Το πρώτο ποστ του Μπεργκ: "Φεύγω με δάκρυα"

Ο Μάρκους Μπεργκ με συγκινητικό μήνυμα στο Instagram ευχαρίστησε τους φίλους του Παναθηναϊκού, για τα τέσσερα χρόνια που έζησε φορώντας το "τριφύλλι" στο στήθος".

Το πρώτο ποστ του Μπεργκ: "Φεύγω με δάκρυα"

Μετά από αρκετές ημέρες σιωπής και διαμάχης με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Μάρκους Μπεργκ τοποθετήθηκε με γραπτή του δήλωση στο Instagram για τη μεταγραφή του στην Αλ Αΐν.

Το 90% της δήλωσης, ωστόσο, είναι... καταπράσινη, με τον Σουηδό να κάνει λόγω για δάκρυα χαράς και αγάπης, ευγνωμοσύνη που αισθάνεται για τα όμορφα συναισθήματα που πήρε από τους φίλους του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως πλέον θα βλέπει τα ματς σαν φίλαθλος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ:

"Είμαι πολύ χαρούμενος και ανακοινώνω πως πλέον ανήκω στην Αλ Αΐν. Περιμένω να ξεκινήσει η νέα μου περιπέτεια και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Θέλω να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού που με στήριξαν από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή σε αυτόν τον φανταστικό σύλλογο. Είμαι περήφανος και χαρούμενος για αυτά τα τέσσερα χρόνια στην ομάδα, με τα πάνω και τα κάτω, όμως πάντα θα κοιτάω πίσω με περηφάνια και χαρά και θα θυμάμαι τη σκληρή δουλειά που έκανα κάθε μέρα για να γίνω καλύτερος και εγώ και η ομάδα.

Χύθηκαν αρκετά δάκρυα τις τελευταίες ημέρες. Δάκρυα χαράς και αγάπης, καλοσύνης, σεβασμού για εμένα και την οικογένεια μου, από όλους εσάς τους φανταστικούς φίλους του Παναθηναϊκού στην Αθήνα και την Ελλάδα! Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες, τους ανθρώπους που δουλέψαμε μαζί κάθε μέρα και περάσαμε πολλά. Ανθρώπους που θα έχω για μία ζωή στην καρδιά μου. Ήταν τιμή μου που δούλεψα μαζί σας και θα μου λείψετε πολύ. Σαν εύχομαι καλή τύχη και να ξέρετε πως θα σας παρακολουθώ σαν φίλαθλος σήμερα, καθώς ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο για εμένα και την οικογένεια μου.

Με αγάπη, Μπεργκ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK