Ντόπες Μελισσανίδη στα αποδυτήρια: "Σας θέλω Απάτσι"

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα το μεσημέρι της Παρασκευής (20/1) όπου μίλησε με τον Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και τους παίκτες. Τι τους είπε στα αποδυτήρια.

Ντόπες Μελισσανίδη στα αποδυτήρια: "Σας θέλω Απάτσι"

Τον νέο προπονητή της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ παρουσίασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους παίκτες, βγάζοντας και ένα λόγο στα αποδυτήρια. Εκεί ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης ντόπαρε ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να ανεβάσει την ψυχολογία τους, λέγοντάς τους:

"Βρίσκομαι εδώ για να σας παρουσιάζω τον καινούργιο σας προπονητή ο οποίος επιλέχτηκε γιατί γνωρίζει το κλαμπ, έχει δουλέψει εδώ, έχει κατακτήσει ένα κύπελλο με την ομάδα μας και με την εμπειρία του από τα κλαμπ που έχει δουλέψει εκτιμώ ότι μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε. Θέλω να ξέρετε ότι παρά τα άσχημα αποτελέσματα εξακολουθώ να σας πιστεύω, είστε καλοί παίκτες και θα είμαι δίπλα σας.

Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς και από ατυχία και από έλλειψη αυτοπεποίθησης αλλά και από πολλά δικά μας λάθη. Πρέπει να ανατρέψετε την κατάσταση, πιστέψτε στους εαυτούς σας και δώστε τα όλα. Από εδώ και πέρα σας θέλω Απάτσι", ήταν τα λόγια του Μελισσανίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η πρώτη του Χιμένεθ σε φωτογραφίες
Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης
Τι είπε ο Χιμένεθ για μεταγραφές και τους λόγους που γύρισε στην ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK