Ο Ανελκά βραβεύει Καρντόσο και Ντουμίτρου

O Νικολά Ανελκά είναι ο επίσημος προσκεκλημένος του ΠΣΑΠ στην ετήσια γιορτή που διοργανώνει, παραδίδοντας το βραβείο κατά του ρατσισμού στους Νικολάο Ντουμίτρου και Οράσιο Καρντόσο, σε μία συμβολική κίνηση.

Ο Ανελκά βραβεύει Καρντόσο και Ντουμίτρου

Ο Οράσιο Καρντόσο και ο Νικολάο Ντουμίτρου είχαν πρωταγωνιστήσει τον περασμένο Σεπτέμβρη σε ένα επεισόδιο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ της Βέροιας και της Κέρκυρας, με τον δεύτερο να κατηγορεί τον Αργεντινό μέσο για ρατσιστική επίθεση.

Ύστερα από την παρέμβαση του ΠΣΑΠ οι δύο ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν στα γραφεία του συνδέσμου, έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις και φωτογραφήθηκαν μαζί, στέλνοντας μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Ο Ανελκά βραβεύει Καρντόσο και Ντουμίτρου

Αυτή ακριβώς την κίνηση θα βραβεύσει ο Νικολά Ανελκά, ο οποίος είναι ο επίσημος προσκεκλημένος του ΠΣΑΠ στην ετήσια γιορτή που διοργανώνει, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal".

O Γάλλος επιθετικός θα διαμείνει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, ενώ για τις μετακινήσεις του θα χρησιμοποιήσει λιμουζίνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΣΑΠ επιχείρησε να φέρει στην Ελλάδα και τον Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK