Νέα συνάντηση Σαββίδη, Αλαφούζου, Μελισσανίδη

Συνάντηση για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου είχαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης.

Νέα συνάντηση Σαββίδη, Αλαφούζου, Μελισσανίδη

Οι ισχυροί άνδρες του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ αντίστοιχα εξέτασαν όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δικαστικές και μη, και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Ως τούτου προέκυψε και η πρόθεση ότι το νέο πρωτάθλημα δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσει χωρίς να πληρούνται οι προϋποθέσεις αλλά και χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Οι τρεις έκαναν λόγο για ίση αντιμετώπιση από τη διαιτησία, κάτι που θα εξασφαλίσει όρους για τη διεξαγωγή ενός όσο το δυνατόν πιο δίκαιο πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε ότι οι τρεις παράγοντες είχαν συναντηθεί ξανά πριν από περίπου πέντε μήνες προσπαθώντας να βρουν κοινό τόπο για τη δράση τους στο πλαίσιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το ραντεβού επαναλήφθηκε τώρα που η ΑΕΚ έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στην επόμενη superleague γεγονός που έχει σαφώς ξεχωριστή σημασία.

Σύντομα, ίσως και στην πρώτη συνεδρίαση της Superleague με τη νέα της σύνθεση, οι τρεις αναμένεται να θέσουν όλα τα "καυτά" ζητήματα επί τάπητος και να θέσουν τις υπόλοιπες ομάδες προ των ευθυνών τους. Αρα, αναμένεται και η πρώτη μετωπική με τον Ολυμπιακό ο οποίος έχει εκφράσει ζωηρές επιφυλάξεις για τις προθέσεις των τριών.

Εχει φυσικά τη δική του σημασία το γεγονός ότι οι τρεις συναντήθηκαν την ημέρα που απολογήθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής και ένα 24ωρο πριν απολογηθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης. Η έκβαση της απολογίας του δευτέρου δεν αποκλείεται να καθορίσει και την περαιτέρω στάση των τριών (με την έννοια ότι θα γίνει πιο δυναμική).

Από τον Παναθηναϊκό τέλος όχι μόνο επιβεβαίωναν τη συνάντηση αλλά επίσης σημείωναν: « Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην κατέβει στο επόμενο πρωτάθλημα εφόσον δεν εξασφαλιστεί η αξιοπιστία του». Είναι κάτι που είχε επαναλάβει σε διαφορετικούς τόνους ο Γιάννης Αλαφούζος και στην προηγούμενη συνάντηση που έγινε τον Ιανουάριο.

Διαβάστε ακόμη

Σκέψεις να μην κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα οι τρεις

Μετωπική χωρίς ανάσα

News 24/7

24MEDIA NETWORK