"Μπλόκο" σε play offs και μείωση!

Αντιδρούν οι μικρομεσαίοι του πρωταθλήματος και σκέφτονται να μπλοκάρουν την αναδιάρθρωση αν δεν περάσει η αναδιανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η επόμενη ημέρα του διοικητικού συμβουλίου της Super League στο οποίο πάρθηκαν ιστορικές αποφάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο βρήκε τους "12" μικρομεσαίους της Super League σε… θέση μάχης.

Είναι διατεθειμένοι μάλιστα, να παραμείνουν στην θέση αυτή εφόσον ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν κάνουν πίσω στους όρους που έθεσαν και δεν συμφωνήσουν στην αναδιανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που θα αποφέρει στο ταμείο των "μικρομεσαίων" περίπου 100.000 ευρώ για κάθε ΠΑΕ.

Αν η αναδιανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων δεν περάσει, τότε οι "12" εξετάζουν τρόπους για να αντιδράσουν. Ένας από αυτούς θα είναι να μπλοκάρουν την μείωση των ομάδων σε 14 για την περίοδο 2018-19 και τους αγώνες play offs στις θέσεις 1-6 για την ανάδειξη του πρωταθλητή από την επόμενη σεζόν.

Αποφάσεις οι οποίες ναι μεν, πάρθηκαν στο συμβούλιο της Τετάρτης 29/3 αλλά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές και να συμπεριληφθούν στην προκήρυξη του επόμενου πρωταθλήματος, είναι λόγια του αέρα!

Ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί είναι οι δηλώσεις του Φώτη Κωστούλα στην ΕΡΑ Σπορ.

"Αμφιβάλλω ότι θα έχουμε πλέι οφ. Όπως αμφιβάλλω για το αν θα γίνει αναδιανομή των εσόδων. Η απόφαση αυτή για τα πλέι οφ δεν είναι κάποια απόφαση η οποία μπαίνει και σε εφαρμογή. Να μην ξεγελιόμαστε υπάρχουν πολλά και διάφορα θέματα τα οποία, πήραμε αρχικά μια απόφαση, θα πρέπει να γίνει μια αλλαγή στο καταστατικό, αλλά πάρα πολλά θέματα είναι ανοιχτά" τόνισε ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού που ήταν μία από τις τρεις ΠΑΕ που δεν ψήφισε την αναδιάρθρωση μαζί με την Λάρισα και τον Λεβαδειακό.

Στον συνεταιρισμό πάντως, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα "περάσει" η αναδιανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Ο χρόνος θα δείξει αν θα δικαιωθούν…

News 24/7

24MEDIA NETWORK