Μπάγεβιτς: "Γήπεδο και πρωτάθλημα με την ΑΕΚ"!

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε σε ιστοσελίδα από την Σερβία και αποκάλυψε πως η "Αγιά Σοφιά" θα είναι ένα από τα ωραιότερα γήπεδα στην Ευρώπη! Τι είπε για το παιχνίδι Παρτίζαν - Ολυμπιακός.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
bajevic EUROKINISSI SPORTS

Με αφορμή την κόντρα των ερυθρολεύκων με την Παρτίζαν, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ φιλοξενήθηκε στο "sport.blic.rs" με σκοπό να αναλύσει το παιχνίδι των δυο ομάδων. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει σε ερωτήσεις και για την Ένωση, με όλο το ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται γύρω από το γηπεδικό.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με την Ελλάδα, όπου φεύγει και συνέχεια γυρίσει όπως τόνισε, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος της ΑΕΚ φέτος είναι το πρωτάθλημα Ελλάδας.

"Έχω σταματήσει την προπονητική μου καριέρα και δεν σκοπεύω να επιστρέψω τώρα στην Σερβία, αφού έχω φιλοδοξίες με την ΑΕΚ. Προσπαθούμε να φτιάξουμε το νέο γήπεδο μας που θα είναι ένα από τα ομορφότερα στην Ευρώπη", είπε χαρακτηριστικά.

Για την αναμέτρηση Παρτίζαν - Ολυμπιακός, είπε: "Θα είναι ένας σκληρό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Ο Ολυμπιακός όμως είναι καλύτερη ομάδα. Πιο έμπειρη και με μεγαλύτερη παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό ίσως δημιουργήσει πρόβλημα στην Παρτίζαν, όμως αν το πιστέψουν μπορούν να πάρουν την πρόκριση. Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΑΕΚ έχουν ένθερμους υποστηρικτές και δημιουργούν... δύσκολες καταστάσεις για τους αντιπάλους".

Τέλος για τον Μίροσλαβ Τζούκιτς, που απασχόλησε και τους ερυθρόλευκους, είπε: "Είναι ένας φανταστικός προπονητής και άνθρωπος. Είμαι πεπεισμένος πως θα είναι έτοιμος για τα πράγματα παιχνίδια και μπορεί να εκπλήξει τους Έλληνες με τις δυνατότητες που έχει το νεανικό του γκρουπ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK