Νομπόα: "Δεν είπα πως θα φύγω..." (VIDEO)

Ο Κριστιάν Νομπόα στο περιθώριο της βράβευσής του για το καλύτερο γκολ της 25ης αγωνιστικής ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Τι είπε για το συμβόλαιό του και τον "Δικέφαλο".

Νομπόα: "Δεν είπα πως θα φύγω..." (VIDEO)

Ο Κριστιάν Νομπόα βραβεύτηκε το Σάββατο αφού κέρδισε τον διαγωνισμό του καλύτερου γκολ της 25ης αγωνιστικής μετά το τέρμα που πέτυχε απέναντι στη Βέροια. Ο ίδιος δήλωσε:

Για την βράβευσή του: " Να ευχαριστήσω όλη την ομάδα για το βραβείο αλλά και τον Σκόνδρα για την πάσα του. Το σημαντικότερο είναι πως πήραμε την νίκη που την θέλαμε πολύ".

Για το αν είναι ανοιχτός, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στη χώρα του, σε πρόταση ομάδας του εξωτερικού και στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι: " Έχω συμβόλαιο για 2,5 χρόνια με τον ΠΑΟΚ. Αν κάποια ομάδα ενδιαφερθεί για μένα, μπορεί να με αγοράσει από τον ΠΑΟΚ όπως γίνεται με όλους τους παίκτες αυτό. Δεν είναι πως θέλω να φύγω, μίλησα για το αν έρθει κάποια πρόταση. Είναι φυσιολογικό αυτό".

Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ: "Είναι μια δύσκολη περίοδος γιατί δεν πήραμε κάποια αποτελέσματα. Παλεύουμε όλοι μαζί, το σημαντικό είναι πως είμαστε ενωμένοι και δεν μας νοιάζει τι λέγεται εκτός ομάδας. Πήραμε μια νίκη που θα μας βοηθήσει για την συνέχεια".

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και τα περί αρχηγικής φυσιογνωμίας στο ματς με την Βέροια: " Νιώθω καλά και προσπαθώ να δίνω συνεχώς περισσότερα σε κάθε ματς. Θα το δείτε στη συνέχεια. Προσπάθησα στο παιχνίδι να βοηθήσω στη κυκλοφορία της μπάλας και στο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες".

Για το πώς ένιωσε που έπαιξε με τον Παπαγιαννόπουλο από πίσω του: " Οταν έχεις έναν παίκτη από πίσω σου και ξέρεις πως μπορεί να σε καλύψει, είναι σημαντικό αυτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK