Mιλιβόγεβιτς όπως... Μανωλάς

Οι αγγλικές "σειρήνες" δεν έχουν σταματήσει να ηχούν στα αφτιά του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, όμως, δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με τα όσα είχε δηλώσει προ 20 ημερών ο ίδιος ο Σέρβος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Γιατί η περίπτωση θυμίζει Μανωλά.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.(EUROKINISSI)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.(EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σε κανέναν δεν προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι οι Γουότφορντ, Σαουθάμπτον, Χαλ, Σάντερλαντ και Κρίσταλ Πάλας προστέθηκαν στη μακρά λίστα των αγγλικών ομάδων που έχουν βάλει στο «σημάδι» τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Τα αγγλικά ταμπλόιντς λοιπόν εκτιμούν ότι θα «σκάσει» πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Σέρβο. Μπορεί και να έχει φτάσει ήδη, αλλά να μην την έχουμε πάρει και χαμπάρι. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα φύγει κιόλας μέσα στον Γενάρη. Άλλωστε είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από την Λέστερ. Υπήρχαν ρεπορτάζ τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι οι «αλεπούδες» ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του, όμως, δεν επιβεβαιωνόταν και στο… 100%.

Ήρθε τελικά ο ίδιος ο Μιλιβόγεβιτς με μία συνέντευξή του στα τέλη Δεκεμβρίου στην πατρίδα του για να μιλήσει για την περιβόητη πρόταση της Λέστερ που αρνήθηκε ο Ολυμπιακός.

Να σας θυμίσουμε όμως την δήλωση που έκανε ο Σέρβος αμέσως μετά το παιχνίδι στα Πηγάδια με την Ξάνθη στις 6 Ιανουαρίου; Μια δήλωση που ουσιαστικά αποτυπώνει 100% το πώς έχει η συγκεκριμένη ιστορία; «Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού. Δεν έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου. Όταν είχα συνάντηση με τον πρόεδρο, είναι κάτι μεταξύ εμένα και του προέδρου τι ειπώθηκε εκεί. Ο πρόεδρος γνωρίζει πολύ καλά τι σκέφτομαι και τι αισθάνομαι. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή και για τον σύλλογο και για μένα, θα το συζητήσουμε ξανά. Αυτή τη στιγμή όμως είμαι παίκτης του Ολυμπιακού».

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ

Ξέρετε τι μας θυμίζει η υπόθεση του Μιλιβόγεβιτς; Τον Κώστα Μανωλά. Ο διεθνής στόπερ της Ρόμα πάντοτε έλεγε ότι θα έφευγε από το λιμάνι μόνο με τη σύμφωνη γνώμη του Ολυμπιακού. Δεν είχε κρύψει ποτέ ότι ήθελε να κάνει πραγματικότητα το άλμα στην Ευρώπη και να έπαιζε σε κορυφαίο πρωτάθλημα.

Όταν λοιπόν έφτασε η πρόταση της Ρόμα, κάθισε και την συζήτηση με τον Ολυμπιακό και κάπως έτσι ο παίκτης μπήκε στο αεροπλάνο για την Ιταλία. Με τις ευλογίες των «ερυθρολεύκων» είχε αποχωρήσει ο Μανωλάς και κατ' επέκταση διατήρησε και τις καλύτερες σχέσεις με τον σύλλογο.

Για αυτό το λόγο όποτε βρίσκεται στην Αθήνα, δεν χάνει την ευκαιρία να περάσει είτε από το Καραϊσκάκη, είτε από το ΣΕΦ μιας και είναι και φανατικός οπαδός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Κάπως έτσι φαίνεται ότι θα εξελιχθεί και η ιστορία με τον Μιλιβόγεβιτς. Δεν ζουν σε άλλον κόσμο στον Πειραιά. Εισπράττουν τα όσα ακούγονται στο εξωτερικό ότι ενδεχομένως να είναι και η τελευταία χρονιά του Σέρβου στο λιμάνι, από την άποψη ότι υπάρχουν ομάδες που είναι διατεθειμένες να βγάλουν πολλά λεφτά από τα ταμεία τους για να τον κάνουν δικό τους (πιθανότατα το καλοκαίρι).

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΣΙΛΒΑ

Ο Μιλιβόγεβιτς από την πλευρά του επιμένει σε αυτό που είχε δηλώσει μετά την Ξάνθη. Επειδή είναι και αρχηγός πλέον της ομάδας, έχει και μία άλλη σχέση με τη διοίκηση.

Το έχει ξεκαθαρίσει με τον δικό του τρόπο ότι δεν πρόκειται να πιέσει καταστάσεις για να αποχωρήσει. Δεν θα κάνει... κόλπα όπως έκαναν για παράδειγμα ο Μαζουακού ή ο Χολέμπας. Με τη σύμφωνη γνώμη του Ολυμπιακού θα αποχωρήσει από την χώρα μας και όπως έχει πράξει ο πρωταθλητής Ελλάδας και σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών στο παρελθόν, δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο το ενδεχόμενο να κόψει τον δρόμο στον Σέρβο αν έρθει πρόταση από ομάδα που θα ικανοποιεί βεβαίως όχι μόνο τους «ερυθρόλευκους», αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Με λίγα λόγια οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι εξαιρετικές και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει σε απόλυτη συνεννόηση ανάμεσα σε Μιλιβόγεβιτς και Ολυμπιακό.

Στο εξωτερικό εκτιμούν ότι τα όσα ακούγονται στην Αγγλία για τον Λούκα δεν είναι για το «θεαθήναι». Διαβάσαμε και για την Χαλ του Μάρκο Σίλβα. Αν η Χαλ παραμείνει στην Premier League, γιατί να μην κινηθεί για την απόκτηση του Σέρβου; Και το λέμε αυτό, γιατί πέρσι ο Πορτογάλος τεχνικός είχε τρεις «κολόνες» στον Ολυμπιακό: Τον Ιντέγιε, τον Φορτούνη και τον Μιλιβόγεβιτς. Οπότε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK