Μια πολύ δυνατή 11άδα ελεύθερων

Τα πλέι οφ ολοκληρώνονται, η Super League έχει μπει σε μεταγραφικούς ρυθμούς και το Contra.gr ετοίμασε μία ενδεκάδα - μαζί με τον... πάγκο- ελεύθερων παικτών από το πρωτάθλημα μας. Διεθνείς, βαριά ονόματα και εξελίξιμοι στην σχετική λίστα.

Μια πολύ δυνατή 11άδα ελεύθερων
xamza leto chori kolovetsios

Μπορεί να απομένει μια ακόμη αγωνιστική για να τελειώσει και επίσημα η φετινή σεζόν, με την ολοκλήρωση των πλέι οφ, παρόλα αυτά οι ομάδες κινούνται ήδη στο μεταγραφικό παζάρι, μιλώντας με υποψήφιους... στόχους.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μένουν ελεύθεροι αρκετοί Σουπερλιγκάτοι ποδοσφαιριστές (μιλάμε για τριψήφιο νούμερο), η αλήθεια όμως,είναι πως αυτό το καλοκαίρι οι επιλογές, σε ποιοτικό επίπεδο, ανεβάζουν τον... πήχη.

Φυσικά δεν χωράνε όλοι στη λίστα μας, από τη στιγμή που ορισμένοι αγωνίζονται στην ίδια θέση, οπότε φτιάξαμε μία ισορροπημένη ενδεκάδα, με γεμάτο ποιότητα πάγκο. Ας δούμε τις επιλογές σε διάταξη 4-3-3:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

Χουάντερσον Ντα Σίλβα (34 χρονών, Ηρακλής).

ΑΜΥΝΑ

Αλέξανδρος Αποστολόπουλος (26, Πλατανιάς), Δημήτρης Κολοβέτσιος (25, ΑΕΚ), Γιαγιά Μπανανά (25, Πλατανιάς), Γιώργος Σαραμαντάς (25, Ηρακλής).

ΚΕΝΤΡΟ

Άντι Λίλα (31, ΠΑΣ Γιάννινα), Θοδωρής Βασιλακάκης (28, Ξάνθη), Τσόρι Ντομίνγκες (36, Ολυμπιακός).

ΕΠΙΘΕΣΗ

Ρόναλντ Βάργκας (30, ΑΕΚ), Σοτζέι Μασούντ (32, Πανιώνιος). Χαμζά Γιουνές (30, Ξάνθη)

ΠΑΓΚΟΣ:

Δημήτρης Σωτηρίου (30, Πλατανιάς), Γιάννης Κοντοές (30, Ατρόμητος), Γιάννης Μανιάτης (31, Ατρόμητος), Γρηγόρης Μάκος (30, Παναιτωλικός), Μαρτίν Τόνσο (26, Ατρόμητος) Σεμπαστιάν Λέτο (31, Παναθηναϊκός), Χρήστος Αραβίδης (30, ΑΕΚ).

Κάτω από τα δοκάρια ένας έμπειρος πορτιέρε που βοήθησε αρκετά έτσι ώστε ο Ηρακλής να κερδίσει την παραμονή του στην κατηγορία μέσα στο γήπεδο. Η τετράδα στην άμυνα αποτελείται, κυρίως, από παίκτες σε καλή ηλικία, που βρίσκονται σε ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι διαθέτουν αρκετές συμμετοχές.

Στα χαφ θέλουμε ένα... μηχανάκι (Λίλα), μία από τις αποκαλύψεις του πρωταθλήματος (Βασιλακάκης) και φυσικά την εμπειρία του Τσόρι.

Τέλος στην επίθεση έχουμε τον δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος Χαμζά με 19 γκολ, τον άνθρωπο των κρίσιμων γκολ Βάργκας και φυσικά τον πρώτο σε ασίστ φέτος Μασούντ.

Φυσικά περιμένουμε τις παρατηρήσεις σας με σχόλια και αν θα κάνατε κάποια αλλαγή στο βασικό σχήμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK