Μπέντο σε Βιάνα: "Εγώ είμαι μαζί σου!"

Τα μέλη του τεχνικού επιτελείου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον Βραζιλιάνο στόπερ στην προπόνηση και να του εξηγήσουν ότι τον στηρίζουν απόλυτα. Στο σημερινό (17/1) πρόγραμμα θα φανεί αν ο Μπέντο θα ξαναεπιλέξει Βιάνα – Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας ή θα πάει σε αλχημεία τύπου Μιλιβόγεβιτς.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΣΦΠ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Σε ψυχολογική κατάσταση υπό το μηδέν βρισκόταν ο Μπρούνο Βιάνα μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Μπορεί να μην διαβάζει ελληνικές εφημερίδες, μπορεί να μην ακούει ραδιόφωνα και την γκρίνια του κόσμου σε καθημερινή βάση, όμως, έχει ανθρώπους που τον ενημερώνουν για την κατάσταση που επικρατεί.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ πάντως έχει έναν “σύμμαχο”, τον Μπέντο δηλαδή, στην προσπάθεια που θα κάνει για να βρει τον όποιο καλό εαυτό του(σ.σ. ό,τι είχε δει τέλος πάντων ο Μπέντο στην Κρουζέιρο και αποφάσισε να τον φέρει στο λιμάνι). Είναι ίσως και ο μοναδικός εντός των τειχών του Ρέντη και γενικότερα του οργανισμού που λέγεται “Ολυμπιακός”, που δεν είναι θετικός στο ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός ο Βιάνα.

Θα σας δώσουμε μία σκηνή που εκτυλίχθηκε στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης. Οι συνεργάτες του Μπέντο είχαν ένα τετ α τετ με τον ποδοσφαιριστή. Το τι ειπώθηκε το γνωρίζουν αποκλειστικά εκείνοι. Πάντως, οι κινήσεις των βοηθών του Μπέντο με τα χέρια τους σαν να έδειχναν ότι δεν έχουν σκοπό να ακολουθήσουν άλλες τακτικές και επιλογές προσώπων ενόψει Αστέρα Τρίπολης.

Ο Μποτία έχει τεθεί νοκ άουτ από την αναμέτρηση της Αρκαδίας και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο δίδυμο... Βιάνα – Ρέτσου. Η αλχημεία τύπου Μιλιβόγεβιτς έμοιαζε μέχρι και χθες το βράδυ ένα σενάριο αρκετά μακρινό.

Ο Βιάνα λοιπόν μπορεί να μην έχει καταφέρει να πείσει κανέναν ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις στο κέντρο της άμυνας, όμως ο Μπέντο είναι κάθετος. Θα τον στηρίξει μέχρι τέλους!

ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟΚΑΡΔΙ ΤΟΥ

Αυτό που έχει προκαλέσει εντύπωση με τον Βιάνα είναι ότι πρόκειται για παίκτη ψυχολογίας και το χειρότερο απ' όλα είναι ότι το δείχνει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα από το 0-0 με την Κέρκυρα δεν υπάρχει. Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έκανε “τσαφ” και όλο το παιχνίδι κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο για τον Βραζιλιάνο. Ένα σωρό κακές ενέργειες (σε ορισμένες έφταναν σε... ερασιτεχνικά επίπεδα) και πολλή γκρίνια από την εξέδρα.

Ο ίδιος επηρεάστηκε σε τέτοιο βαθμό από τις μουρμούρες του κόσμου και λίγο έλειψε να βάλει και... αυτογκόλ! Σαν να έτρεμε το φυλλοκάρδι του όποτε πήγαινε να γίνει πρωταγωνιστής σε μία φάση...

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΟΝΟ Ο ΜΠΕΝΤΟ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕ

Στις 25 Ιουλίου ο Πάουλο Μπέντο απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία της Κρουζέιρο. Κάπου εκεί σταμάτησε και η καριέρα του Βιάνα στην ομάδα του Μπέλο Οριζόντε. Από τότε δεν ξαναέπαιξε στην Κρουζέιρο, αφού μονίμως ήταν είτε στην εξέδρα, είτε στον πάγκο. Η τελευταία του συμμετοχή στην Κρουζέιρο ήταν στις 17 Ιουλίου.

Ουσιαστικά τον “έσωσε” για τη φετινή σεζόν ο Πάουλο Μπέντο, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτησή του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και η διοίκηση δεν του χάλασε το χατίρι. Βέβαια, είχε φτάσει και στα τελειώματα της μεταγραφικής περιόδου η υπόθεση απόκτησης ενός βαρβάτου στόπερ. Δεν καρποφόρησαν οι συζητήσεις με ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστές και κατέληξαν (κυριολεκτικά όμως) στον Βιάνα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Λίστα με στόπερ στα χέρια του -δύσπιστου- Μπέντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK