

Δείτε εδώ της ΑΕΚ

Δείτε εδώ του ΠΑΟΚ

Δείτε εδώ του Παναθηναϊκού

Δείτε εδώ αναλυτικά το "πάρε-δώσε" όλων των ομάδων

News 24/7

24MEDIA NETWORK