Ντυμένο στα κίτρινα το ΟΑΚΑ κόντρα στη Σεβίλλη

Ντυμένο στα κίτρινα θα είναι το Σάββατο (8/8) το ΟΑΚΑ στο φιλικό της ΑΕΚ με τη Σεβίλλη, καθώς η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ θα προμηθεύσει τον κόσμο με συλλεκτικά t-shirts που θα "σφραγίζουν" την τριετή συμφωνία της "Ένωσης" με τη Nike.

Ντυμένο στα κίτρινα το ΟΑΚΑ κόντρα στη Σεβίλλη

Το Σάββατο 8 Αυγούστου θα είναι μια ιδιαίτερη βραδιά για την ΑΕΚ, η οποία θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ την κάτοχο του Europa League, σε ένα δυνατό φιλικό τεστ ενόψει της νέας χρονιάς.

Η "Ένωση" θα διαθέσει στο κοινό ένα συλλεκτικό t-shirt έναντι 15 ευρώ, το οποίο θα φέρει την... υπογραφή της Nike, που θα αποτελεί τον προμηθευτή αθλητικού υλικού της ομάδας για τις επόμενες τρεις σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: "Ντύστε στα κίτρινα "το ΟΑΚΑ της επιστροφής" για το φιλικό με τη Σεβίλλη το Σάββατο 8 Αυγούστου με τo συλλεκτικό Τ-shirt της NIKE, που σφραγίζει την τριετή συμφωνία της εταιρίας με την ΑΕΚ, αλλά και τις νέες εμφανίσεις της ομάδας.

Στους φίλους της ΑΕΚ -μαζί με την αγορά του εισιτηρίου τους στις Θύρες 7, 9, 11, 13, 29 και VIP- θα προσφέρεται δωρεάν το κίτρινο t-shirt, που κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ταυτόχρονα για τους υπόλοιπους φιλάθλους μας το συλλεκτικό t-shirt θα πωλείται έναντι 15 ευρώ στην αίθουσα Κασιμάτη του ΟΑΚΑ στην οποία από την προσεχή Τετάρτη θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων του φιλικού με τη Σεβίλλη και η διάθεση της επετειακής φανέλας.

Το ίδιο θα ισχύσει και για τους αγοραστές των e-tickets (το σύστημα θα τεθεί σε λειτουργία από τη Δευτέρα) των θυρών 7, 9, 11, 13, 29 και VIP, που θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα συλλεκτικά t-shirts έως και την Παρασκευή στην αίθουσα Κασιμάτη. Θα επακολουθήσει η αναλυτική ανακοίνωση για τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων με τη Σεβίλλη.

Ελάτε στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 8 Αυγούστου, ντυθείτε στα κίτρινα με το συλλεκτικό t-shirt της NIKE και απολαύστε την νέα ΑΕΚ με τη νέα της εμφάνιση".

Ντυμένο στα κίτρινα το ΟΑΚΑ κόντρα στη Σεβίλλη

News 24/7

24MEDIA NETWORK