Υπογράφει ο Κάρολ στον Ολυμπιακό

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται από το βράδυ της Τετάρτης ο Ρόι Κάρολ. Οι διαπραγματεύσεις των "ερυθρολεύκων" με τον ΟΦΗ μπορεί να πέρασαν από χίλια κύματα, αλλά τελικά φαίνεται πως η συμφωνία -παρά την αρχική εμπλοκή- θα επικυρωθεί την Πέμπτη (26/01).

Υπογράφει ο Κάρολ στον Ολυμπιακό

Το κώλυμα που παρουσιάστηκε κατά τις συζητήσεις των εκπροσώπων του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού (εξαιτίας και των λαϊκών αντιδράσεων στο Ηράκλειο), άρχισε να ξεπερνιέται από το απόγευμα της Τετάρτης, όπως σας είχε εγκαίρως ενημερώσει το Contra.gr .

Τελικά οι δύο πλευρές φαίνεται πως θα καταλήξουν σε συμφωνία για τη μετακίνηση του Βορειοϊρλανδού γκολκίπερ από το Ηράκλειο στον Πειραιά.

Οι οικονομικοί όροι της μεταγραφής προβλέπουν την κάλυψη του ''μπάι άουτ'' των 300.000 ευρώ με τον εξής... πρωτότυπο τρόπο: ένα μέρος του ποσού -περίπου 170.000 ευρώ- συμψηφίζεται με οφειλές της προηγούμενης διοίκησης της Κρητικής ΠΑΕ προς τον Ολυμπιακό. Σε αυτό το ποσό προστίθενται οι 50.000 ευρώ που είχε λαμβάνειν ο Κάρολ από την ΠΑΕ ΟΦΗ και οι 100.000 ευρώ που εν τέλει θα μπουν στα ταμεία των Κρητικών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK