Ντουρμάζ: "Νιώθω την εμπιστοσύνη του προπονητή"

Τους λόγους της αγωνιστικής... αναγέννησής του εξήγησε ο Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, αναφέρθηκε στο νέο ρόλο του στο γήπεδο, στους φετινούς στόχους του και στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ντουρμάζ: "Νιώθω την εμπιστοσύνη του προπονητή"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για την αλλαγή στην απόδοσή του:

"Δεν έχει αλλάξει η ψυχολογία μου. Είμαι σε καλή κατάσταση, δεν έχω τραυματισμούς και νιώθω την εμπιστοσύνη του προπονητή. Αυτά έχουν αλλάξει σε σχέση με πέρυσι".

Για το ότι συγκλίνει αρκετά στον άξονα:

"Πολλές φορές οι ακραίοι πρέπει να βοηθούν τους χαφ στην επιθετική και αμυντική λειτουργία. Έτσι ώστε να βρίσκει λύσεις η ομάδα. Νιώθω άνετα να κινούμαι και στα πλάγια αλλά και στο κέντρο, κάτι που κάνω και στην Εθνική Σουηδίας".

Για τους προσωπικούς φετινούς στόχους του:

"Θέλω να παίζω σε κάθε ματς. Πέρσι είχα τραυματισμούς και κάποια άλλα θέματα, φέτος όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής και μακάρι να συνεχιστούν έτσι".

Για το ματς με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ:

"Είναι καλύτερα που θα γίνει εκεί το ματς, σε ένα μεγάλο γήπεδο που μας ταιριάζει περισσότερο. Σίγουρα αλλάζουν οι ισορροπίες και θα είναι διαφορετικά στο ΟΑΚΑ".

Για τις κλειστές άμυνες των αντίπαλων

"Το είδαμε και στην πρεμιέρα με τον Πανιώνιο που είχε 11 παίκτες πίσω από την μπάλα κι όμως νικήσαμε 3-0. Είναι κάτι που συνέβαινε και πέρυσι, το έχουμε συνηθίσει. Έχουμε εργαλεία να το αντιμετωπίσουμε, τους κατάλληλους παίκτες να το κάνουν, αλλά και καλή ομάδα".

Και για το ρεκόρ στα διαρκείας:

"Είναι πολύ ευχάριστο. Θέλουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται στο γήπεδο, μας βοηθούν με τις φωνές τους και κάνουν πιο εύκολο το παιχνίδι μας. Είναι πάντα ωραίο να παίζουμε με πολύ κόσμο στο πλευρό μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK