Αυτοί θα παίξουν Ευρώπη με τον ΠΑΟΚ

Δίχως κάποιον νέο παίκτη θα παίξει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη... Η ΠΑΕ δεν προλαβαίνει να ανακοινώσει ποδοσφαιριστή για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Europa League, λόγω προθεσμίας που ήταν σήμερα μέχρι τις 17.00 το απόγευμα. Αναλυτικά η λίστα.

Αυτοί θα παίξουν Ευρώπη με τον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Αυτό σημαίνει πως όποιος αποκτηθεί στο εξής, θα παίζει μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις και όχι στα ματς του Europa League.

Ετσι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα δηλώσει την λίστα των ποδοσφαιριστών για την Ευρώπη δίχως κάποιο νέο μεταγραφικό απόκτημα και θυμίζουμε πως μέχρι τις 11/9 έχει δικαίωμα να πάρει κάποιον ελεύθερο παίκτη.

Αναλυτικά η λίστα για τα ματς του Europa League με Ντόρτμουντ, Κράσνονταρ και Καμπάλα:

Λίστα Α:

Όλσεν, Μελίσσας, Γλύκος, Σιαμπάνης, Σκόνδρας, Λέοβατς, Τζιόλης, Γκολάσα, Ζάιρο, Μακ, Μαλεζάς, Βίτορ, Τσίμιροτ, Κόστα, Χαρίσης, Ροντρίγκες, Κάτσε, Μυστακίδης, Τζαβέλλας, Αθανασιάδης, Κοροβέσης, Σάμπο, Κίτσιου, Πέλκας, Αντόνις.

Λίστα Β:

Κωνσταντινίδης, Δεληγιαννίδης, Κ.Σαββίδης, Πόζογλου

Να σημειωθεί πως πέραν του Ροντρίγκες, τα υπόλοιπα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ δηλώνονται για πρώτη φορά σε ματς της Ευρώπης και μέσα σε αυτούς είναι και ο Αντονις. Στην λίστα βρίσκεται και ο Τσίμιροτ καθώς στον ΠΑΟΚ παρά τον σοβαρό τραυματισμό που έχει, προφανώς τον υπολογίζουν για τα τελευταία παιχνίδια του Europa League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK