Δεν ξέχασε τον Αστέρα ο Ντοναρούμα

Ο Αντόνιο Ντοναρούμα έκανε το όνειρό του πραγματικοτητα καθώς θα είναι συμπαίκτης για 4 χρόνια στην Μίλαν με τον αδερφό του Τζανλουίτζι, όμως δεν ξέχασε τους... φίλους που έκανε στην Τρίπολη.

Δεν ξέχασε τον Αστέρα ο Ντοναρούμα
LAPRESSE/SPADA

Αυτή η εβδομάδα είναι αναμφίβολα μαγική για τον Αντόνιο Ντοναρούμα καθώς μέσα σε λίγα 24 ωρα ταξίδεψε στο Μιλάνο, πέρασε από ιατρικά για λογαριασμό της Μίλαν, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με τους "ροσονέρι" και παρουσιάστηκε μέσω συνέντευξης Τύπου έχοντας δίπλα του τον αδερφό του Τζανλουίτζι.

Ο 27χρονος Ιταλός πορτιέρε δεν έριξε ωστόσο μαύρη πέτρα πίσω του και το απέδειξε μέσω δηλώσεων που έκανε για τον Αστέρα Τρίπολης, του οποίου τη φανέλα φόρεσε πέρυσι 23 φορές, με τον Ντοναρούμα να τονίζει στην επίσημη ιστοσελίδα των Αρκάδων:

"Ευχαριστώ την οικογένεια του Αστέρα και τον κόσμο της Τρίπολης. Πέρασα έναν υπέροχο χρόνο δίπλα σας και έκανα πολλούς πραγματικούς φίλους. Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου. Καλή τύχη στην ομάδα. Να ξέρετε ότι θα παρακολουθώ καθημερινά τα νέα και την πορεία σας. Αντίο φίλοι μου".

Από την πλευρά της η διοίκηση των "κιτρινομπλέ" αναφέρει στη σχετική αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Antonio για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στην Αρκαδία".

Photo Credits: Επίσημη σελίδα της Μίλαν στο Facebook

News 24/7

24MEDIA NETWORK