Νίκη του Αστέρα επί του ΠΑΣ Γιάννινα

Με τρομερό γκολ του Βασίλη Σκούρτη στο 3ο λεπτό, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο "Θ. Κολοκοτρώνης".

Νίκη του Αστέρα επί του ΠΑΣ Γιάννινα
Αστέρας ΠΑΣ INTIME SPORTS

Δύο στιγμές θεάματος άξιζαν στο πρώτο ημίχρονο: η πρώτη ήταν το γκολ του Βασίλη Σκούρτη στο 3ο λεπτό, η δεύτερη η απόκρουση του Τόμας Κοσίτσκι στο πέναλτι του Κρίστιαν Τσάβες (στο 33').

Ο Στάικος Βεργέτης άλλαξε σχεδόν όλη την 11άδα του στο δεύτερο ημίχρονο (ο Απόστολος Γιάννου είχε περάσει από το 39' στη θέση του Χερόνιμο Μπαράλες), ενώ ο Γιάννης Πετράκης επέλεξε να κάνει αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα, με συνέπεια ο ρυθμός να κοπεί πολλές φορές.

Ο Αστέρας Τρίπολης απείλησε με ένα φάουλ του Μανουέλ Λανθαρότε και ένα σουτ του Ρασίντ Χαμντανί, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα προς το τέλος του αγώνα με τους Χρυσοβαλάντη Κοζορώνη, Σταύρο Τσουκαλά και Σταμάτη Σαπαλίδη.

Αμφότερες οι ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία σε μία φιλική αναμέτρηση που σημαδεύτηκε από την επανεμφάνιση του Ηρακλή Γαρουφαλιά έπειτα από 7,5 μήνες απουσίας.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης (α' ημίχρονο): Κοσίτσκι, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Αλόκο, Τορμένα, Κουάτε, Ντουντού, Δημούτσος, Σκούρτης, Φούντας, Μπαράλες (39' Γιάννου).

Αστέρας Τρίπολης (β' ημίχρονο): Κοσίτσκι (60' Θεοδωρόπουλος), Σανκαρέ, Παντελιάδης (64' Κυριακόπουλος), Ιγκλέσιας, Μουκάμ, Γκοϊάν, Χαμντανί, Μπερτόλιο, Μάσα, Γιάννου, Λανθαρότε.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης (70' Περιστερίδης), Αυγενικού (46' Σκόνδρας), Καρανίκας (69' Κοζάκης), Μπέριος, Ναδάλες (60' Μυρθιανός), Ακόστα (60' Ηλιάδης), Τσουκαλάς, Τζημόπουλος (69' Κοζορώνης), Ίλιτς (76' Γαρουφαλιάς), Τσάβες (69' Κρητικός), Μανιάς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK