Δεύτερες σκέψεις για Χουλτ ο Ουζουνίδης

Πως χτύπησε (και) ο Γιόχανσον πολλαπλασιάζοντας τα προβλήματα εν όψει Ατρόμητου, γιατί δεν αναμένεται να είναι έτοιμος ο Μολέδο, πως θα καλυφθούν οι απουσίες και τι σκοπεύει να κάνει ο Ουζουνίδης με τον Χουλτ. Το Contra.gr σας φέρνει στο… πιάτο το pregame του Παναθηναϊκού.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
hult pao asteras EUROKINISSI SPORTS

Φέρτε στο μυαλό σας την "πράσινη" ενδεκάδα των τριών, τελευταίων αγώνων του Παναθηναϊκού στηSuperleagueμε Ολυμπιακό, Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ. Σιγά-σιγά αρχίστε να… αφαιρείτε πρόσωπα εν όψει του σαββατιάτικου (25/11) αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, διότι οι απουσίες για τον Μαρίνο Ουζουνίδη δεν έχουν τελειωμό…

Κάθε μέρα που περνάει τίθεταιoffκι από ένας παίκτης, με το "τριφύλλι" να (προ)ετοιμάζεται για ενδεκάδα… ανάγκης στον αγώνα με τους «κυανόλευκους», προκειμένου να διεκδικήσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα.

Μετά τον τιμωρημένο Κουρμπέλη (δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς), τον "λαβωμένο" Βιγιαφάνιες (που στη συνέχεια δηλώθηκε κι αυτός για να εκτίσει τις 4 κίτρινες) και τον Κουλιμπαλί που υπέστη νέα θλάση στη δεξιά γάμπα, ο 49χρονος τεχνικός μετράει κι άλλες δύο απώλειες.

Ο Ροντρίγο Μολέδο, όπως όλα δείχνουν, δεν θα αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού του πάνω απ’ το αριστερό φρύδι, καθώς τα επτά ράμματα που έκανε (είχε ένα πολύ βαθύ σκίσιμο ως… σουβενίρ από σύγκρουση κεφάλι-κεφάλι με τον Βράνιες) δεν έχουν "θρέψει" ακόμη και δεν μπορεί να "μπει" δυνατά στις φάσεις. Ως εκ τούτου, αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα στην προπόνηση της Παρασκευής (24/11), θα τεθεί κι αυτός νοκ-άουτ, με τον Ουζουνίδη να αναπροσαρμόζει τα πλάνα του (και) στο κέντρο της άμυνας. Το… κερασάκι για τον προπονητή του Παναθηναϊκού ήρθε στην προπόνηση της Πέμπτης (23/11), με τον Γιόχανσον.

Ο Σουηδός μπακ είχε μία κάκωση στο γόνατο, από μία κλωτσιά που είχε δεχθεί στο δίτερμα της Τετάρτης και παραπονέθηκε για έντονες ενοχλήσεις. Μετά την προπόνηση έφυγε αμέσως για μαγνητική, το αποτέλεσμα της οποίας αναμένεται σήμερα. Εάν πάντως δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, ο Ουζουνίδης θα "χάσει" μέσα σε ένα 24ωρο εν όψει Ατρόμητου και τον δεύτερο δεξιό μπακ του, επιστρατεύοντας αναγκαστικά τον Νούνο Ρέις για το δεξιό άκρο της "πράσινης" άμυνας.

Από εκεί και πέρα, με βάση και τα όσα έδειξε στις ασκήσεις τακτικής κατά την προπόνηση της Πέμπτης, οι υπόλοιπες απουσίες, αναμένεται να καλυφθούν ως εξής:

- Τη θέση του Μολέδο, εφόσον δεν μπορέσει να αγωνιστεί, θα πάρει ο Κουτρουμπής, με παρτενέρ τον Κολοβέτσιο.

- Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αντί του Κουρμπέλη, θα ξεκινήσει δίπλα στον Σιλά ο Χίλιεμαρκ που θα "οπισθοχωρήσει", με τον Άλτμαν να ξεκινάει σε ελεύθερο ρόλο πίσω απ’ τον προωθημένο Μολίνς.

- Στο δεξιό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής θα πάρει φανέλα βασικού ο Αντονί Μουνιέ, αντί του "Βίγια", ενώ αριστερά θα διατηρηθεί ο Λουντ.

- Στο αριστερό άκρο της άμυνας, πιθανότατα θα διατηρήσει τη θέση του ο Χουλτ. Δεν αποκλείεται εντούτοις, λόγω και της… περιρρέουσας ατμόσφαιρας που επικρατεί, αλλά και των οριακών σχέσεων που έχει πλέον ο μάνατζερ του παίκτη με τους "πράσινους", έχοντας… προαναγγείλει προσφυγή, να μείνει εντέλει εκτός ενδεκάδας, με τον Ινσούα να παίρνει τη θέση του. Αυτό βεβαίως είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο Ουζουνίδης την ύστατη ώρα, αφού "ζυγίσει" με μεγάλη προσοχή όλα τα δεδομένα, αλλά και την "επόμενη μέρα", δεδομένου ότι ο Χουλτ μπορεί να μην είναι μέλος της ομάδας σε μία εβδομάδα…

News 24/7

24MEDIA NETWORK