Νίκη μετά από επτά αγωνιστικές ο Λεβαδειακός!

Ο Λεβαδειακός μπήκε αποφασισμένος στο γήπεδο, δεν... μάσησε από το γκολ του Μασούρα και με ανατροπή νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο που έπαιξε... κοιμισμένα. Τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο τέλος ο Ιστορικός.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
savvidis leonardo levadiakos panionios EUROKINISSI

Το τελευταίο παιχνίδι του 2017 για την Super League Σουρωτή ήταν αρκετά καλό. Ο Λεβαδειακός χρειαζόταν το τρίποντο, καθώς μετά το εκπληκτική ξεκίνημα... ξεφούσκωσε με αποτέλεσμα να πέσει αρκετά στη βαθμολογία και τελικά το πήρε!

Οι παίκτες του Ανιγκό μπήκαν αποφασισμένοι στο παιχνίδι και έχασαν πολλές ευκαιρίες για ένα γκολ στο πρώτο μέρος. Τρεις φορές ο Γιακουμάκης και από μία Σουμπίνιο, Μπελγκαζουανί! Τελικά το πρώτο μέρος δεν είχε κάποιο τέρμα, όμως στο δεύτερο τα γκολ έπεσαν... βροχή.

Μόλις στο 50' ο Σουμπίνιο σημάδεψε το δοκάρι για να δώσει τελικά το προβάδισμα στον Ιστορικό ο Μασούρας. Με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και αφού ξεπέρασε όλα τα... εμπόδια με σουτ νίκσε τον Επασί.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και στο 60ο λεπτό ισοφάρισαν σε 1-1. Μετά από κόρνερ του Σουμπίνιο, ο Λεονάρντο με το κεφάλι ισοφάρισε, με την άμυνα του Πανιώνιου να πιάνεται στον ύπνο. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να συνέρχονται μετά το γκολ των Βοιωτών, όμως ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε την ανατροπή μετά από λάθος εκτίμηση του Κότνικ.

Σε μία γρήγορη αντεπίθεση, ο Επασί έδωσε αμέσως στον Σουμπίνιο και αυτός έβγαλε κάθετα στον Γιακουμάκη. Ο Κότνικ δεν υπολόγισε σωστά και ο Έλληνας επιθετικός, κερδίζοντας τις κόντες, έγραψε το τελικό 2-1.

Ο Πανιώνιος πάντως θα μπορούσε στο τέλος να κάνει το 2-2, όμως ο νεαρός Βουκελάτος αντί να γυρίσει στη μικρή περιοχή, έκανε ένα εντελώς αψυχολόγητο σουτ που πήγε στα... πουλιά.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Ζοάο Φαβάρο, Λεονάρντο, Αντιλεού, Νιάς (61' Μητρόπουλος), Ομπιόρα, Γιουσούφ, Σουμπίνιο (83' Μεντί), Μπελγκαζουανί (91' Ιωαννίδης), Γιακουμάκης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γρηγορίου): Κότνικ, Χατζισαφί, Γκιοατά, Μπανανά, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης 82' Βουκελάτος), Λάμπρου, Σαββίδης, Μασούρας, Γεσίλ (54΄Ντουρμισάι).

Σκόρερ: 0-1 (56' Μασούρας), 1-1 (60' Λεονάρντο), (77' Γιακουμάκης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK