Νέα ματς ύποπτα χειραγώγησης

Στα 30 έφτασαν αισίως τα ύποπτα προς χειραγώγηση παιχνίδια που εστάλησαν από την UEFA στην ΕΠΟ.

Νέα ματς ύποπτα χειραγώγησης
Πανθρακικός Ηρακλής πρωτάθλημα

Βέροια, Πανθρακικός, Ηρακλής από τη Super League και Αχαρναϊκός, Πανσερραϊκός και Λαμία από τη Football League διώκονται πειθαρχικά από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Σιμιτζόγλου για "προκαθορισμό αποτελέσματος για στοιχηματικούς λόγους" και για "επηρεασμό για χειραγώγηση αγώνα".

Οι διώξεις ασκήθηκαν με αφορμή τα στοιχεία της UEFA από το σύστημα ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης. Πλέον το σύνολο των ύποπτων αγώνων κατά την εφετινή περίοδο έφτασε τους 30!

Πρόκειται για τα παιχνίδια:

10/04 Βέροια-Ξάνθη 1-1 (Super League)

10/04 Πανθρακικός-Ηρακλής 0-3 (Super League)

23/04 Αχαρναϊκός-Πανσερραϊκός 2-1 (Football League)

26/04 Πανσερραϊκός-Λαμία 0-2 (Football League)

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

" Σας ενημερώνουμε ότι ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος:

1. Της Π.Α.Ε. Γ.Α.Σ. Βέροια, νομίμως εκπροσωπουμένης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

2. Των Π.Α.Ε. Νέος Αχαρναϊκός Α.Ο. και Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ. 1964, νομίμως εκπροσωπουμένων για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

3. Των Π.Α.Ε. Πανθρακικός Α.Π.Σ. και Π.Α.Ε. Α.Ε.Π. Ηρακλής 1908, νομίμως εκπροσωπουμένων για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

4. Των Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ. 1964 και Π.Α.Ε Λαμία Π.Σ. 1964, νομίμως εκπροσωπουμένων για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK