Μπανανά: "Υπήρξε μεγάλη ένταση αλλά δεν μας πείραξε κανείς"!

Ο Γιάγια Μπανανά μίλησε στο Contra.gr για τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια του “Καραϊσκάκης”, στο πολυσυζητημένο πλέον Ολυμπιακός – Πλατανιάς. Με τον 26χρονο Καμερουνέζο στόπερ να δίνει την δική του (αποκαλυπτική) εκδοχή. Διαβάστε τι είπε.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τι κι αν το ματς Ολυμπιακός - Πλατανιάς έγινε την 1η Απριλίου. Τα τελευταία 24ωρα ήρθε ξανά στην επικαιρότητα το παιχνίδι στο "Καραϊσκάκης", με δηλώσεις αλλά και την προκαταρκτική έρευνα που διέταξε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά, για το τι έγινε στο ημίχρονο της αναμέτρησης. Το Contra.gr, λοιπόν, ζήτησε την μαρτυρία ενός ακόμη παίκτη του Πλατανιά και συγκεκριμένα του Γιάγια Μπανανά

Μπορείς να μας πεις τι συνέβη εκείνη τη μέρα στο ημίχρονο του αγώνα, γιατί γίνεται μεγάλος θόρυβος για επεισόδια εις βάρος σας;

"Ήταν όντως ένα παιχνίδι με ένταση και πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Στο ημίχρονο είναι αλήθεια πως υπήρξαν φωνές, προκλήθηκε μεγάλη ένταση, αλλά κανείς δεν μας πείραξε ούτε μας ακούμπησε. Αυτά τα πράγματα, με τις φωνές στα αποδυτήρια, δυστυχώς γίνονται στα περισσότερα γήπεδα στην Ελλάδα. Εμείς στον Πλατανιά έχουμε ένα ήσυχο και οικογενειακό γήπεδο, αλλά όταν παίζουμε με μεγάλες ομάδες, πάντα αντιμετωπίζουμε παρόμοιες συμπεριφορές και πίεση".

Ο Πλατανιάς είναι από τις σταθερότερες του πρωταθλήματος. Πιστεύεις οτι μπορεί να κάνει το παραπάνω βήμα;

"Πιστεύω πολύ στους συμπαίκτες μου και στην ομάδα μας. Και θεωρώ πως δεν είχαμε κάτι να ζηλέψουμε από τις ομάδες που θα παίξουν στα φετινά πλει οφ. Στόχος μας θα μπορούσε να είναι και η Ευρώπη! Γιατί όχι...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK