Νέο αδιέξοδο με τον χορηγό στην Super League

Χωρίς να βρεθεί και πάλι λύση στο θέμα του κεντρικού χορηγού του πρωταθλήματος της Super League ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής.

Νέο αδιέξοδο με τον χορηγό στην Super League

Ούτε την Πέμπτη, στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Super League, βρέθηκε λύση στο θέμα του κεντρικού χορηγού του πρωταθλήματος. Τα μέλη της λίγκας συνεδρίασαν με σκοπό να συζητήσουν για τις προτάσεις χορηγίας από τον ΟΠΑΠ και τον Stoiximan.gr. Παρά το γεγονός ότι το συμβούλιο κράτησε για περισσότερο από δυόμιση ώρες και πάλι δεν βρέθηκε λύση και κοινή απόφαση των μελών και οδηγούμαστε σε νέο αδιέξοδο.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης ο Ολυμπιακός έστειλε και μια επιστολή προς όλα τα μέλη. Σε αυτή αναφερόταν στο γιατί η Super League δεν θα πρέπει να αποδεχτεί την πρόταση του ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με τους "ερυθρόλευκους", κατά την ανάγνωση της επιστολής, όπου ο Ολυμπιακός διαφώνησε με την πρόταση του ΟΠΑΠ δεν υπήρχε καμία αντίδραση, ούτε από την πλευρά του εκπροσώπου της ΑΕΚ, κ. Δέδε.

Ο ΠΑΟΚ (που έχει ήδη συμφωνήσει με ανταγωνιστή του ΟΠΑΠ), η Βέροια αλλά και 5 ακόμη ομάδες της Super League, επίσης διαφώνησαν θεωρώντας ελάχιστο το τίμημα που πρόσφερε ο ΟΠΑΠ.

Από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού τόνιζαν ότι τα παιχνίδια μονοπωλιακής λογικής που εξυπηρετούν μόνο την ΑΕΚ, δεν πέρασαν, όπως δεν πέρασε και η προσπάθεια του μονοπωλίου του ΟΠΑΠ να διαμορφώσει κατά το δοκούν τις συνθήκες ανταγωνισμού.

Τέλος, χαμηλή κρίθηκε η προσφορά του Stoiximan.gr και απορρίφθηκε, ωστόσο ο Stoiximan.gr είχε αποσύρει επί της ουσίας την πρόταση του από την περασμένη Δευτέρα (7/9).

Το ζητούμενο για όλες τις ομάδες είναι πως αποδεκτή κοινή λύση δεν έχει βρεθεί και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το γεγονός μεμονωμένα κάποιες ομάδες να αρχίζουν να ανακοινώσουν τις χορηγικές τους συμφωνίες με διάφορες εταιρείες.

Πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, η Super League θα κάνει διαγωνισμό προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή και μέσω απ' αυτόν να προκύψει ο κεντρικός χορηγός του νέου πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμα:

Επιστολή Ολυμπιακού: Τα "χώνει" στον ΟΠΑΠ

News 24/7

24MEDIA NETWORK